torsdag, mai 10, 2012

Graut & vinnar

Havregraut
Havregraut er best når den er kokt på mjølk.
Eit lite dryss salt i grauten er eit must. 
 Serverast med sukker, kanelstrø og smørauga.
Dette er mat for Mons. Næringsrikt og godt.


Som annonsert har eg kåra ein vinnar av epleskrinet-gje-vekk'en i dag. 197 kommentarar låg i kommentarfeltet før eg stengte det. Vinnaren vart kåra ved hjelp av Random.org (tok ikkje skjermdump dessverre).

Den heldige som vann Dundelinakjole frå Epleskrinet er forfattaren av kommentar nr 44. Her er ordlyden i den kommentaren:
Hei.
Her var det mye fint! Jeg tror eldste jenta mi ville blitt utrolig glad for den nydelige bumble bee kjolen.

Hilsen Tina

Kjære heldiggrisen Tina. Ta kontakt med meg på linda.saebo@lyse.net, så skal eg setje deg og Epleskrinet i kontakt med kvarandre :) Gratulerer så mykje. Er sikker på at de vert like glade for Bumle Bee kjolen som me er for Butterflykjolen.

Finfin torsdagsnatt, og flott fredag i morgon!
Tudeluuuu

8 kommentarer:

  1. Tusen, tusen takk! Det var utrolig kjekt å vinne en så flott kjole.

    Tina

    SvarSlett
  2. Grøt er så enkelt og godt. Mine barn er noen skikkelige grøtmomser..Akkurat som jeg var da jeg var mindre! :) Omtrent eneste gangen det er noenlunde normalt lydnivå rundt bordet og hun minste spiser helt selv...hehe grunn nok til å ha grøt ofte!

    SvarSlett
  3. Flott bilder som alltid, fint å se noen kose seg med maten:) Grøt er godt, men jeg foretrekker den laget på soyamelk, det er nok flere årsaker til det, men hovedsakelig synes jeg den smaker bedre. Og så får jeg ikke vondt i magen, etter 27 år med dårlige assoisasjoner til grøt snudde det seg med soyamelk.
    Ønsker deg en magisk helg!

    SvarSlett
  4. Flott bilder som alltid, fint å se noen kose seg med maten:) Grøt er godt, men jeg foretrekker den laget på soyamelk, det er nok flere årsaker til det, men hovedsakelig synes jeg den smaker bedre. Og så får jeg ikke vondt i magen, etter 27 år med dårlige assoisasjoner til grøt snudde det seg med soyamelk.
    Ønsker deg en magisk helg!

    SvarSlett
  5. Jeg ble kjent med grøt for ca 4 år siden da jeg flyttet til Norge. Jeg må innrømme at jeg ikke likte det så godt i utgangspunktet...Dattera mi tvers imot elsket grøt og siden hun er den mest småspiste jenta jeg kjenner, lærte jeg gradvis å like grøt selv... :) Grøt kokt i melk er topp! Og jeg liker å ha litt honing oppi attåt med kanel og smør. :)

    SvarSlett
  6. Anonym9:55 p.m.

    Hei,

    Jeg lurte bare på hvor det fine fatet i tre er fra? Superfint!

    Og grøt er godt, går mye havregrøt her i huset:)

    Merete

    SvarSlett
  7. Merete: kremmerhuset. Er imidlertid lenge sidan eg kjøpte det, usikker på om dei har det enno.

    Klem :)

    SvarSlett
  8. how cute :) i like the pictures :))

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ei lita helsing til meg. Eg set utruleg stor pris på kvar og ein av dei :)