mandag, mars 31, 2008

Velkommen her.

Nei, dette er ingen aprilspøk. Eg har valgt å flytte ut av Hobbybod-bloggen, og håpar at de vert med på flyttelasset.

I den heller ufrivillige bloggpausen eg hadde i januar og februar, så passerte 4-årsjubileet for mi bloggeverksemd. Eg starta på Sprayblogg i januar 2004. Blogginga var vel heller amatørmessig den gong, og det gjekk meir i å vise fram strikketøyet, nye garnnøster og nysydde ting med bilete teke med eit dårleg webkamera. Men det fungerte greit, og blogginga gav meirsmak. Lurer på om det er nokon som fylgjer med på bloggen min som har vore med heilt frå starten av? I 2004 eksisterte det ikkje særleg mange bloggar, medan det særleg det siste året har tatt heilt av, syns eg. Eg klarar nesten ikkje følgje med på alle, men syns at det er fantastisk mange kjekke og fine bloggar det ute.

Håpar og trur at eg kjem til å trivast med blogspot-blogg på heiltid, og ikkje berre som Den gode feens butikk..

Ha ein fin 1.april!

36 kommentarer:

Lena sa...

Gratulerer så mye med blogspot-blogg !!! Artig at jeg fikk kommentere som førstemann her. Jeg har fulgt deg helt siden sensommeren 2005...og bloggen din på Sprayblogg den gangen var det som inspirerte meg til å starte blogg...jeg savnet deg fryktelig masse nå i vinter :) Så nå skal jeg benytte anledningen til å ønske deg velkommen tilbake også. Masse lykke til med det nye hjemmet...det ser så spennende ut!

Men jeg må bare spørre.., hvor i alle dager henter du all energien fra ? Vi har pusset opp i ett år nå, og det går så treeeegt :S

Ha ei riktig god uke *klem*

Anonym sa...

Hei Lensom! Tusen takk for kjekk kommentar :) Eg har jo også fulgt din kjekke blogg veldig lenge! Energien hentar eg frå store mengder godteri og pepsi max, he he. Neida, eg har vel berre alltid vore eit stå-på-menneske. Eg likar å få ting gjort, elskar effektivitet og framgong. Og ikkje minst: eg elskar å gjere det finare rundt meg. Det er vel det som er drivkrafta. Tenker at eg kan sova den dagen eg blir gammal. Og det er vel ikkje lenge til så lite som eg søv nå. He he. Uff, nei, nå må eg komma meg i seng. Tudelu!!!

liven sa...

Hei!! Gratulerer med ny blogg!!
Synest du har hatt så mye fint å vise og fulgte med da du holdt på med salget av leiligheten din!!
Klarte aldri å legge inn kommentar på din gamle uten at hele navnet mitt vistes:O) Så da måtte jeg heller la være!
Spennende å følge med på oppussingen av ditt nye hjem!!
Ha en fin dag:O)

Dans på roser... sa...

Gratulerer med ny blogg.
Jeg følger med i bloggen din jevnlig. Syns den er inspirerende.
Vi liker mye av det samme-samme stil, og det er morsomt å se andres kombinasjoner med de nogenlunde samme grunn-elementene. Lykke til i ny by, med nytt hus og ny blogg. =) God tirsdag!

Syersken sa...

Gratulerer med ny blogg. Koselig at du eer kommet tilbake, har fulgt deg i flere år nå,og må si som Lensom at du var savnet under bloggpausen. Har stor sans for handarbeidet ditt og det blir spennende å følge med på oppussinga. Ha en fin fin dag.

Anonym sa...

Har spionert på bloggen din siden en eller annen gang i 2004, på våren tror jeg... Ikke helt siden januar, men dog... Skal nok følge med i ditt nye hjem også :)

Lappesola sa...

Velkommen til blogspot! Jeg har også fulgt med på bloggen din lenge, selv om jeg ikke er så flink til å legge igjen kommentarer alltid. Takk for mang et inspirerende ord og bilde. Jeg gleder meg til resten.
Hilsen Sol

Randi sa...

Vi har vel fulgtes siden den spede starten på Hobbyboden. Du var en av de som inspirerte meg til å begynne med blogging :) Ja du har inspirert meg i mange år kjære Linda. Er så glad vi er bloggvenner..:))

Livet som blogger ble enklere her i blogspot syns jeg... men har mistet en del Hobbyvenner. Det ble vel for lite hobby og for mye natur..;))

Vi startet begge på Sprayblog. Gikk over til Hobbybodenblog og nå er vi her sammen. Du....følger du etter meg...hmmm...hihihihihihihi.


GRATULERER SÅ MASSE med ny blog.
Gleder meg til å følge med deg på oppussing av huset og nye kreative krumspring!!

Mange klemmer fra Randi

Anonym sa...

Hei, og gratulerer med ny blogg. Jeg, som de andre her er mye innom bloggen din, og blir med på lasset og kikker innom. Ha en fin dag!
Mvh
Bitte

Nette sa...

Grattis med nybloggen!!!

Lill-Marita sa...

Fant bloggen din i 2004 - og siden har jeg vært innom hver eneste dag :)

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg :o) Jeg har jo fulgt med deg siden vi ble kjent på HB, men hvor lenge har det blitt nå tro?????

Er som så mange andre ikke like flink til å legge igjen kommentarer, men jeg er her iallefall *fnis*

Lykke til med ny-blogg :o)

Anonym sa...

Kom over bloggen din på en runde før ei god stund siden, og siden har jeg fulgt med dine prosjekter med hus og hjem. Finner masse inspirasjon,og er innom deg jevnlig. Takk før masse tips og inspirasjon! :) Kjersti

Frk. Rothagen sa...

Gratulerer med ny blogg Feen :) Gleder meg til å følge deg videre i oppussingen og håndarbeid og alt du driver med. Du er og har vært en enorm inspirasjonskilde for meg!! Lykke til i nytt hus og med ny blogg!!

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med ny blogg Linda! Jeg ble først litt redd og trodde du skulle legge ned bloggen for godt. Jeg har fulgt med bloggen din siden i slutten av 2004. Jeg synes din blogg viste noe av de mest inspirerende og fantastiske bilder. Fulgte en stund med deg før jeg selv begyndte med min vg-blogg. Gleder meg til å følge med her på alle dine spennende prosjekter! Klem fra Anita

BO sa...

Hei!
April april... :-)
Kjekt at du er på blogspot du og. Nå får eg fiksa linken inn til deg!
Snakkast!

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg!
Jeg begynte vel så smått å blogge i 2004/2005, og har vel fulgt med deg siden da. Vi stiller nok større krav til bildene våre nå enn da, hehe. Koselig å få følge oppussingen/renoveringen av det nye huset. :)

elisabeth sa...

Vi blir med vet du:))
Grattis med ny blogg!

Emmeline sa...

Du verden... Jeg var faktisk inne på min gamle blogg i dag---og tenkte på hvor fint det var med de store bildene på den gamle bloggen...
Så tenkte jeg litt på hvor fint det er med de store bildene hos feen:) LER!! Men nå er du altså blitt en av oss andre blogspottere...Koselig og veldig lettvint for oss å legge inn beskjed her så det er jo bare glimrende!!

1 april eller ei: Jeg har sendt deg en utfordring på bloggen. Håper du vil vise frem hva som er best og hva som er pest i det nye huset ditt:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Grattis med ny blogg! Du er nr 2 idag på lenkelisten min som har flyttet til blogspot,så da er det bare å tusle inn til meg selv og forandrer litt på adressen :O))))
Ha en strålende dag !
Klem

Anonym sa...

Grattis med ny! :)

Penelene sa...

Grattis med ny blogg. Jeg har fulgt deg leeeenge - før Hobbyboden til og med. Den gangen var det Hobbyforum før den lå nede og Hobbyboden ble opprettet som et alternativ. Jeg er ikke lenger aktiv i Hobbyboden, men i "blogglandia". Du har alltid vært og er favoritt! Lykke til med ny blogg. Unødvendig å si at jeg gleder meg :)

Karna sa...

Klart vi flytter med deg og følger deg videre i blogspot!

Har nok ikke følgt med siden 2004,men husker den gamle bloggen din kjempe godt.

Nå skal linklisten oppdateres!

Tina Mølgaard Andersen sa...

Du kan tro jeg vil følge med dig, du er til stor inspiration.

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg, Feen. Lenker skal oppdateres!

Anita sa...

Gratulere med ny blogg!! Og 4 år er jo en flott alder!! Wow! Gleder meg til å følge med videre på dine prosjketer!! Ha en spøkefull 1. april!

Cathrines blogg sa...

Gratulera med ny blog. Eg blei litt forskrekka då eg først såg innlegget ditt med at du takkar for deg..... luring!
Skal nok bli kjekt å følgje deg vidare også :o)

Merete sa...

grattis med ny blogg!! fekk litt panikk nå det stod snipp snapp snute til overskrift..trudde du skulle gi deg heilt med blogging nå ;o) Blir kjekt å følga med vidare på denne bloggen!! klem :o)

gaver og leiker sa...

Hei på deg!
På tide med ein kommentar, har nok vært innom bloggen din titt og ofte, og vil nok følgja spent med på nybloggen din.Det er kjempeinspirerande å sjå ka du får til, du er sååå flink.
Venleg helsing Venke på gaver og leiker:)

borghild sa...

Jeg blir også helt klart med på flyttelasset! Gleder meg:-)
Klem B:-)

Huset på toppen sa...

Gratulerer med nybloggen,har fulgt med deg en tid,men ikke lagt igjen kommentar, det skal det blir i fremtiden!!

Jeg begynte å blogge i januar, og har fått mange bloggvenniner, og stadig oppdager jeg nye, veldig kjekt! :O)

håper det er ok at jeg lenker deg på min blogg??

HA en fn kveld med "frusterte fruer på tv2"

Hulda sa...

Ble jo helt satt ut først, trodde du hadde tenkt å gi deg som blogger. Godt du ikke gjør det!! Vil gjerne følge med her inne også. :)

Sol sa...

Heisann...., ja det er klart vi følger med på lasset. Jeg har fulgt dine skriblerier og fotos i et par nå. Du var jo en av de to første bloggene jeg fant, og jeg be veldig inspirert av dine interiørbilder....
Gratulerer så masse med ny blogg, håper at du holder på lenge enda. Så på den gamle bloggen din at taket har blitt kjempeflott, det må være litt av et arbeid....
Klem fra meg.

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin kveld. Grattis med en KANONFINE BLOGG. Her skal e vær fast gjest. SNX:o)

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg! Blir spennende å se hva du finner på her:-)
Lekre malerier, forresten!

Rosa sa...

som fleire andre trudde eg med eit søkk i magen at du skulle gje deg med blogging. Men no er det jo berre å kose seg vidare med bilder og inspirasjon!

Related Posts with Thumbnails