mandag, november 05, 2012

Eplesmuldrepai


EPLESMULDREPAI

Vask epler og kutt opp i skiver. Bruk så mykje epler at du dekkjer botnen av ei ildfast form.

Bland smuldredeig:
3 dl havregryn
3 dl kveitemjøl
200 gram smelta meierismør
2 dl sukker

Fordel smuldredeigen over eplene. Steik på 180 grader i ca. 30 minutter. Serverast lunken med for eksempel vaniljeis, vaniljekrem eller vaniljesaus.

Mmmmm, velbekomme 



17 kommentarer:

  1. Deilig!!! den skal prøves :)

    Klem,
    Vicky

    SvarSlett
  2. Mmmmmm, må prøves på farsdag!

    SvarSlett
  3. Anonym6:27 a.m.

    Nam det såg knallgodt ut:)fine dag til deg!
    Klem

    SvarSlett
  4. Mmm.. Nå fikk jeg lyst på noe godt til morranskaffen du:-)

    Ha en finfin dag, hilsen Maratonjenta!

    SvarSlett
  5. MMMmm...
    Dette så godt ut! Må se om jeg ikke får prøvd ut denne oppskriften.
    Ønsker deg en fin dag og ei god uke
    Klem Tonje

    SvarSlett
  6. PS: savnet deg på bloggtreffet... :)

    SvarSlett
  7. Nammis hørtes godt ut :)
    Takk for oppskriften.
    Ha en fin dag
    KLem

    SvarSlett
  8. Mmmmm,høres herlig ut,må prøves:)
    Takk som deler oppskrift!
    Klem Caroline

    SvarSlett
  9. mmmm det så godt ut.
    Oppskriften er notert, og kaken skal lages en dag =)
    Takk for at du deler.
    Frøydis fra Bergen.

    SvarSlett
  10. MMmmm! Ja, denne bidrar positivt til den gode haust-kjendsla! Eg lagar også ein Eple smuldrepai som liknar denne, men har faktisk ikkje brukt havregryn. Trur eg må prøve det neste gong. Takk for oppskrifta! :)

    SvarSlett
  11. Hei :)

    Har følgt med på bloggen din ei god stund no, og syns verkeleg at du inspirerar :)
    Har akkurat laga meg blogg, og håper det er greit at eg legg deg til på bloggrollen min?:)

    Mvh Julie

    SvarSlett
  12. Eeeelsker smuldrepai!!
    Denne er goood :)

    Klem

    SvarSlett
  13. Eg reknar med dette er den same oppskrifta du har lagt ut før.... og den er fantastisk god. Eg har laga den mange gonger, og får alltid like mykje skryt :)

    SvarSlett
  14. Mmm! Ei slik ei fekk eg smake då eg jobba på Stord ein periode. Så enkelt og så godt! Her i huset blei det eplekake med mandelkaramell denne gangen. Kan absolutt anbefale den og;) (Oppskrift på mi famlande nystarta draumeboble!) Takk for alltid like fine og inspirerande innlegg!

    SvarSlett
  15. Tips!! Ha i grovt knuste hasselnøtter (om du tåler dette) og litt kanel i tillegg! Nøttene gjør at det blir enda mer tyggemotstand;)

    SvarSlett
  16. ÅÅÅÅ du minte meg akkurat nå på all eplesmuldrepaien jeg pleide å lage tidligere. Nå er det år og dag siden sist, men etter dette innlegget skal jeg trø til å lage meg en:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ei lita helsing til meg. Eg set utruleg stor pris på kvar og ein av dei :)