onsdag, september 24, 2008

Lilla og oransje er kult

Tusen takk for alle god bedring kommentarar til vesle snuppeluppo mi. Ho er frisk og rask igjen, heldigvis.
Det har vore så travelt i det siste, at eg ikkje har fått tid til å fotografere bilder av ferdigstilte ting i heimen og på syfronten. Dette innlegget er derfor pepra med bilder frå danske Boligtorvet.dk.
Bileta er frå ein reportasje frå fritidshuset til Tina Winholt på Nordsjælland, og eg diggar det. Sjølv om eg aldri kjem til å våge farge mine eigne sofatrekk lilla, så er det jo dødskult.
Og saman med små oransje detaljar vert det ultimat. Eg er sååå glad i det oransje forkledet mitt som eg kjøpte for 30 kr på Fretex i vår (det som eg ville klippe hekken i - hugsar de?). Det heng på kjøkkenet og skapar liv. Oransje er nemleg ikkje berre fint attåt lilla, men passar også kjempegodt attåt isblå/lys turkis *hoppandes glad*.
Det er strålandes sol utan ei sky i sikte ute, og eg gledar meg til å sjå poden på fotballtrening i kveld. Det er nemleg hysterisk morsomt å sjå 5-6 åringar spele fotball. Der keeperen er meir oppteken av ein fin stein på bakken enn å stoppa ballar. Der 20 % av spelarane ligg i kvar sin kant av banen og teikner i grusen og guttefeen står i midten og siler sand og lager røyk i håp om at motstandarane skal miste synet av fotballen pga all røyken ;) Ha ein fin onsdagsettermiddag de også!

17 kommentarer:

elisabeth sa...

Tøffe bilder fra sprekt interiør:)) Når alle var inne i furua, så malte jeg soverommet knall oransje, med hvitt sengetøy, gardiner, tekstiler, og burgunder vegg til vegg teppe!!! det høres ille ut, men var faktisk ganske så kult...hehe:) Har hatt endel oransje detaljer før, og synes det er en knall farge!

Bilde av lille feen var bare så himla vakkert, det er da morshjertet bare holder på sprenges i tusen biter... Håper alt er vel nå, jeg har en liten en som nettopp har fått påvist astma igjen, og har vært veldig syk...

Ønsker deg en superknallfin høstdag:)

Prinsesse Elin sa...

Skulle nesten trodd at lille prinsessa di hadde smitta meg med feber. Men desverre har jeg ingen kanin å ha på armen men jeg kan jo prøve med et par tilda dukker å se om det hjelper. Stilig interiør. Jeg synes retro er kult og noen blogger fikser dette slik at det blir så kult. Jeg blir glad av å se på alle fargene. Jeg synes også det finnes så mange stilige detaljer innen denne stilen. Jeg er nok litt for feig der ja. Ha en fin fin dag. Kos deg masse og se til å tryll lille prinsessa helt frisk:O)

☆Therese sa...

Flotte bilder, blir jo glad av å se på sånt. Det er liksom akkurat passe med fargeklatter. Jeg er glad i lilla og det er kult å mikse det med orange. Gjør nok ikke det hjemme i min egen stue (bare på Halloween ;o)). Men det er moro å se andre som blander slikt.
Ha en deilig ettermiddag og kveld.

Klaffen sa...

Stilige bilder - og du har rett. Oransje og lilla er kult! Ja små rollinger på fotball er skjønt! Når man roper på de så stopper de som om de plutselig får ett anfall av å ha øyekontakt med deg ( noe de ellers aldri har ) mens ballen bare suser forbi!har ei lita snuppe på snart 7 år selv som spiller, og det er stats altså. Lykke til på trening da.

Anne sa...

Godt dere er opp å spring igjen :-)

... og som man ser her, noan farger bare må til!!

Fin onsdag kveld.

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ VIL ha slik sofa!! Den var bare rålekker!
marita

Ingunn sa...

Kjempe fine bilder!!!utrolig hva noen fargeklatter kan gjøre i et hjem med hite vegger!!!
Gleder meg til å følge med på deg fremover!!;)

Ingunn sa...

Kjempe fine bilder!!!utrolig hva noen fargeklatter kan gjøre i et hjem med hite vegger!!!
Gleder meg til å følge med på deg fremover!!;)

Merete sa...

Råstilig med litt sprelske fargar til alt det kvite..og lilla og oransje passar godt saman, faktisk!
Eg ser for meg fotballtreninga med dei små, ja..hi,hi Har vore med M nokre gonger og me vaksne måtte ofte snu oss for at ikkje ungane skulle sjå at me holdt på å knekke saman av latter ;o) Supert at mollo vår er frisk igjen :o) hels alle dine, og håpar me sjåast snart igjen!

Whoopsi Daisy sa...

Jaaa, det er kjempe moro å se på småtassene spille fotball. Min pode sto i mål, han hadde alltid reprise for seg selv etter at ballen var i spill igjen....hihiihh. Dypt konsentrert var han og tok samme ruten en gang til. Det hente mer en en gang at vi måtte rope og fortelle at ballen var på vei mot mål igjen :o)
Kos deg på trening.
Mvh
Whoopsi Daisy

mali-mo sa...

Åh, blir så betatt av sånne hus som dette. Kaller det for kolonisommerhusstemning inni meg; hvite rom med knalldetaljer. Herlig og friskt!

Stakkars lille søte gullet under her. Godt hun ble fort frisk igjen!

Anonym sa...

Heisann :)Fru Vims tipset meg om innlegget ditt! Tror ikke jeg har vært inne hos deg før, men det sofabildet er sååå stilig at jeg la det ut hos meg selv i sommer og deretter farget jeg var Ektorp lilla!!!! Totalt inspirert av dette bildet..Deretter kjøpte jeg oransje teppe hihi!!! Sprøtt siden jeg har vært hvit i mange år. La akkurat ut bilder av den gamle leiligheten vår for å vise kontrastene fra før og nå..
Hvis du er interessert kan du bla deg tilbake til dagene rundt 14 og 15 juni på bloggen min vil du finne hele fargeprosjektet mitt..Ha en fin dag videre!
Hilsen Kardemomme :))

Karna sa...

Husker denne repotasjen her, flott hjem!

Godt at dere er blitt friske igjen, her går det visst både magesyke og influensa i barnehage, så det er ganske så tomt i barnehagene for tiden...slik er det vel når det begynner mange barn igjen om høsten....

Jeg var på håndballkamp i går, 3 av mine nieser spilte, (10 års lag), to på det ene laget, og en på det andre. Da må tanten heie på begge lag, og jeg kan love deg at de tar det alvorlig. De var helt sprengt da de var ferdige, men HELDIGVIS så ble det 10-10. Sist var det gråt og tenners gnissel ...phuuu...Det er såååå gøy! (ikke gråten altså....)

Anonym sa...

Huff! Håper du overser alle skrivefeilene mine fra forrige kommentar..Ble så ivrig at jeg bare skrev i vilden sky og publiserte uten å lese gjennom først ;)Ha en fortsatt fin dag :)

@__EY__ sa...

Heisan,

sist lilla var på mote
mislikte jeg den husflidstilen,
MEN NÅ: Steinkult !
Orange har alltid vært
en favorittfarge,
så dette lover bra.

Veska var fryyyktelig søt ; )

Au revoir.

Villblomsten sa...

Takk for titten , som alltid mye fint å se på :-)

Emmeline sa...

Tusen takk skjønne og hjertegode feen, med lilla og orange inspirasjonsbilder *ler! Likte forøvrig den lilla sofaen. Det er faktisk helt sant at hvis man har hvitt som base på gulv og vegg så kan man bruke nesten alle farger. Det blir kult likevel.

Ler av fesonen som silar sand på midtbanen. Vi har hatt en sånn vi også, stakkars. Og faren var trener...Det var jo helt klart for alle at den lille mannen trolig hadde fått moren sin interesse for fotball. Han tegnet mye fint i grusen under kamp i mange mange år--hehehe! Heldigvis spiller de tre andre fotball enda, til faren sin store lettelse. Men INGEN driver konkurransedans.... nemlig!

Emmeline har i et lite sekund sagt til Emmelinemannen at NÅ er det SLUTT...og ble overasket over at Emmelinemannen tok bloggen sitt parti. Så her sitter jeg og skriver om nye kjøkkenbord som om ingenting hadde skjedd. Det er merkelig hvor fort sånne ting glir over. OG takk og lov for det, for jeg var jammen LEI der en liten stund der!
Amen til deg også og sabla grei godnatt!!

Related Posts with Thumbnails