EPLESMULDREPAI
Vask epler og kutt opp i skiver. Bruk så mykje epler at du dekkjer botnen av ei ildfast form.
Bland smuldredeig:
3 dl havregryn
3 dl kveitemjøl
200 gram smelta meierismør
2 dl sukker
Fordel smuldredeigen over eplene. Steik på 180 grader i ca. 30 minutter. Serverast lunken med for eksempel vaniljeis, vaniljekrem eller vaniljesaus.
Mmmmm, velbekomme
Mmmmmmmmm
SvarSlettTakk :-)
Deilig!!! den skal prøves :)
SvarSlettKlem,
Vicky
Mmmmmm, må prøves på farsdag!
SvarSlettNam det såg knallgodt ut:)fine dag til deg!
SvarSlettKlem
Mmm.. Nå fikk jeg lyst på noe godt til morranskaffen du:-)
SvarSlettHa en finfin dag, hilsen Maratonjenta!
MMMmm...
SvarSlettDette så godt ut! Må se om jeg ikke får prøvd ut denne oppskriften.
Ønsker deg en fin dag og ei god uke
Klem Tonje
PS: savnet deg på bloggtreffet... :)
SvarSlettNammis hørtes godt ut :)
SvarSlettTakk for oppskriften.
Ha en fin dag
KLem
Mmmmm,høres herlig ut,må prøves:)
SvarSlettTakk som deler oppskrift!
Klem Caroline
mmmm det så godt ut.
SvarSlettOppskriften er notert, og kaken skal lages en dag =)
Takk for at du deler.
Frøydis fra Bergen.
MMmmm! Ja, denne bidrar positivt til den gode haust-kjendsla! Eg lagar også ein Eple smuldrepai som liknar denne, men har faktisk ikkje brukt havregryn. Trur eg må prøve det neste gong. Takk for oppskrifta! :)
SvarSlettHei :)
SvarSlettHar følgt med på bloggen din ei god stund no, og syns verkeleg at du inspirerar :)
Har akkurat laga meg blogg, og håper det er greit at eg legg deg til på bloggrollen min?:)
Mvh Julie
Eeeelsker smuldrepai!!
SvarSlettDenne er goood :)
Klem
Eg reknar med dette er den same oppskrifta du har lagt ut før.... og den er fantastisk god. Eg har laga den mange gonger, og får alltid like mykje skryt :)
SvarSlettMmm! Ei slik ei fekk eg smake då eg jobba på Stord ein periode. Så enkelt og så godt! Her i huset blei det eplekake med mandelkaramell denne gangen. Kan absolutt anbefale den og;) (Oppskrift på mi famlande nystarta draumeboble!) Takk for alltid like fine og inspirerande innlegg!
SvarSlettTips!! Ha i grovt knuste hasselnøtter (om du tåler dette) og litt kanel i tillegg! Nøttene gjør at det blir enda mer tyggemotstand;)
SvarSlettÅÅÅÅ du minte meg akkurat nå på all eplesmuldrepaien jeg pleide å lage tidligere. Nå er det år og dag siden sist, men etter dette innlegget skal jeg trø til å lage meg en:)
SvarSlett