lørdag, september 20, 2008

Laurdagskveld

Det er framleis lite fargesprell i stova. Pelargoniane er imidlertid klipt litt ned, og er dermed mindre "tantete". Dagen i dag har vore så herleg. Med stulling og stelling i heimen, sol på himmelen, og kafèbesøk og bytur. Håpar de andre også har det fint!

7 kommentarer:

Emmeline sa...

Deilige bilder. Kjekt å danne seg et inntrykk av litt mer av din koselige stue eller stove som det heter på Fespråket.
Ser så fint ut. Rent og stilig! Hvilken retning hører stilen din under forresten? Jeg ser at vi nå skal ufordres på NIB sine sider til å kategorisere oss selv innen interiør, og jeg kunne ikke komme på hva din stil het. FEENS RETRO SVART HVITE STILART kanskje? Hehehe. Du får gi jentene et tips om hva det skal kalles. Dansk impulsstilart??

Her har jeg vært på Ikea, og er trolig inspirert av deg sånn helt ubevisst...Kjøpte ikke noe svart hvitt akkurat, men en hylle!! Og et skinn og litt til.... SÅ da har jeg noe å bygge morgendagens innlegg på. Hehe. Føles godt.
Du må kose deg videre på lørdagskvelden. Her er det SOM VANLIG overnattingsfest. De spør faren, som sovner som en stein klokken 19--og han sier selvfølgelig ja...Dermed blir jeg liggende å høre på jabbingen fra alle de fire soverommene...SUKK!
Vi blogges...(Greit å ha noen sånne bloggevenner som alltid fatter seg i korthet ikke sant? ---ALLTID!)

Noralill sa...

Skjønar godt stilforvirringa di, eg! Har mykje av samme slitet sjølv...men på ein eller annan måte må ein berre finne "seg sjølv" oppi alle valg-mogelegheiter...

Og når alt i utgangspunktet er lyst og lett, så kan ein veldig fort skifte "stil" i ein krok her og der...

Nyydeleg dress til vetle-feen, lenger nede her...er på leit sjølv...

Ha ei fin helg vidare!

Anonym sa...

Så glad for det du skrev i forrige innlegg! tror det er mange nå som begynner å bli lei av shabby og madonnafigurer. Selv ble jeg lei av syverstolen og superelipse bordet lenge før jeg så det in live. Og nå er jeg dritalei av madonnafigyrer og bokstaver...har ingen selv og heller ikke de hjem som jeg frekventerer på kaffe/vinbesøk. Lest for mange interiørblad?? ble også skuffa over vakre hjem som jeg skulle kose meg med i helgen har jeg ikke lest dette før?? det som frister ,med det bladet er at det kommer ut imellom interiørmagasinet og maison som jo kommer omtrent samtidig..noen tips til nye interiørblad.?.finner ikke noe NYTT som jeg virkelig liker, begynner å bli litt for mye av det samme, det er vel flere som føler det sånn? selv har jeg en miks av litt shabby, moderne, new england, morsomt, (hvilken stilart er det )og herskapelig. husker 70 tallet for godt ift retro.. Ble forøvrig moderne sofa fra bolia istedet for ektorpen i sommer;)bla bla fra meg , det jeg egentlig ville si var at jeg liker bloggen(stilen) din godt!!
inkala

Karna sa...

Er så enig med deg ang Vakre Hjem...begynner å vli VELDIG kjedelig det bladet, eller det har vært det en stund synest jeg...

Dere har fått det kjempe fint, god Feen ånd over dette!!

Her hopper jeg og Oliver mellom stabler med bøker,og prøver å få et system, lurer på om det er noen der ute som vil kjøpe gardinbøker fra 80 tallet jeg...tjhiii...skal prøve å selge på finn tror jeg, klarer liksom ikke å kaste bøker...

Ha en fin søndag!

Melissa sa...

Ha en fin søndag ;D

Klemmer fra Melissa

JK sa...

Jeg falt pladask for fargen på veggene dine!!! Hvilken farge er det??
Hilsen Jenny:):)

Anonym sa...

Jag liker också färgen på veggene! Just vad jag letat efter till sovrummet. Vilken färg är det?!
Annika fra Sverige

Related Posts with Thumbnails