tirsdag, februar 10, 2009

Snart onsdag igjen

Mmmm, ingenting er som ein god kopp te m/ ekte sukker innimellom slaga. Eg syns jo at det er ekstra stas når koppen er fin også. Burleigh koppane mine har eg vist fram mange gonger før, men dei er like fine kvar gong :) Eg byrja samle på desse ved ein tilfeldighet, då eg fann 6 frukost-asjettar til 10 kr per stykk på Fretex for nokre år sidan. Snakk om kupp.


Plantebordet på bilete over har fått kome inn i varmen. Bordet er superpraktisk med sinkbekledd topplate, skuff til oppbevaring av hanskar, frø og det ein måtte ynskje. Og plass til mange krukker og urner på hylleplata under.

Bordet vart kjøpt på Plantasjen i fjor, men eg rakk aldri male det før sesongen var over. Det har eg tenkt å fikse nå, så snart eg får tid. Kvitmalt og med ny knott på skuffa, så vert det knakandes fint til vårsesongen tar til for fullt :)

Eg har ikkje plan om den heilt store frøsåinga i år. I plantekassane skal me hovudsakleg ha poteter, sidan det var så stor suksess i fjor. Resten av hagen skal ommøblerast og planleggast skikkeleg, men først etter at hus og rekkverk er ferdigmalt og i skikkeleg stand. Først hus - så hage med andre ord.

Nå må eg gjere oss klare for morgondagen (finne fram klær, setje fram sekkar og utstyr). Ha ei god natt, eller evt ein fin onsdag

20 kommentarer:

Tre Kusiner sa...

Nydelege koppar!!!! God kveld i stova. Klem G

Henriette sa...

Så lekkert bordet vert når det er ferdig, og så praktisk!!!!! Ska jammen halda utkikk etter eit slikt på Plantasjen i år.

Ha ei god natt.
Klem:0)

BO sa...

Fine bilete! Den skålo e skjønn!
Bordet blir sikkert veldig bra. Ser fint ut nå og, sånn som da er!
Me snakkast!

Brocante sa...

Har slike middagstallerkner jeg - kjøpte dem for mange år siden og blir aldri lei av dem. Noen ting er bare slik at man aldri går trøtt - heldigvis.

Hulda sa...

Plantebordet var skikkelig flott! Smart med den sinkplata.

Frøken Lykkelig sa...

Kjempefin kopp!! Nydelig mønster og nydelig farge!
Var veldig fint det bordet du har kjøpt! Men jeg lurer på en ting.... de skapene du har bak der.. hvor er de i fra???
-Charlotte-

Merete sa...

knallfin kopp!!
Plantebordet er jo superpraktisk og blir enno finare når du får sett ditt eige preg på det med maling og ny knott :)
Fin onsdag til dåko alle!

☆Therese sa...

De koppene er SÅ fine, jeg var ikke klar over deres eksistens før jeg begynte å lese blogger jeg !!
Skulle gjerne hatt dem selv også :)

Har de hatt så fine plantebord på Plantasjen?! Det kommer til å bli knall fint når det blir malt - gleder meg til å få se det i hagen ;o)

Ha en god dag!!
Klem

Maliva`s verden sa...

Så gøy å komme over slike billige funn...likte bordet ditt også jeg...God lille lørdag til deg fra Maliva

Frøken Lykkelig sa...

Å tusen takk for den kjempefine kommentaren hos meg:-) Jeg ble kjempeglad!!
Vi flyttet inn i et hus fra -46 her i november og har jo pusset opp til den store gullmedaljen. Men enda er det MYE som skal gjøres. Med det verste er tatt.. dvs kjøkken og bad!! Så har vi fått en ganske lang vegg i stuen som vi ikke vet hva vi skal gjøre med!! Så så jeg jo skapene dine .. og da sa det litt sånn.. AHAAAA!!! hos meg:-))) Takk for tips og inspirasjon!!

Sommerlyst sa...

De koppene var helt nydelige. Første gang jeg så dem nå...og falt pladask! Imponerende at Plantasjen har så flott bord..hm må sjekkes ut til våren :)

mi-rachel sa...

fine bilder.
og for en nydelig kopp!

Anonym sa...

Bordet var knallfint, gleder meg til å se det ferdige resultatet.

tinemor sa...

Så vakkert bilde av kopper og te!
Fikk lyst på en te-kopp jeg å nå.
;-)
Skjønner godt du samler på dette servise, -det er nydelig.
:-)

Anonym sa...

Hei!
Overtok for mange år siden endel kopper og fat etter min mor og alltid syntes de er fine. Har aldri visst hva de het eller hvor de kommer fra. Vet du hvor/når de er produsert? Har knust et par kopper og skulle gjerne hatt fler. Tror vi har hatt dem siden 70-tallet.

hilsen hildan

Noralill sa...

Eit riktig så praktisk og fint bord, som sikkert blir endå finare med litt maling...Nydelege koppar!

Kos deg, snart er det helg att!

Kort og Søm sa...

Fantastisk fin kopp!

Hilsen Frerikke :o)

Den gode feen sa...

Hei Hildan! Så heldig du er! Servicet er framleis i produksjon. Produsert i England av Burleigh, Calico er navnet på servicet. Forhandlar i Bergen er First Floor, og i Stavanger er Anna Gretas Interiør. Eg veit ikkje om andre forhandlarar enn desse, men kanskje du kan ta ein telefon der? Lukka til i jakta på fleire delar :) Klem frå Linda

Petunia sa...

Det ligger noe til deg på bloggen min:)

Haust sa...

Nydeleg tekoppfoto, eg synest òg at dette mønsteret er knallfint! Gid det var eg som dumpa over det til 10 kr asjetten!!! ;)

God helg! :)

Related Posts with Thumbnails