tag:blogger.com,1999:blog-22644249.post7869771215796366782..comments2024-03-20T14:03:27.576+01:00Comments on Den gode feen: LørdagsgodtDen gode feenhttp://www.blogger.com/profile/03915444253985668500noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-67227004541991875372009-10-27T18:08:21.267+01:002009-10-27T18:08:21.267+01:00Hvis dere er glad i taco, er taco grateng en god f...Hvis dere er glad i taco, er taco grateng en god forandring. Philadelfia ost i ildfast form, taco kjøttdeig med ost på toppen over der. I ovnen på 200 grader i ca. 30 min. Serveres med tortilla chips og en god salat ved siden av. Håper det smaker.Anne Snoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-35247025815462579902009-10-26T09:49:12.971+01:002009-10-26T09:49:12.971+01:00Tusen takk for en utrolig inspirerende blogg:) Jeg...Tusen takk for en utrolig inspirerende blogg:) Jeg er innom hver dag, men ikke flink til å legge igjen spor, beklager det...<br />Hva med hjemmelagde vårruler? Ungene her (3 og 5) elsker det. Vi bruker karbonadedeig, raspet gulrot, finhakket kål og glassnudler inni. Serveres med jasminris med grønsaker og søtchillisaus.<br />Karbonadedeigen (500gr) stekes før jeg tar oppi gulrot og kål og lar det surre til det er mykt, bruker 2ss med vårrull krydder (dette har jeg kjøpt på thaibutikk i byen her, de er utrolig behjelpelige :)), men dette etter smak.Tilsetter glassnudler disse smaker vel lite,men det er for fyll og luft i vårrullene. Tar vårrull"papir", vet ikke hva det heter egentlig, fyller med kjøttblandingen og ruller sammen, "limer" med pisket egg. Disse steker/friterer du i en panne med mye olje (nøytral) og legger opp på et fat/brett med papir så de får rinne av seg litt når de er jyldne. Jeg bruker Jasminris, helst kokt tidligere så det er kaldt, har denne opp i wokpanna sammen med erter og gulrot kuttet i små biter, og fin hakket løk, surrer litt for jeg lager en grop og putter oppi egg og lar det bli stekt mens jeg rører litt i det, blander og smaksetter med litt soyasaus. <br />Dårlig forklart her, men det er egentlig veldig lett å lage, og ungene spiser myyye, og her er i alle fall thaidamen på butikken veldig behjelpelig :)<br />Dette ble langt og uoversiktlig, men ...<br />Hvor får man kjøpt de skålene fra Living? er det et merke som finnes flere plasser?<br />Ha en fin dag :)nr13https://www.blogger.com/profile/18318778281459533347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-50860341820037676512009-10-25T12:57:15.407+01:002009-10-25T12:57:15.407+01:00Skjønne skåler! Det er ofte Taxo på lørdagskvelden...Skjønne skåler! Det er ofte Taxo på lørdagskvelden her også så har ingen gode tips. Så skjønne soppene dine i forrige innlegg var! <br /><br />Søndagsklem fra MaiaMin Still By Maiahttps://www.blogger.com/profile/15251103064016732104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-75961771773407211672009-10-25T11:46:25.612+01:002009-10-25T11:46:25.612+01:00Det der var lekkert! Tror plutselig jeg har et ære...Det der var lekkert! Tror plutselig jeg har et ærende på clas ohlson :).<br /><br />Et tips til lørdagssnacks: Bak foccacia. Dytt gjerne oliven, soltørket tomat, fetaost eller andre lekre saker i alt etter smak og behag. I tillegg kan du evt ha en salat bestående tomat, fersk basilikum, skivet fersk mossarellaost og gourmetsalt oppå. Deilig!Nooriahttps://www.blogger.com/profile/10068470887650506917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-62723141099093369632009-10-25T01:10:41.535+02:002009-10-25T01:10:41.535+02:00Jeg er dårlig på mat, så jeg skal ikke gi deg tips...Jeg er dårlig på mat, så jeg skal ikke gi deg tips om det. Men vil bare kommentere brett/skåler: Kjempeflott! Alltid gøy når en finner en match. Har en del erfaring med skåler som nesten passer i et visst antall på brettet, bare ørlite på vippen noen av dem...<br />Det er stor lykke i små detaljer.<br />SnuskebassaSnuskebassahttps://www.blogger.com/profile/10627383791343044819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-60926436812257387672009-10-25T00:01:38.273+02:002009-10-25T00:01:38.273+02:00HEI HEI
Tenkte meg at det var hos deg jeg så det. ...HEI HEI<br />Tenkte meg at det var hos deg jeg så det. :)Fant det nå. Fører opp parkeringshuset også i "ønskelista", så skal jeg varsle deg om det dukker opp. Figurene er jo bare helt herlige.<br /><br />Klem til deg og all ære for at du er i støvsuger-modus på en lørdag kveldhvitstil.com/Christinehttps://www.blogger.com/profile/04993575805020877275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-84041862795922595942009-10-24T23:10:56.710+02:002009-10-24T23:10:56.710+02:00Kjempe fint brett og skåler!! :o)
Her er en god l...Kjempe fint brett og skåler!! :o)<br /><br />Her er en god lørdagsrett;<br /><br />Godt biffkjøtt i biter,<br />bacon, sopp og ganske mye løk, surres/stekes hver for seg, så blandes alt og man har i creme fresh, god sennep , litt frisk sitronsaft, salt og pepper. La det småputre en liten stund. <br />Serveres med ris med et godt dryss med frisk persille, og ruccola salat med små tomater, rødløk og pinjekjerner.<br /><br />Dette syns jeg er godt!!<br />Klem :o)Kort og Sømhttps://www.blogger.com/profile/05232073939498867759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-31064829296891123132009-10-24T23:03:09.586+02:002009-10-24T23:03:09.586+02:00Hei
Lørdagsmat: Veldig god tilgang på ferske reker...Hei<br />Lørdagsmat: Veldig god tilgang på ferske reker i Stavanger da, men kanskje ikke det er noe barna liker?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-27807077562599115712009-10-24T22:30:07.718+02:002009-10-24T22:30:07.718+02:00I går lagde jeg wok av ferske grønnsaker og indref...I går lagde jeg wok av ferske grønnsaker og indrefilét isteden for den vanlige pizzaen. Det ble kjempegodt og anbefales sterkt.<br /><br />Men pizzaen snek seg inn i kveld da....Emmas utsikthttps://www.blogger.com/profile/13513576878799360403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-60543803144734350842009-10-24T21:47:11.248+02:002009-10-24T21:47:11.248+02:00Clas Ohlson <3Clas Ohlson <3Bentehttp://snubletraad.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-6790712332521661892009-10-24T20:41:17.990+02:002009-10-24T20:41:17.990+02:00Pasta med sauser av ulike slag og Paier med forskj...Pasta med sauser av ulike slag og Paier med forskjellig innhold er alltid en slager her i huset!<br />Godt å høre at formen er stigende!=DFrk. Badegakkhttp://frkbadegakk.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-68595626820840755542009-10-24T20:08:56.279+02:002009-10-24T20:08:56.279+02:00Enchiladas, biff, innbakt kylling, tapas, fajitas,...Enchiladas, biff, innbakt kylling, tapas, fajitas, sushi, thaimat ...Torillhttps://www.blogger.com/profile/12095966992071965066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-14026977006918825992009-10-24T19:39:06.142+02:002009-10-24T19:39:06.142+02:00Tusen takk:0)
Og god helg til dåkke også,- snakk o...Tusen takk:0)<br />Og god helg til dåkke også,- snakk om at alt matcher til lørdagsmiddagen;0)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-79159309092707341172009-10-24T19:19:24.874+02:002009-10-24T19:19:24.874+02:00Vi er så utrolig glad i å lage taco lefser med cre...Vi er så utrolig glad i å lage taco lefser med creme fraiche, litt purre, sopp, salat, agurk og strandaskinke. nam nam!<br /><br />Ha en flott helg!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-27051659397746877592009-10-24T18:52:02.412+02:002009-10-24T18:52:02.412+02:00Vi har akkurat i dag, som er lørdag, spist en deil...Vi har akkurat i dag, som er lørdag, spist en deilig hjemmelaget risotto, med kyllingbiter, parmesanost, løk og asparagesbiter i. Både 5- og 1-åringen spiser masse hver gang, kan anbefales! Og risotto er langt enklere å lage enn mange frykter. <br /><br />En annen rett vi er glade i her i huset er paier, i alle varianter. Og nå kan man jo også kjøpe ferdiglaget paibunn du kan rulle ut - da er det gjort i en fei!<br /><br />Lykke til!Kallanhttps://www.blogger.com/profile/00517316698921359280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-57697149273465101302009-10-24T18:15:41.287+02:002009-10-24T18:15:41.287+02:00Mine barn på 4 og 8 liker pitabrød. Vi varmepitabr...Mine barn på 4 og 8 liker pitabrød. Vi varmepitabrød i steikovnen og fyller med det enhver har lyst på; tacokjøtt, kjøttboller, kylling, salat, mais,tomat, agurk, div dressing, rømme, salsa og så videre.<br />Ha en fin lørdagskveld.<br />Hilsen umulieumuliehttp://umuliesverden.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-28746042686962871822009-10-24T17:52:32.959+02:002009-10-24T17:52:32.959+02:00Jeg har verdens beste oppskrift på hjemmelaget Mou...Jeg har verdens beste oppskrift på hjemmelaget Moussaka og fuccicia brød - det er helt herlig! Og en smak som både voksne og barn liker!<br /><br />Ellers er jeg glad i pai - der kan man jo variere masse. <br /><br />Hva med ovsbakte pannekaker? Lage dem grove og fylle med en gryterett, med ost over.. Mmmmm!<br /><br />Skulle ikke tro jeg var under 50 kg med denne matlysten, eller.. hihihi :-)<br /><br />Herlige sopper - super inspirasjon!<br /><br />SmaskIdahttps://www.blogger.com/profile/02185697882279191124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-81507732940900776012009-10-24T17:33:37.861+02:002009-10-24T17:33:37.861+02:00En enkel og god lørdagskosemat er stekt kjøttdeig ...En enkel og god lørdagskosemat er stekt kjøttdeig blandet med salsa og nachos i en ildfast form med ost på toppen og i ovenen på 200 grader i ca 15 minutter. <br /><br />God helg videre, fra Eirin. ;-)Eirin Bjørnstadhttps://www.blogger.com/profile/11106305573728473437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-74115447453792550592009-10-24T17:33:15.553+02:002009-10-24T17:33:15.553+02:00Hvis dere liker taco faller sikkert tacopai i smak...Hvis dere liker taco faller sikkert tacopai i smak! Vi bruker ferdig paibunnpulver, enkelt og godt. Fyllet er kjøttdeig med tacokrydder og purre, toppet med creme fraice blandet med litt majones og revet ost. Deilig med salat til. <br />Hilsen rykende fersk blogger som får kamera til uka ;-)heidihttp://passeligdose.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-50009176942923044962009-10-24T17:23:26.652+02:002009-10-24T17:23:26.652+02:00Et lite tips på kose-mat som mine barn elsker :
Sk...Et lite tips på kose-mat som mine barn elsker :<br />Skjær hver kyllingfilet i 3 biter, legg i marinade av olje, hvitløk, kikkoman, fersk basilikum, krydder... La det stå så lenge som mulig ;o)<br /><br />Del opp poteter i båter , hell over olje og ta på salt og pepper..<br />Stek i ovnen 225 gr , ca 25 min.<br /><br />Stek kyllingbitene på pannen..<br />Lag evt aeoli og salat til ;o)<br />Dette er en favoritt hos oss ;o)<br /><br />God lørdagskveld!<br /><br />Klem J.Jannickehttps://www.blogger.com/profile/03189233342243565422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22644249.post-56501147121800054702009-10-24T17:20:52.645+02:002009-10-24T17:20:52.645+02:00Vi og har hengt oss litt fast på pizza som laurdag...Vi og har hengt oss litt fast på pizza som laurdagsmat, men kva med å prøve Lasagne feks? eller fløytegratinerte poteter med broccoli og skinke i samme form?<br />Marinerte Kyllingklubber, med steikte maiskolbar, ein god salat og gresk dressing e og å anbefala, spess om du toppar det med kvitløksbaguettar ved siden av :)HusmorDronningahttps://www.blogger.com/profile/00017231986955523040noreply@blogger.com