tirsdag, mai 20, 2008

På ein tirsdagskveld.

Er det fleire enn meg som tykkjer det er vanskeleg å finne på overskrifter til blogginnlegga?
Det er særleg vanskeleg om ein postar innlegg ofte, og kanskje ikkje har noko spesielt å sei, hehe.

Her har det heldigvis skjedd ein del, trass i at det har vore stille på bloggen. Kjøkkenet byrjar verte ferdig. Berre litt flisespikkeri mangler (litt fugemasse her, og litt sparkel der).Veggene er gipsa, sparkla, pussa, sparkla, pussa og kvitmalte. Eg byrjar verte nøgd. Juhu. Mannen også. Juhu. Før var det skrekk og gru, og nå byrjar det så smått og bli meir meg/oss. Skal eg minne dåko om korleis det såg ut før. Ja, Prinsessa, dette er furuhelvete. Heldigvis er det passè.Leselampen frå Hilmers Hus kjøpte eg på salg i februar. Tykkjer den er kjempefin. Døra de ser i bakgrunnen går ut i bakgangen. Den er neste oppussingsprosjekt. Gangen altså. Som de ser så tok eg bilete kl 0843 i dag tidleg, og etter det har meir oppussing føregått. Døra på bilete har fått tavlemaling i spegelen, så det vert ikkje så ulikt leiligheten i Bergen dette her *glise*.Knaggrekke frå Ib Laursen, og favorittklokka mi er frå Ikea. Veska har eg sydd for ørti (ca fem år) sidan, og forkledet er kjøpt på Åhlens.


Håper det har det bra alle saman. Tusen takk for kommentarar på forrige innlegg, det er godt at eg ikkje kjedar dåko ihjel. Håpar eg rekk ta bunadskurs. Kom jo på at eg om ein månad er tilbake 100% hektisk jobb. Kanskje eg er litt for ambisiøs med desse bunadsplanane mine (Hjørdis: eg er GJERNE med og tar kurs med deg!). Men ein klarer alt ein vil, ikkje sant?

25 kommentarer:

Verkstedet sa...

hei.
så artig å se dere.) en fin og kjekk gjeng!!!
kjøkkenet er blitt såså fint, og at du gjenskaper litt det du hadde er ikke rart, den leiligheten var jo bare lekker.
gleder meg til å se mere herfra, vi kjeder oss aldri her!!!
er permisjonene sanrt ferdig alt?? synes det er nettopp at vi så de første babybildene dine, hva er det med denne tiden??
klem

mali-mo sa...

Så fint det blir hos deg! Koselig å se 17 mai bildet ditt, dere var no så fine att!

Heier på deg ang. bunadsprosjekt. En klarer det en vil!!!! Jeg skal sy bunad til gulllungen til neste søttendes også, type Nordhordland, så vi kan gi hverandre støtte&hjelp her på bloggen da vet du. Det går nok som en drøm!(gjelder å ha tro på seg sjøl hehe)

Anonym sa...

Så fint det blir! Du snakker om forandring! Mamma og pappa bygde hus i 1982, så jeg fikk mer en nok av furu i barndommen min. Snakker om å vokse opp i et furuhelvete, fnis. Den dag i dag, klarer jeg ikke å se en furukvist, uten å bli dårlig nesten. Hehe. Men malt furu er jo kjempefint da, også er det jo et fint utgangspunkt:) Vi har mange planer med huset vårt her i Bergen, og jeg håper at vi får gjort noen av de virkelige i år. Tiden strekker ikke alltid til, men.
Håper du får en kjempefin uke!

Anonym sa...

Nydelig kjøkken du har fått! Den veggen over kjøkkenbenken likte jeg veldig godt. I mitt hus er det panel i Alle rom, foruten en liten fondvegg på ett soverom.he.he. Merker jeg kunne tenkt meg å gjøre noe med det etterhvert..
Nå har jeg laget meg blogg,du må gjerne titte innom, ikke så veldig mye der enda,men kommer..
Ha en fortsatt fin kveld:)
hilsen www.pusjki.blogspot.com.
ps.sendte en mail til deg i dag,i nøden,men fikk fixet det:)

Whoopsi Daisy sa...

EGGEPOTTE er vel ikke akkurat en klingende og god overskrift heller. Men den er da informativ, når det er akkurat det jeg skriver om. Det er vanskelig med overskrifter, det skal fenge.
Du klarer deg utmerket sier nå jeg. Du har en kjempe koselig blogg.
Kjøkkentet blir kjempe fint.
Nydelig 17.mai bilde av deg og barna.
Ha en fin uke
Mvh
Whoopsi Daisy

liven sa...

Heisann!! Ikke alltid så lett å finne overskrift nei........må jo virke interessant også:)
Flotte bilder fra kjøkkenet ditt......jammen står dere på:O)
Likte så godt å se på leiligheten din i Bergen også jeg.
Ha en fin dag:O)

Anita sa...

Blir kjempeflott hos dere!! Så utrolig at et sånt furu kjøkken kan bli såååååå flott med litt maling og mye jobb!! Flinke er dere!! Ha en flott dag!

Huset i Hagen sa...

Kjempefine bilder fra kjøkkenet ditt! Ja det er jo veldig likt det du hadde i Bergen. men det er jo ikke rart. Det er "den gode feen" stil det. :0) Kjempelekkert og koselig med smakfulle detaljer. Fint 17 mai bilde av dere også. Fine barn og fin mamma :0) Du får få nestemann snart nå da. slik at dere får mer permisjonstid til å pusse opp i heimen he.he Klem

Miamor sa...

Det har blitt fantastisk flott!!! HAr dere helsparklet veggene? DET er en kjempejobb, men er verdt bryet!! Du har sansen! Lampa var toppers også!!

Humper på bussen til Stavanger nå..
Skulle tatt fly, men selv om streiken er avblåst tar ting tid i dag på Flesland..

Blogging, lesing, spising er fiint på buss

Dessuten er det svææært vakkert i Sunnhordalnd i dag!!

☆Therese sa...

Så flinke dere er - kjøkkenet blir jo kjempefint. Helt utrolig stor forskjell på før og nå!!!
Ha en super duper dag :o)

Anne sa...

Virker til å være et koselig kjøkken du har da.
Der både store og små kan kose seg, MEN nå vil vi snart innta de fleste måltider utendørs... Kan du skru opp varmen litt er du snill??

Randi sa...

Du, akkurat den der med overskrift satt jeg og plagdes med på siste innlegget...lagde mange overskrifter og ingen ble det noe svung over....er ikke alltid like oppfinnsom nei..hihihihi

Så fint det blir hos dere. Utrolig hvor mye dere har fått til på så kort tid. Så jeg skjønner godt du begynner å bli lei ja...hihihi

Enn at det er bare en månde igjen av permisjonene din....du verden så fort tiden går.!!

Ha en strålende fin dag kjære du. Klme fra Randi

dolamorola sa...

kjempefine bilder fra kjøkkenet ditt!:) det var jammen stor forandring fra det gamle furukjøkkenet ja!;) veldig fint nå da!:)

Anitas hus sa...

Så flott kjøkkenet ditt blir! Fra furuhelvete;) til hvit drøm! Nydelig... Ser vi har samme gode smak;) ...forkle;) og den lampa de var rå lekker!
Ha en fin dag!
Klem:O)

Merete sa...

oj,oj,oj!!! så råfint det er blitt på kjøkkenet ditt nå :o) litt av ein forandring frå då me var innom i påska... Du er nå så flink med dei små detaljane og :o)knallfin lampe du har kjøpt på salg..
Ja, tenk det er berre 1 mnd til permisjonen din er slutt...tida fyk! men det blir heilt sikkert spennande og, si du skal begynne i ny jobb :o)

Katarina sa...

Mange flotte bilder av ditt koselige hus. Skal du ikke ha de det sort/hvitt gulvet igjen på ditt kjøkken? Jeg synes det er så stilig,så jeg digger det.

Angående kjøkken innlegget mitt så er den fargen bare nydelig ja.Fant forresten noen bakeboller fra ROSTI i sånn isblåfarve på Magasin,men de går vist ut av sortimentet deres, så de hadde dessverre bare noen få deler igjen. Tenkte på deg da og selvfølgelig på meg også, for de ville ha passet perfekt i kjøkkenet.
Har ennå ikk bestilt noe maskin,da jeg skal kanskje flytte til høsten. Det ser ikke ut som jeg får noen praktikk plass her i København,så jeg må antakelig flytte til Norge. Da blir det vel til at jeg lagrer alle mine ting i oppbevaringsrom og bor på en forferdelig lille leilighet ett eller annet sted i Norge....Huff hvor jeg gruver meg...

Forresten,så går tide utrolig fort...Du er jo straks ferdig med barsel...Hm...Gleder du deg til å starte i Nyjobben?

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Haha , ang dette med overskrifter ! Jeg sliter virkelig det samme..Så ser jeg hver gang (nesten ) at jeg har hatt samme overskrift før (?) ....sier litt om hvor SPENNENDE ...bloggen min er , hehe!

Jajaja, det er virkelig litt av en jobb dere har hatt! Flinke dere er, det er virkelig blitt bra altså:) Og i den rette Feen "LOOK"

Ha en god natt , nå var det jammen en ekstra koneklubb ..HERLIG!

Klem
og ps , nyyyyyydelig bilde av dere her under!

Katarina sa...

Himmel å hatt,for et rart språk og utrolig mange feil jeg har skrevet i innlegget ovenfor...!!!Sorry....tror jeg er litt trett ja ;-)

Miss.T sa...

Så koselig kjøkkenet ditt ble !!
Søtt bilde av dere..
Sy bunad ja.. det klarer du sikkert fint vil jeg tro : )

MeyBiMe sa...

Sååå koselig å se bilder av denne flotte gjengen!!!!!
Herlig :-)
Kjøkkenet ditt er lekkert blitt altså!!!! Likte også veldig godt det du hadde her i Bergen :-)
Flott blogg du har :-)

Anonym sa...

Lekkert! Du er i full gang:) Ha en fin torsdag:)

Karna sa...

Så fint dere har fått det, god og nydelig Feen stil dette, og jeg skjønner godt det kommer til å bli mye likt som i Bergen, for der hadde dere det knall fint!!

Såååå fin lampe!

Kos deg disse siste dagene med fri, herlighet som tiden flyr, synest ikke det er lenge siden du gikk ut i perm...

Margrethe sa...

Jeg nyter bildene, som alltid. Veldig dårlig til å kommentere hos deg, men jeg er innom stort sett daglig for å se etter oppdateringer. Du har så fin blogg :)

Hem och Lycka sa...

Åå, vilket fint kök du har, blev jättesnyggt! kram!

Anonym sa...

Kjøkkenet ble kjempefint! Har en kjøkkeninnredning jeg skulle ha malt selv, men har rett og slett ikke turt! Kanskje ditt innlegg er det lille sparket bak jeg trenger for å gjøre det? Ditt ble jo helt nydelig:)
Den klokken på veggen er prikk lik den jeg satt og så på da jeg gikk på skolen for en evighet siden..og jeg kan fortelle deg at klokken der kan gå veldig tregt til tider he he...iallefall virket det slik da jeg satt og så på den og og ventet på at det skulle ringe ut! Men det var utrolig hvor fort den gikk de minuttene til vi skulle inn igjen;)

Klem fra en trønderjente

Related Posts with Thumbnails