lørdag, oktober 04, 2008

Bomkjøp?

Av og til kjøper eg ting som er heilt fullstendig utypisk meg. Eg trur eg vert riven med av at prisen er låg (eg diggar som kjendt å gjere kupp), eller eg i eit eller anna svakt øyeblikk har latt meg påvirke av andres smak, slik at eg trur at "tingen" er meg :) Men så fort eg har fått "tingen" heim, og plassert den i hus, så ser eg at dette vart heilt feil.

Eit eksempel på ein slik ting er denne korsen her:
Korsen er nydeleg fin, altså, men den er jo ikkje meg. Eg likar ikkje slikt egentlig. Den passar best over ei seng i eit kloster eller på veggen i eit bedehus. Men den passa ikkje inn i Nattlandsveien 49 for å sei det slik, ha ha :) Trur korsen hang oppe maks ei veke, før den vart trygt plassert i boden.

Smak er ein personleg ting. Det er mykje eg kan like, som ikkje havnar innanfor mine dører, men eg syns likevel "tingen" er fin hos andre. Slik er det med denne korsen også. Den er berre ikkje meg, og reflekterar ikkje min smak.

Eg har sikkert ørtifjørti andre eksempel på handel i vanvare. Og nå tenkte eg å oppfordre akkurat DEG til å vise eksempel på ting du har kjøpt som er heilt feil for akkurat deg :)

13 kommentarer:

Hulda sa...

Forstår deg godt. Jeg liker ikke slike store kors, det blir for mye. Har noen små til pynt av og til, men har mer sans for små emblemer.

Miamor sa...

Som "Ramme alvor"-bloggeren skrev i dag..trenger vi av og til ineriørterapi...blir rett og slett litt forvirra på egen smak..og det meste ser bra ut hos andre...!! enig med deg..har noe som jeg har kjøpt som blir litt for blondete for meg..men det er jo så fiiint hos andre!! Hvor er interiørterapeutene når vi trenger dem???

BO sa...

Lur utfordring! Fins ingen kors hos meg, eller Madonnafigurar. Einaste Madonna som har hengt på min vegg, er "the Madonna", i ungdomstida. Kanskje eg skulle hengt opp ein TOPP plakat i stovo heima!? Heheheheh!

Her har det snødd!!!!!
Me skal ut å leika i snøen nå! Frk. Fryd er i ekstase!!! Eg er trøtt! Eg har ikkje akkuratt vinterklede med meg...

Nettelita sa...

Hei! Så fin og kreativ blogg du har! Jeg er helt fersk i gamet, og er nå på en liten "hilse" runde.. :) Har vært innom her før jeg begynnte å blogge selv, så håper det er ok om jeg legger deg til på siden min, så jeg lett kan følge bloggen din!
Ha en fin dag! :)

elisabeth sa...

HAHAHAHA...Jeg husker det ja, og tenkte jøss, javel, men skjønte ikke helt den. Følte ikke jeg kunne si....liker DU sånt???...hehe;)
Jaja, sånn er det, noen bommerter blir det jo:)
God søndag!

sandra sa...

hihi! jeg syns det korset var kjempefint jeg:) men-ja! jeg kan gjøre noen bomm jeg også! for det meste klær da...;(

ANETTESHUS.COM sa...

Er helt enig med deg!! Kors er heller ikke min greie! For all del; fint hos andre, men ikke hos meg. Det passer ikke inn i den nordiske, landlige stilen - det blir for "franskt" og katolsk etter min smak;)

Ha en fortsatt fin søndag!
Klem Anette
Ok at jeg linker?

Klaffen sa...

Ja sånn er det bare da - noen ting er bare så flotte i butikken i den rette settingen. Vi har vel alle gjort den tabba opptil flere ganger?! Iallefall jeg :-O Ellers har du jo digg smak synes jeg - stå på og fortsett å shoppe. He he

A home far away sa...

Så kan det bli ibland, att man köper en ting som sedan inte passar in i huset.
Men visst är det där korset fint!

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Hm. Nå må jeg nok lete. Har handlet så lite i de siste årene. Men klesbomkjøp har jeg mange av.

Ha en fin søndag!

Nette sa...

Heh...det var en bra utfordring! Her hos meg er det så mye blandings at man kan bli sliten av å se på! Stilforvirringen er total!!! Vakre julestrømper du har laget, veldig fint det stoffet/pleddet du har brukt!

Metteflette sa...

Kjenner meg nok litt igjen her ja!!!! Gøy utfordring, blir nok ikke så vanskelig å finne noe fram nei :-)
Huset deres blir så lekkert og det er så gøy å følge prosjektene dine!
Ha en flott søndag! Klem fra Mette

Magdalena sa...

synntes dette bildet er så fint, tenkte du har det ksleig,- og dette korset kan jeg godt overta,.- elsker det sacrale og den franske klosterstemningen...
hilsen magny

Related Posts with Thumbnails