søndag, februar 08, 2009

Gratulerer med vel overstått morsdag til alle mammaer der ute.

Denne helga har det vore eit fantastisk nydeleg vèr. Me har testa ut både ski- og akeføre, og begge deler gjekk unna. Det er aaaaalt for mange år sidan eg sist hadde ski på beina, men nå er eg i gong veit de :) Herr Fe som er frå Lillehammer - og dermed ein meir erfarne skiløpar enn meg - var ikkje akkurat imponert over skiferdighetane mine, hehe. Nå leikar eg med tanken om anten vinter- eller påskeferie på fjellet. Her skal det trenast på å bli betre :)

Sånn av og til får eg veldig lyst til å strikke. Akkurat nå er det ei jakke til minifeen som er på pinnane. Eg strikkar jakka i merinoullgarn frå Drops, og håpar den vert fin. Føreløpig syns eg ribbestrikken trekkjer seg veldig saman, men satsar på at litt blokking i ettertid skal få fram stripeeffekten i strikket.
Sånn ellers har eg fått oppdatert bloggsjappo med nokre ting eg hadde igjen etter førjulssalget. Butikken finn de her.
Ynskjer alle ei strålandes fin komande veke. Måtte finværet var lenge!

13 kommentarer:

silje-sin sa...

Vi har hatt et nydelig vintervær her i dag også, så deilig:) Jeg må nok også øve meg litt på ski, gleder meg til å ta med ungene når de er store nok, da er jeg vel på samme stadium som dem:) De er så nydelige de båtene du lager! Ha en flott kveld:) klem fra silje.

Den gode feen sa...

He he Silje. Eg er på stadium med 6-åringen, men nevnte ikkje det i innlegget ;) Klem

Mariquita sa...

Så fin farge på jakken du strikker til lille feen. Tror hun kommer til å like den :)
Er utrolig imponert av alt det flott du lager!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nydelig farge på jakken, blir nok lekker.
Jepp, knallvær, skiene er ikke funnet frem her, kun ungene har sust en tur.
.....er rimelig bortskjemt jeg da, med stor hund som trekker meg i oppoverbakkene og på flat mark, jeg fliser de beste skigutta i sporet uten å bruke en eneste kalori, he he
Klem

Anonym sa...

Nydelig vær, ja. For godt til å være sant for oss vestlendinger som kanskje ikke er verdens beste skiløpere, men har pågangsmot så det holder.

Vi har leid hytte på fjellet i påsken. Gleder meg allerede.

Anonym sa...

Det er deilig med fjellpåske :) Om et år eller to må jeg nok begynne å gå på ski igjen, Lille Ville trenger jo å lære det før eller siden.

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann:) Ser båtene dine er på plass. TUT TUT... Har jo glemt mine båter. Tror du må sende meg en epost med kontonummer så får jeg betalt iallefall: Jeg skimtet en liten båt med blå og røde vimpler i det fjerne.. ME LIKE. Men jeg har vel allerede bestilt to andre kanskje??
Ski ja...Emmelinemannen finner ikke skiskoene våre igjen gitt. Skjønner ikke hvor de har tatt veien han har vel ryddet de ut av boden og helt til Rådalen kjenner jeg ham rett!!
Jeg er nemlig ikke så glad i å gå på ski, så jeg står ikke akkurat på hodet i boden for å leite.
Jeg har faktisk kjøpt garn i dag jeg også;) VERDENS SURESTE DAME ekspederte. Jeg forsøkte forsiktig å spørre litt om hvorfor et supertynt garn ( ullteppegarn) skulle strikkes med pinne nummer 5-6? Og hun svarte; Ja du spør som du har vett til... Når det står på garnet så er det sånn!

Jeg ble helt superforskrekket... WHAT?? Kanskje hun vet mye om vettet mitt som jeg ikke vet selv? Dermed har jeg kjøpt pinne nummer 4,5...hehehe. Trolig helt feil. Men jeg følte at det ikke kunne stemme, så da gikk jeg liksom litt min egen vei...Pleier sjelden å funke og pinne nr 5 har jeg drøssevis av hjemme. SO LONG FEEN. Ha en superduper dag!

Guro sa...

Har kanskje hatt litt mere trening enn deg med ski, men allikevel er jeg LIVredd for nedoverbakker... Og går man først opp så må man jo komme seg ned. Det har endt med at jeg har tatt av skiene mer enn èn gang!
Det merinoullgarnet, synes du det er bra? Har lurt litt på hvordan det er, men får jo ikke kjent på det på noen måneder ennå.
Ha ei fin uke!

Merete sa...

Nydeleg jakke du strikkar på!! båtane er supre og får meg jammen i sommarstemning :)
Håpar dåko kosar dåko i snøen om dagane..hels gjengen din!

MeyBiMe sa...

Skulle ønske jeg hadde en liten gutt med blått rom som kunne ha slike søte seilbåter på en hylle......men min er blitt stooor, og digger rock og fotball.....
Men NYYYYDELIG er de!!!!!!
Lykke til med strikkingen...det er jeg heller dårlig på....
Men skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å gjøre det iblandt :-)

mette sa...

nydlige bilder, nydlige farger, og nydlige ting du lager!

Noralill sa...

Nydelege blomar og ei kjempefin jakke! Eg er veldig glad i den gammal-rosa-fargen...og ribbestrikk er berre utruleg fint.

Lykke til med skigåinga...ha ei fin veke!

Bea sa...

Det er bestandig koselig komme innom bloggen din:o)

Jeg skal kjøpe meg en ny symaskin men er så usikker på hvilken jeg skal velge. Har du noen tips???Klem fra Bea

Related Posts with Thumbnails