søndag, juni 29, 2008

God søndag

Det er SÅÅÅ herleg med helg :)

I går tok me turen til interiørmekkaet Sandnes. Eg hadde eigentleg ikkje plan om å kjøpe så mykje, men litt havna i korga likevel. Er det ikkje typisk?

Klarte blant anna ikkje motstå denne puta frå Villa Collection. Kjøpte den hos Berheim Interiør & Antik. Butikken er forøvrig Emmelines draumebutikk. Green Gate til ein relativt billig penge ;)

Og desse sinkpottene frå Sia tenkte eg ville passe godt til pellisane.

Det aller største kuppet gjorde eg hin dagen på Fretex. Sjekk her då:Gammalt sølvbestikk frå Rogers & Bros til berre 30 kr per del. Er nok ikkje ekte sølv, men heller sølvplett. Men pytt, er det så nøye då? Eg elskar iallefall fasongen på knivane og dei store gaflane. JIPPI! Endeleg har eg også fint gammal bestikk. Må nok sy etui til dei, men det får bli seinare.
I hagen spirer det og gror. Har beisa plantekassane mørk brune, og den oppmerksomme vil legge merke til at basilikumplanten i forkant har sett sine bedre dagar, hehe. Nå er det altså testa ut at krydderurter frå kjøkkenbenken ikkje alltid overlever å flytte utandørs. I utgangspunktet ville eg ha kassane svarte, men sidan dei ikkje solgte anna enn 3L spann med beis, så vart det samme farge som terassegulva.

Gresskarfrøa me tørka frå Halloweengresskaret blømer også nå. Er ikkje blomsten fantastisk fin?

I går beisa eg terassegulva, og er det ikkje typisk at regnet kom før det hadde tørka skikkeleg. Satsar på at det vert fint likevel...til slutt.Ja, det var alt for denne gong. Ha ein superduper søndag de også!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei du gode fe! Du har en fantastisk inspirerende blogg. Er innom daglig, og blir like imponert hver gang jeg finner noe nytt Kan du være så snill å beskrive hvordan du syr de flotte futteralene til bestikk? Veldig bra kupp dette bestikket,forresten.Gleder meg til ditt neste innlegg.
Vennlig hilsen en beundrer i Trondheim.

h.espe sa...

Heisann....
Så flotte kjøp du har gjort!! Likte spesielt godt puta - den var rålekker!

Ønsker deg en strålende søndag videre!!!

silje-sin sa...

hei:) Så mye fint du har kjøpt deg! Flotte bilder fra hagen også! Jeg har plantet urter ute jeg også, plantet de først i hagen, og det gikk ikke så bra. men nå står de tett i tett i en kurv, og vokser og ser ut til å trives:) Ha en flott søndag! klem fra silje.

Anonym sa...

Så det finnes mange flotte butikker i Sandnes, ja. Hm. Vi skal nemlig til Ikea i morgen.

Krydderurter som kjøpes i dagligvareforetninger egner seg dårlig til utebruk. Mine krydderurter er fra Hagesenteret og de er mer hardfør.

Flotte gresskarblomster. Våre er dessverre ikke kommet så langt.

Ha en flott søndag!

Anna Lisa sa...

Nydelig bestikk!!
Ha en fin kveld.
Klem

Anne sa...

Jeg skjønner ikke hvordan du alltid klarer å finne så flotte ting på Fretex. Jeg finner aldri så fine ting i Oslo. Men du har nok et ektra godt øye for spesielle ting du ser i mylderet : ) Kos deg videre!

BO sa...

Så masse fint! Likte knallgodt puto! Dei blomsterpottene var også veldig fine. Har sett nokre sånne store (litt annleis) som eg har tenkt å ha utanfor kontoret. Har planlagt innkjøp av sånne STORE i København... :-)
Knallfint bestikk! Eg er jo ingen Fretex fan, men må vell bjynna å bli da... :-)

Tove sa...

Ja, det var noen nydelige ting du hadde kjøpt! Den puta... hadde aldri klart å gå fra den jeg heller tror jeg:) Ja, alt hadde jeg nok kunnet kjøpt selv, hihi

Og grønne fingre har du også!!

ha en flott ny uke

Karna sa...

Så fine funn, bestikket var jo bare nydelig!!!

Så kjekt å finne slike fine ting, til en god pris...gøy!

Nå kommer solen og sommeren tilbake, skal bli herlig!

Ha en fin arbeidsuke, kanskje det hjelper å tenke på at jeg begynner på ferie til helgen...ikke? merkelig...ha ha ha....

☆Therese sa...

Så skjønn pute .... og bestikket; et skikkelig kupp!!

Håper dere får bedre vær, så du kan nyte din nybeisede terrasse. Det har sikkert gått bra med gulvet til tross for regnet - kysser fingrene for det XX

Ha en god uke.

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer, stilig, gammelt bestikk- gjenbruk er morro!

Basilikum liker seg nok best på kjøkkenbenken, er min erfaring også, andre krydderplanter liker seg ute.

Første gang jeg er på besøk- har sett så mye skryt av Den Gode Feen i de andre bloggene=) så jeg måtte bare svinge innom.....og det svarte til forventningene!

Smil fra Torunn

Prinsesse Elin sa...

Hallo min fe.
Jeg har også sånne galfler. Me kan gafla åsse i hop å dekkat te mange. he he. Rett ved siden IKEA....Du er gal! Da hadde det iallefall blitt kjøttbullar på meg hver dag( les kokosboller for dei er så gode) Det er enkelt å slå ihjel en halvtime der. he he. Hvis du kjøre mort mot e 39 så har du faktisk skeidar rett over veien og det er jo heller ikke feil he he. DET KRYR RUNDT OSS.....HJELP;O

lillemor sa...

Hei:)
Bilen er en drøm å kjøre!! Kjempe romslig bagasje rom og stor plass bak. Nå er det mannen i huset som har vært mest ivrig og styrt dette kjøpet da.men vi har nøkkelfri start( typisk gutteting;) he.he) Så stiller setene seg automatisk inn etter den som skal kjøre,alt etter hvilken nøkkel som skal brukes.Greit når jeg er 158 cm og mannen er nesten 190.he.he.Takrails, delskinn på setene, helt svarte bakvinduer,kjempekjekt når man har unger.Er vel det jeg kommer på av ekstrautstyr..Tror utgaven heter titanium x. Det er ihvertfall den beste bilen jeg noen gang har kjørt:)Lykke til med kjøpet!:)

Related Posts with Thumbnails