fredag, juni 20, 2008

Fargerik helg

Eg vart litt overraska då Katarina etterlyste litt meir fargar i heimen min. Eg tenkte at her er det jo mange fargar :) Men ho har nok rett i at eg enno ikkje har våga ta heilt av med sprelske fargar. Iallefall i stova. Men det er vel berre føreløpig.

Det rommet som har mest spreke fargar er nok veslefeens rom. Den-ikkje-fullt-så-vesle-feen-lengre har også spreke fargar, men det får de sjå ein anna dag. Eg ventar nemleg ein knallfin ting til rommet hans i posten, og ventar med fotografering til det er på plass.

Gakkgakk-matboks frå Der spiegelburg, englevingekrokar frå Ting:

Dynetrekk sydd av eit større eldre dynetrekk. Dynetrekket var nystroke, men ser ikkje slik ut lengre etter veslefeens formiddagslur.

Gammal koseleg speledåse frå tante Anne i Oslo:
Leikehandlekorger med lesestoff og leiker:
Andemor med kyllingar som bevegar seg når ein drar i snora. Hysterisk morosamt for ein 1-åring. Badedrakten frå Monsoon matchar støvlane. Me like ;)
Eg er i full gong med hekleteppe. Heklar det i finullgarn og alpakka, og håpar det vert både fint, nyttig og varmt til slutt. Kjenner at det er godt å sitte i ro og jobbe med handarbeid igjen. Alt for lenge sidan sist.
Ja, det var litt fargar herifrå. Eg har lyst til å kjøpe Barbapapaklistrepåveggenfigurar herifrå, men har ikkje bestemt meg enno. Ha ei superduper fin helg!!

33 kommentarer:

BO sa...

Likte knallgodt englevingene! Kjempefine! Matboksen er nett lik Kristina sin som me kjøpte i Amsterdam for nokre år sidan. Den brukar vetlepusen nå, ettersom frøken Dings brukar eit prinsesseskrin...da e`rrroosa! Sjølvsagt...

Katarina sa...

Huff...da...det var jo ikke sånn ment da:-) Jeg skal i hvertfall ikke snakke om farger...jeg har jo ingen!!!:-):-) MEN du har utrolig god smak og du er god med farger,så jeg tror du kunne ha fått det kjempe fint med farver også. Mange koselige bilder her feen. Akkurat nå dro den lille prinsessenpå ferie sammens med sin far. Jeg hadde tenkt å overraske henne med et nytt rom når hun kommer tilbake.. Så inspirasjon mottas med takk.. Hun har to stor skap på sitt rom så det er litt begrenset hva man kan få til der,men noe skal jeg nok finne på. Skal bare bestemme meg for farger først. HA en kjempe fin helg :-) STOR klem !!!

Katarina sa...

Å du...teppet ser knallfint ut. Er det vanskelig å hekle slike ruter?

Tone sa...

Så mange herlige bilder fra deg!! Og tuuuuusen takk for awarden, kommer tilbake til den i bloggen min, er jo en ære å få den fra selveste Feen, da :-) Så mange fine ting vesla har. Nyt perioden du kan styre hvordan det ser ut på rommene til de søte små,he,he. Med en 12åring og en 14åring i huset har jeg gitt opp for lengst. Den eneste jeg har litt dressur på er lillemannen ;-) Teppet ditt blir sikkert kjempefint, selv så hekler jeg fremdeles på bølgeteppet mitt. Men denne sommeren SKAL det bli ferdig! Ha en herlig helg, klem

Unknown sa...

God helg!

Eg mista av ein eller annan grunn feeden til bloggen din då du flytta (ikkje logosk..eg veit), men no er den i orden att.

Vi siklar på Barbapapa-veggmerker her i huset òg.

Anonym sa...

God helg! :)

Midnattsola sa...

Åh, så mye fint det var her! Kjempesøt kjole, og båtene er utrolig lekre, for ikke å snakke om alt det andre...! Du er bare sååå flink!

Rosa sa...

Det såg ut som eit koslig fe-rom. Dei englevingene var knallsøte!

God helg til deg og dine!

Emmeline sa...

Halloen Feen;)
Long time no see...

Endelig er jeg tilbake på nett og med en levende datamaskin på fanget:) LIVET ER HERLIG. Her hos deg har det skjedd MASSE:D . Gøy for meg å sitte her og oppdatere meg. Før jeg glemmer det må jeg bare få takke for knallfint komplinemt og award som du har gitt for beste hus på Landås. Du snille snille jente. Jeg tror du har glemt det fine huset med den svarte døren og buss direktør med mjuk stemme som eier...Men skitt au; Han viser jo ikke akkurat så mange bilder fra huset sitt; så da tar jeg imot award likevel.

Videre har jeg lest igjennom alle innleggene og ALLE kommentarene på de siste innleggene for å se når Katarina hadde etterspurt flere farger. Måtte jo bare le litt av det; og så måtte jeg stikke innom Katarina for å sjekke om hun kanskje har slengt seg på fargerikt fellesskap der nede i Køben? Men det hadde hun ikke....

Men du har jo en kanonstart her, både med veslefeen sine knallfine effekter. I LOVE IT og det fantastiske bestikketuiet som du har laget til hemmelig venn.) DU er SNILL og du er så flink og kreativ, her bugner det av IDEER:) ME LOVE:)

Min bedre halvdel har oppdaget hemmeligheten i dag. Han ble derfor til en slags olm okse; og ble nok veldig overrasket ovar at han ble fullstendig ignorert av meg og av sine fire barn. De var tydeligvis VEL informert om sofa-situasjonen ( storesøster leser også bloggen--og informerer søsken som dermed samkjører reaksjonsmønster) Er man Emmelinebarn så er man....

Og nå har luften gått ut av ballongen og jeg tror egentlig at han dypt derinne er ganske glad for vi har en RÆVVA seng og en helt vannvittig håpløs sofa på hytten. Så det blir nok himmelrike å få en Ektorp i hus... Selv om hvitt trekk begynner å bli ganske grått etterhvert;)

Jeg har også oppdaget at du har krakkene som jeg har bestilt nå i ettermiddag på Ellos. Billig gitt? Helt utrolig. De hadde ikke hvite igjen--trolig har du kjøpt alle de fire siste, hehehe. Jeg satser derfor på lyseblå og tror det blir knallfint:I Håper de kan sittes på også; ikke bare pynte opp....

See U Feen. Good to be back og takk igjen--og jeg ser at Katarina får inspirasjon av dine fargerike innslag akkurat som oss andre...KJekt å lese!!!!

Olstad sa...

åhh for ett sjarmerende sengetøy til lille frøkna. Masse flotte inspirerende bilder. GOD HELG

Tove sa...

Så flott rom hun har. Masse kule detaljer. Likte spesielt godt sengetøyet jeg da. Og teppet ditt ser ut til å bli både kjempefint og mykt og godt:)

Haust sa...

Fargane på hekleteppet ditt er nydelege! Du er flink med fargekombinasjonar! Likte utruleg godt dynetrekket til veslefeen også, friskt og muntert! :)

Ha ei god helg!

Anonym sa...

Åh,det er vist flere som missforstår kommentaren jeg ga deg..Du vet i allefall hva jeg mente håper jeg...kniiis:-)

Lekkermunn sa...

Her var det jo mye farge. Jeg likte veldig godt teppet du hekler. Flotte farger sammen.
God helg.

Noralill sa...

Likte veldig godt dynetrekket til vesle-feen, og englevingene! Mykje inspirasjon hjå deg i dag...Vetlajento her har ikkje fått sitt eige rom enno, må rydde det kjære kontoret mitt fyrst (slik at det blir jenterom), men planane er klare...nydelege fargar du heklar med...Ha ein fin helg!

Anne sa...

Hei, igjen! Jeg ser du har fått ny blogg og flyttet til ny by. Håper dere trives! Jeg har lest bloggen din i hele vinter, men har ikke fått lagt igjen kommentar. Vesle-feen er heldig som har så mange fine leker. God helg!

Blå-hvit samlemani sa...

Så nydelig lekekrok til veslefeen. Minstemann her fikk seg et lyseblått bilrom... Det er deilig å få bestemme hvordan det skal se ut på ungenes rom... Samlebilene jeg hadde plassert på hyllen til minstemann er blitt henvist til lekekassen og hyllen er full av krigere, monstre, dinosaurer, Lynet McQueen, Sabeltann, Spidermann etc

...skulle nok hatt ei lita tule som deg.... ( det hadde forresten blitt usannsynlig dyrt)...

I LOVE badedrakten....

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Å den speledåsen såg kjend ut. :-) Slik hadde min eldste son som no er 16 1/2år. Skapte minner. Flott blogg du har. alt godt frå sig

Anonym sa...

Heia!

Så fine bilder, nydelige farger synes jeg. Den spilledåsen vekker gode minner. Slik hadde jeg til min eldste datter, lurer på om den ligger på loftet. Ha en fin uket.

Blåbærpai sa...

Her var det som vanleg MYKJE fint! Speledåsen vekkjer gode minner frå eg var passe jenta for søsken barnet mitt.Ho hadde slik.Dynetrekket var sommerlig og kult! og kor lurt å berre sy om eit stort..eg har jo ei lita bunke med umake trekk som er litt rakna her og der..kanskje eg skal lage fleire små i stadenfor å vøle dei...
men, du tullar at du stryk sengkleda eller?Altså, det er deilig og lekkert med glatt strøkne sengekle men det er i allefall ei nedprioritert husmor syssel hjå meg;-)
God veke i vente! Takk for titten, vesle feen er knall heldig!

@__EY__ sa...

Hei,

du å du
for noen stilige
bilder, skikkelig
digg å se disse
nostalgiske tinga.

Flotte bilder
ned under her
også, artig den
bestikketuien : )

See You...

Guro sa...

Teppet til veslefeen var knallfint!!! Skikkelig tøffe farger, til å bli glad av rett og slett :O)

Tilonino sa...

Hei
Liker så godt rødt med hvite prikker. Støvlene og badedrakten er jo bare helt nydelig.
Og bestikketuiet i ditt forrige innlegg falt jeg helt for. Så deilig kombinasjon av stoffer og farger. Det var toppen og har inspirert meg til å massse puter i dag. Men de er for det meste i rødt da.... Ha en fin uke.
Hilsen fra Stavanger :)

Karna sa...

Så mye fint, masse fine og gamle dagse leker....og de støvlene er jo bare sååååå skjønn!

Lykke til på jobb i dag, håper det går fint på ny jobb i ny by....her er nedtelling til ferie begynt, bare 14 dager igjen JUHUUU!

Ha en fin St. Hans!

Og du, jeg har jo helt glemt å takke deg for stjerne stikkedåsen...TUSEN TAKK!

Penelene sa...

For et koselig innlegg. Veslefeens rom er så koselig, atte.
Teppet ser ut til å bli helt nydelig. Vi tar også over et kjempestort hus med 2 mål hage og da kommer det ikke til å bli mye irositting med håndarbeid - så nå sitter jeg med rompa klistra og klikkende pinner hver kveld :)
Ha en fin uke!!

☆Therese sa...

Herlige bilder (og farger).
Det er jo så mange farger utendørs nå, så inne er det ikke så farlig :o)

Teppet ditt ser ut til å bli kjempefint :o)
Ha en fin St.Hans.

Tyra sa...

Hei på deg! Så flott den bestikkposen var!!
Men du...atte...eh...lager du slike fine små seilbåter jeg så inne hos "Drømmen om en eplehage"? De var så utrolig søte? Ville gjerne kjøpe et par, om du fremdeles har noen til salgs..
Hilsen Cathrine.

Scarletleaf sa...

Åå akkurat en slik spilledåse hadde jeg når jeg var liten, hadde hele lekegrinda full men denne var favoritten :) ellers var jo sengetøyet superflott.

Tante Mimmi sa...

sikkle,sikkle..den som kunne fått kloa i segesettet! Kunne blitt..kjole..skjørt..veske...
Men deilig å sove i også og drøyme om ein varm sumar!!!:)

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Oi, for en utrolig flott blogg !!Kan jeg linke til deg ? Du er så utrolig kreativ og flink !

Ann-Cathrin sa...

Så nydelige ting på rommet til jenta di:) Likte veldig godt det bestikketui du har sydd og, flink du er! Har et lite spørsmål til deg og...jeg driver også med hekleteppe, men sliter veldig med hvordan jeg skal få montert det pent? Ditt så så fint ut, så lurte på om du hadde noen råd til meg? Kanskje ikke så lett å forklare det her men...hvis du kan hjelpe blir jeg glad:) Lappene er jo ikke helt prikk like store...så tenker at det lett blir litt rart... ha en fortsatt flott kveld!

Anonym sa...

Lenge sidan eg har vore på bloggferd no - det er greitt med diger skjerm så storebror kan sjå labbetuss og pingu på YouTube medan mor bloggsurfar, hehe.

Det er alltid like inspirerande å stikke innom bloggen din og fordjupe seg i dei fine bileta! Eg vart litt gira på å ta bilete sjølv også no, vi kjem smått om senn i orden i nyheimen vi og.

Elskar heklateppet ditt! Det er så fint!

Høvebakken sa...

ÅÅÅ så søtt :)

Related Posts with Thumbnails