onsdag, august 31, 2011

Søndagssysler på ein grå onsdag



Litt bilder frå ein koseleg søndag.
Servert på ein onsdag.
Søndagar er favoritten her i huset.
Kva dag er din favoritt?











Oppskrifta til den hekla vesten finn du på danske Familie Journal (designa av Rachel Søgaard)


Ha ein superduper dag. Kanskje din favorittdag er nettopp i dag :)

torsdag, august 25, 2011

Møtast i Bergen?


Ja, nå nærmar Interiør og boligmessa i Bergen seg med raske steg. Etter braksuksessen med Glansdagen i Oslo i juni, kan eg ikkje sei anna enn at eg skamgledar meg. Gledar meg til å bu på hotell, gledar meg til å sjå byen igjen, og ikkje minst gledar eg meg til messa som eg trur vert KANONKJEKK. Eg håpar sjølvsagt at det er fleire enn meg og dei andre bloggarane nevnt i Interiør og Boligmessebloggen som tar turen, og tar meg derfor den frihet til å stjele både tekst og bilete frå bloggen deira. Ein god ting kan ikkje nevnast for ofte, tenker nå eg. Gå ikkje glipp av denne supre muligheten til å møte likesinna bloggarar. Bli med, bli med. Eg gledar meg til å bli kjendt med fleire av dåko :)
Det er forresten flinke, snille og sprudlande Bodil Bo som har tatt bildet eg har tjuvlånt ;)

Her er utdrag frå Interiør og Boligmesse bloggen, vil du lese meir så stikk innom der:


- VELKOMMEN TIL EAT & MEET -

Bli med på årets happening i Grieghallen og start lørdagen med et deilig bloggtreff.

Jeg håper å treffe mange bloggere!

Den gode praten - det Faglige påfyllet



INTERIØR & BOLIGMESSEN 2011 INVITERER INTERIØR- & LIVSSTILSBLOGGERE TIL FROKOST OG KAFFEPRAT FØR MESSEN ÅPNES FOR PUBLIKUM.

LØRDAG 24. SEPTEMBER KL 10:00

STED: GRIEGHALLEN/DOVREGUBBEN/INNGANG PEER GYNT.

PRIS: kr 250,-

(inkl. kaffe, frokost og inngangsbillett til messen. Betaler ved inngang)



PÅMELDING TIL: trude.vaaga@possibility.no
PÅMELDINGSFRIST: 15. SEPTEMBER

KÅRING AV MESSENS FOTOBLOGGER 2011 VIL BLI FORETATT

(SE KONKURRANSEN SOM BLE LANSERT I BLOGGEN)


Mange bloggere har allerde meldt sin ankomst, deriblant velkjente Emmeline, Den gode Feen, Design Shimmer, Mitt Lille Hjem, Fru Fly, Bodil bo m.fl

Senere på dagen skal flere av bloggerne innta det vi har valgt å kalle SOFAPRATEN.

Eg slit litt med å komme i fullstendig bloggemodus etter ferien, men satsar på at ting tar seg opp etter kvart :)
Ha ein flott torsdag der ute.
 
Tudelu så lenge :)

mandag, august 22, 2011

Bobi. Bobi. Sjølvaste Mr Bobi.




I går skulle me på kaffislabberas til ei veninne her i Stavanger, og kven andre enn Mister Bobi stod i inngangspartiet til det staselege fine huset og formeleg skein? Eg var raskt framme med kameraet og knipsa nokre bilete (sjølvsagt etter godkjenning frå huseigar). Mister Bobi er ingen ringare enn favorittpostkassa mi. Hadde eg hatt eit hus som dette skulle ei Bobi postkasse ha vore prikken over i'en i mitt inngangsparti også.  Prikken over i'en med store I. Eg skulle gjerne ha bytta ut den slarkete og skeive, men akk så nyttige, porten med eit inngangsparti som dette. Det er lov å drøyme, og eg gjer det til stadigheit. Veninna mi hadde kjøpt sin postkasse i Sommerbutikken, og eg stikk inn der og siklar litt nå.

Ha ein flott mandag.

fredag, august 19, 2011

Liv i leiren igjen





Foto: Heyhome.dk/Pernille Kaalund


Jaja folkens, då var det på tide å blåse litt liv i bloggen igjen, he he. Dei siste vekene har vore herleg travle - både på jobb og i privaten. På fritida har det vore godt å prøve nyte "sommarkveldane" til fulle, og ikkje bruke tid ved å sitje framfor PC'en. Ja, eg skriv sommarkveldane i hermeteikn, for akkurat nå er det nesten hauststemning her i Stavanger.

Med hauststemning kjem også lysta til å pusle rundt innandørs igjen, både med interiøret og ved komfyren. Kva er vel meir inspirerande interiørmessig enn desse fantastiske bileta frå heimen til Line Mo i Femina.dk?

Planar for helga?
Eg satsar på å utføre noko som kan bloggast ;)

See you soon,
go'helgklem herifrå

mandag, august 08, 2011

Vi skal snakke sammen...


...om de samme gamle ting.

Eg er så heldig. Eg har verdas beste bestevenn. Tvillingsjela mi. Han bur i Sandefjord. Like fin inni som utanpå. Ein av dei finaste på jord. Me budde saman i mange år. I Bergen. Hang i saman som erteris. Alltid. Då han flytta til Sandfjord gret eg. Han og. Tårene renn nå berre av å fortelje deg om det. Fine, fine Kjartan min. Som eg saknar han i kvardagen. Heldigvis har me den gode kontakten enno. På telefonen. Ikkje rundt middagsbordet. Ikkje sånn til vanleg. Han er der. Eg er her. Han i sitt liv. Eg i mitt liv. Likevel. Bestevenner.

I Oslo møttes me sist. Hilde Holmer er kanskje aller mest kjendt for å ha designa Ari Behn veska til Märtha Louise. Nå er eg like heldig som ei prinsesse. Eg har nemleg fått denne knallfine pungen laga av samme designar. Den fekk eg av Kjartan. Tusen takk!

Når du en gang kommer neste sommer
Skal jeg atter være her
Og vi skal synge gamle sanger om igjen
Når du en gang kommer neste sommer
Skal vi atter drikke vin
Og vi skal snakke sammen om de samme gamle ting.
(Utdrag frå De Lillos sin song Neste sommer frå 1993)
Ha ein god tirsdag i morgon. 

torsdag, august 04, 2011

Kjøkkenhjelpa mi


På veg heim frå jobb kan eg liksom ikkje komme meg fort nok heim. I det eg kjem inn porten kjem ungane springande i mot meg for å få ein klem. Mmmm, det beste på jord etter ein lang dag. Dei to eldste går som oftast tilbake til det dei likar tutle på med, men ikkje minstemann. "Løft 'an" seier han og strekker armane mot meg, og det betyr at eg skal løfte han opp og bære rundt på han.  Her har han inntatt sin faste plass medan eg lagar middag - den skjønne kjøkkenhjelpa mi :)



På menyen i dag stod det Tom Kah suppe, samt steikt kyllingfilet, ris og ciabatta til dei som ikkje ville ha suppe. Suppa (basert på ein pakke frå Blue Dragon) var nemleg superhot, men VELDIG god :)

Ha ein fin fredag i morgon, klem klem

mandag, august 01, 2011

Lukka på boks



Sjekk kjølebagen eg "fann" på Fretex!!  Sjølvaste lukka på boks. Etter ein omgong med klorin innvendig, etterfulgt av dagevis med utandørs lufting, har den i ettermiddag vore i bruk for første gong. Me tok middagen med oss på stranda, og fekk lufta både kvite tær og sommarkjolen. Knallkoseleg å gjere slikt etter jobb. Eg gløymte kameraet og kan difor ikkje vise anna enn skitne skåler, krus og tallerkar etter den fargerike pikniken, he he :)


Ha ein fin tirsdag i morgon!!
Related Posts with Thumbnails