fredag, april 18, 2008

Fredag og HELG

Beklagar at det har vore litt stille her inne dei siste dagane. Eg vart brått så oppteken i RL (real life). Minstemor er forkjøla, og treng ekstra pleie og omsorg. Me har dulla og dalla med henne, og håpar berre me ikkje har vendt henne til vanar ho ikkje bør ha, he he. I tillegg har eg vore oppteken med venninnetreff, treningar og ikkje minst: vere ute i sola. Den må nytast medan den er her!

Som nevnt tidlegare så venta eg på ein sterkt etterlengta maskin. Nå er den komen, og er berre råfin. Det syns eg iallefall. Kjøpt hos Pixmania, til vel ein tusenlapp mindre enn hos f eks Ting.

Fargen heiter Ice Blue, og er ein mellomting mellom lyseblå og lysegrønn. Heilt perfekt for meg. Eg har eit gammalt bord etter farmor som er malt i den fargen, og litt anna dilldall.

Det har blitt alt for lita tid til oppussing den siste veka. Og i dag skulle eg setje opp farten og gjere ein stor innsats medan tullemor hadde luren sin. Veggene på kjøkkenet ser nemleg slik ut:

Men så ringte det på døra, og sjå kva som kom til meg: Pakken med varene eg bestilte på Mollys Heaven for eit par dagar sidan. JUHU! Gløymt var all pussing av sparkel.

Eg trengte nytt lager med Duranceprodukt, og tenkte at eg likegodt kunne bestille det hos Molly. Då kunne eg nemlig bestille litt ekstra ;)

Trådkorgene frå House Doctor likar eg så godt. Enkelte i dette hushaldet er ikkje så flinke til å henge kjøkkenhåndkle på plass på krokane. Så for at eg skal sleppe å gå å henge det på plass kvar gong han har brukt det, så kan han slenge dei oppi denne korga. Og den henslengte stilen er jo fin i tillegg, he he. Ikkje verst.

Eg bestilte meir ting, men det får de sjå ein anna dag. Pakken resulterte iallefall i at eg vaska ned badet, i staden for å pusse sparkel. Badet er pynta med nytt tilbehør, og det luktar godt av olivensåpe (tusen takk Molly).

Nå skal eg bevilge meg fri til å ta meg ein laaang surferunde. Ha ei god helg, alle som ein!


24 kommentarer:

Anonym sa...

Knallekker kjøkkenmaskin! Kjekt med noe som lyser opp kjøkkenbenken. Durance liker jeg også veldig godt. Jeg tror jeg må dra ut til Mollys i morgen, før det blir tomt i butikken. Trist at butikken forsvinner. Også skal jeg nyte våren! Det er så deilig at den endelig har kommet.

God helg til dere alle, og god bedring til lillesnuppa:)

elisabeth sa...

For en ultra kul kjøkkenmaskin!!!! Det skal jeg ha meg også:))
Kanskje lommeboken er enig på mandag...

Også ser jeg det er skjeivt tapet den pakken din...hehehe;)

Tenkte du trengte et aldri så lite SPA innimellom slagene av å være håndverker slash husmor:))

God helg, og kos deg, her puster vi igjen på mandag;)
Jeg har gjort mer i hagen idag, enn jeg har gjort på et år...
hmmmm, det sier vel kankje mer om meg enn om hagen...haha;)

elisabeth sa...

er det LA sin toile tapet der i bakgrunnen???

silje-sin sa...

Så mye fint du har kjøpt,og FOR en kjøkkenmaskin! Nydelig farge! Ser for meg at badet ditt er flott nå,kanskje vi kan få se bilder en dag?:) Ha en flott helg! klem fra silje.

Den gode feen sa...

Ja, det er LA sin. Kjøpte den på tilbud til 50 kr rullen for nokre år sidan. Nå har eg berre teipa den opp som ein test, hehe. Trudde ingen kom til å legge merke til den ;) Tudelu

Emmeline sa...

Aldeles knallstilig kjøkkenmaskin. Virkelig gøy farge og så kjekt det må være å ha en sånn flott og praktisk maskin som i tillegg er en fryd for øyet. Ser at jeg ikke har fått med meg denne LA tapeten som du snakker om....må titte en gang til på bildene.
Durance produkter til helgevasken må jo bare være en DRØM! Her har det gått i Ajax i dag, men likevel deilig å sette seg ned i nyvasket stue. I morgen skal det vaskes, lukes og syes. Tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd dersom jeg klarer å holde den planen varm.
Ha en fin helg feen:)

Hege sa...

Knall tøff kjøkkenmaskin!!
Sukk, skulle egentlig en tur innom Molly's idag, men kidn spydde, så ble med vindusshopping på nettet :(
Ha en strålende helg!!
Mvh Hege :)

Tante Mimmi sa...

Vakkert, vakkert!
Drømme, drømme...!! Sukk!

Anonym sa...

Hallo. jeg bare lurer på hva det er med de rengjøringsproduktene dere kjøper..er de så gode at de er verdt prisen??? er det lukten eller flaskene?? bare lurte...

Karna sa...

Fytt i grisen...den kjøkken maskinen var jo bare helt rååååå! Så tøff farge, denne må jo bare få lov å stå fremme og skinne, kjempe tøff!

Lurt med kurver til håndklær, da er det ikke så lett å "bomme" når en skal henge fra seg....

Jeg sitter her i arbeidsklærene og skal sette igang med høytrykkspyling av plattinger, venter på murere som skal lage fundament til flaggstang...så det ble ikke den rolige helgen jeg hadde sett for meg...

God helg!

Den gode feen sa...

Hei anonym.
Eg syns reingjeringsmidlane er gode og verdt prisen. Og til informasjon har eg jobba i reingjeringsfirma, og vaskar mykje. Flaskene er drøye og varer lenge. I tillegg syns eg ikkje at det er negativt at flaskene er fine og at lukta er supergod.

Eg kunne ha hatt eit eige innlegg om reingjering. Men de skal sleppe ;)

Tone sa...

Sååå herlig farge på kjøkkenmaskinen.... Den kunne jeg godt tenkt meg, ja. Men jeg har allerede en superspennende og stilig Kenwood major, (ironi) så den får gjøre nytten. Den får ikke lov til å stå på kjøkkenbenken, men må bo inni et skap.
Stigen min har vært med en stund, og har flyttet rundt i huset etter behov. Kjempekjekk som oppbevaring for pledd og tepper, julekalender, etc. :-)
Jeg har aldri prøvd disse rengjøringsproduktene, jeg. Når sant skal sies så er det mannen i huset som gjør mesteparten av rengjøringen, kremt... (Og der mistet jeg all husmorstatusen...)
Ha en kjempefin helg Feen, klem :-)

Katarina sa...

Maskinen va bare så rålekker!!! Herligt syn!!Ha en knall fin weekend og go bedring til den lille prinsessa :-)

Cathrines blogg sa...

Jeg syns at jeg kan kjenne den deilige lukten helt hit.... ;-)
Riktig god helg!

Lemi sa...

så herlig farge på den kjøkkenmaskina ;o) sjøl syns æ liksom den blir litt lita t d æ bruke maskin t... men utrulig dekorativ!

Rosa sa...

Rett og slett ei vakker kjøkkenmaskin! Den hadde nok kledd mitt kjøkken ganske godt òg, men tida får vise om dei får kvarandre ;)

God helg til deg og dome!

Gunhild sa...

Først må jeg si, kjempefin blogg! Og så er jeg helt enig i deg med at du har fått deg en lekker kjøkkenmaskin. Grattis!
Har tenkt på den lenge selv (men i kremhvit), men er så redd den rommer for lite? Kanskje du kan legge ut et referat etter at du har brukt den litt, ville jo vært fint :D

vel, nå skal jeg lese litt mer i bloggen din, spennende... :)

Hilsen fra ny leser- Gunhild.

Fru Fjeldhammer sa...

*OMG* For en fantastisk nydelig farge på kjøkkenmaskina!! Her blir det jaggu mye baking i fremtiden kan jeg tenke meg, kan jo ikke la være med DEN maskina!!!

Ser du har kjøpt trådkurver, de er på ønskelisten her og!!

(Tror jeg må slutte å blogge, får jo lyst på alt mulig man ser både her og der!! ;0)...

Godbedring til lillemor og kos dere masse i helgen!!

Anonym sa...

Efter alla dessa fina (vill-ha) saker såg jag också tapeten i bakgrunden. Såååå underbar!!! Jag är lite svag för denna typ av mönster. Men den finns förstås inte längre.
Ha en trevlig helg. Kram //AnnA

Min Verden sa...

Jeg må si at jeg er noe (les VANVITTIG) misunnelig på den maskinen . Jeg vet ikke hvor mye du har lest inne hos meg - men jeg kan si at denne maskinen er helt øverst på min ønskeliste. *sukk* Kos deg innmari mye med den. Skal du ha den med deg i sengen i kveld? :-D ÅÅ - sukk hjertet , men brist ikke. Fortsatt strålende helg. Ps. jeg likte de andre tingene dine også Ds. Hanne

Torill sa...

For en tøff kjøkkenmaskin du har kjøpt. Nydelig farge på den.

Jeg har bare prøvd skyllemiddelet til Durace, er kjempe fornøyd med det.

Veldig kjekt med kurv til å kaste fra seg håndkle i. Jeg har en til kjøkkenkluten og nå ligger den alltid på riktig plass :)

Ønsker deg en god helg i sola :)

Anita sa...

Så kuul kjøkkenmaskin! Kjekt med sånne påringinger som inneholder pakker!! Sant at det håndkleet lett henslengt var like fint! Gleder meg til å se resten av tingene du kjøpte!

MeyBiMe sa...

Råstilig maskin du har kjøpt deg!!!
Kul farge!!! Liker utrolig godt stilen din, og godt tips med kurv til håndklær som aldri blir hengt opp igjen...grrr....
Flotte ting fra Molly!!!
Ha en fin helg :-)

Nette sa...

Vannvittig lekker kjøkkenmaskin!!!

Related Posts with Thumbnails