tirsdag, juni 10, 2008

Tørka støv tå symaskina

Det er heilt sant, altså. Symaskina var full av sparkelstøv, og måtte pussast før syøkta i dag. Først sydde eg liftgardin til veslefeens rom. Den er sydd av det eine gamle lakenet eg kjøpte på QXL for litt sidan. Tykkjer det vart bra, men det er jaggu ikkje lett å ta bilete i motlys.
Vart det ikkje fint med lakenet som gardin? Kjem meir til sin rett her, enn på ei seng. Tykkjer eg iallefall.

Kanina Kjell ligg henslengt på bordet, og ser ganske så slakk ut. Kanskje det er det brå vèromslaget som har slege han ut?

Planen er å fortsetje med å sy litt klede til veslefeen. Har kjøpt inn litt forskjellige stoff, og nokre av dei ser du her:

Får håpe planen held. At symaskina får kjørt seg skikkeleg når den først er kome ut or skåpet.
Ha ei triveleg natt :)

15 kommentarer:

Ting og Tang sa...

Hei:)
Her trur ikkje ej at ej he vor før.
Likte veldi godt stoffa du he kjøpt, skikkeli søte:)
No skal ej kikke nedover bloggen din:)
Ha ei fine natt:)
Klem

Tove sa...

Den gardina ble kjempefin! Nydelig med blonden ja:) Håper du holder planen og at vi snart for se hva du syr

Karna sa...

Nydelig ble det, kjempe lurt og bruke disse gamle pyntelakene til liftgardiner, er ikke så ofte jeg pynter sengen med pyntelaken for å si det slik....

Koselig rom hun har, disse kaninene er jo bare så fine...

Har ikke sydd så mye jeg heller, bare sydd opp gardiner til utekjøkkenet, og så ble den parkert igjen, men nå når det regner så blir det vel litt søm igjen.....

Nyt de siste fridagene, er snart ferie..he,he...

Anita sa...

Så fint og lurt og bruke lakenet som gardin!! Kjempeflott! KOmmer til å bli mye fint ut av de stoffene!! Gleder meg til å få se!
KOs deg!

h.espe sa...

Så fine liftgardiner du har laget av laken.. :o) Laken kan tydelig brukes til mangt de...!

Ha en strålende dag videre!!

Rosa sa...

laken som gardin vart jo skikkeleg lekkert. Og eg håpar me får sjå resultata av syplanane til veslefe-klede, for dei stoffa var skikkeleg friske!

Bente sa...

Så kreativ du er!!
Gardinene ble nydelige:)Var det vanskelig?
Og såå fine stoff du viser,herlige!!

Ha en flott kveld:)

Klem:)

Katarina sa...

Glede mæ te å se hva du laver. Å du..i morgen skal det tørkes støv her også,for nå kribler det bare i fingrene!! Må lave noe,bare må:-)

mali-mo sa...

Nydelig liftgardin og de stoffene var kjempefine! Du blir nok ferdig lenge før meg, hehe, eg har hatt en bunke stoff liggende på spisebordet(!) i to uker no. Skal liksom sy, men så var det eksamenslesing, og så var det jo så fint vær, og nå er det altfor stygt vær og masse inneprosjekter, hehe, inspirasjon kom til meg!

Var det bringeduk/belte du skulle sy, brodere eller hvordan var det? Eg kan selvsgat bidra med råd og dåd det eg kan, bare å spørre!!

Eg syr no et belte til lillegull, det er i ulltråd på lin. Eg har kjøpt linen og tråden på Husfliden. Der har eg og brukt å kjøpe mønster til de eg har sydd tidligere. Det er ikke en pakke, du bare velger et mønster, velger/endrer ev. farger i forhold til mønsteret og så finner de frem den tråden du trenger. Er jo ulik tråd til ulike distrikt/bunader osv, det vet du sikkert. Beltet til lillegull syr eg etter et foto(!) av et gammelt belte i slekten. hehe, det er nesten umulig å se hvordan det skal være ut fra bildet, så eg knurrer fælt og har måttet ta opp igjen flere ganger fordi eg har gjort det feil...men det blir nok bra tilslutt.

Emmeline sa...

ÅÅå herlighet og glede:)

Du er jo bare så flink til å kreere de gøyeste ting så nå blir det nok fres over det neste blogginnlegget vil jeg tro?

I dag har jeg vært innom IKEA og bestilt kjøkken. Når jeg først var i siget så bestilte jeg en dobbeltseng, et skoskap, et klesskap og en Ektorp hjørnesofa med sovesofagreie til å ligge på ( i tilfelle mus) Nå har jeg kommet hjem og må innrømme at jeg ikke tør fortelle til mannen min alt jeg på en måte bare slengte på den kjempe bestillingen ekstra...hehehe. Jeg mer eller mindre doblet bestillingen bare av meg selv. Fyren kommer til å få hjerteatakk når det står en trailer utenfor med nye møbler som skal monteres, og ikke minst en gigantsofa:) hehehe!!!

Han spurte om jeg kjøpte noe mer; og jeg svarte at jeg kjøpte to gryteunderlag og to skjærefjøler...Og det syns han var mer enn nok....Å hildrande du:) Min søster er helt sjokkert over mine overraskelsesprosjekter, og jeg kan jo ikke skrive om de på bloggen heller for den leser jo han....så nå får jeg bare vente på at traileren kjører opp foran hytten og begynner å laste ut møblene...EN ganske vannvittig tanke faktisk;)

Ha en fin dag:) See U!!

Emmeline sa...

Glemmer jo helt det jeg skulle skrive om; Jeg er så begeistret over disse flotte bildene dine!!! UTROLIG fine bilder fra Lillemor sitt rom;) Og den gardinen din skal jeg stjele i en mørk nattetime når jeg kjører forbi:) Be AWARE EMMELINE IS THERE:)

Ann Helen sa...

Aaah, de stoffene var helt supre!! Jeg må bare spørre hvor du har fått tak i de! Har lett og lett etter stoffer til et barnerom som skal gå i rødt, hvitt og litt rosa, men finner så lite rødt! Disse var rålekre:)

Den gode feen sa...

Fru Pink: hjå Reprodepot.com kjøpte eg stoffa. Lukka til i stoffjakta :)

Anonym sa...

Gardina ble jo kjempefin! Gleder meg å se hva du lager til lillefeen av de nydelige stoffa!

Anonym sa...

Utrulig god ide med å sy om ett laken til gardin. Det man kaller gjenbruk?! ;)
Den var i vertfall kjempe fin=)

Related Posts with Thumbnails