søndag, oktober 05, 2008

Eg er såååå fornøyd!

Ok, før eg fortel kvifor eg er så nøgd i dag, så må eg berre komme med eit lite tips. Der eg syns Vakre hjem har blitt mindre og mindre spennande, så vert Interiør magasinet berre betre og betre. Løp og kjøp siste utgåve :)
Eg fall pladask for denne reportasjen frå Marianne Arnesen og Nils Vogt sin leilighet i Oslo. Spesielt diggar eg rammemadrassa med formsydd lintrekk i bibliotek-kroken i huset. Noko så genialt. Tenk kor herleg å ligge her og lese interiørmagasin då :) Eg er 99% sikker på at eg har sett reportasje frå heimen deira før, for eg hugsar den heile veggen kledd med Billybokhyller piffa opp med lister og slikt. Dødsfint!
Her er eit glimt av stova deira. I bladet er det mange fleire fine bilder av den knallfine leiligheten.
Og så til årsaken til mitt gode humør. Denne T-skjorta i str 6 år kjøpte eg frå ein dansk nettbutikk for fleire år sidan. Sønnen ville ikkje bruke den, då det var blomstrar på den (forstå det den som kan ;) ). Planen har derfor vore å sy den om, og i dag har eg gjort det! Utgangspunktet:
Resultatet:
Vart den ikkje til ein supertøff jentetunika/kjole? Eg klipte av armane av T-skjorta, sydde på nye i rødt bomullstoff med stooore prikkar på (frå ReproDepot), la inn strikk i halsen og i nedrekant av armane.
Og sydde ei babuska etter frihandsprinsippet og festa den på T-skjortekjolen. Vart kjempefornøyd, og minifeens antrekk for morgondagen er ferdigplanlagt.. Eg sydde to til babuska-applikasjonar, så det er ikkje siste gong de får sjå desse her inne.
Eg har sydd mykje meir, men sparar litt til fleire oppdateringar i veka som kjem. Ha ein fin søndagskveld alle saman!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempesøt kjole! Kjøpte siste BO Bedre her om degn. Det var det også nokon som hadde laga ei rammemadrass til sofa. Kjepesmart! Mykje flott i dette bladet også... Ha ei fin veke!

Anonym sa...

Beklager! Det ser ut som om eg har dysleksi i forrige innlegg, men det har eg altså ikkje... Det gjekk berre litt vel fort, og så lønnar det seg heilt klart å lese gjennom før publisering. Så då vart det to kommentarer.

Den gode feen sa...

He he he, heilt i orden . eg forstod deg eg :) Tusen takk for dine to kommentarar :)

Lemi sa...

ja d skjønne æ godt, førr den va knallfin ;)

BO sa...

Knallskjønn Linda! Dukke "logoen" var super!!! Mine rosa babuska dukker frå Russland, står i vinduskarmen hos Mollo. Utrulig skjønne og kjekke. Du kan jo ha heile seriar etter kvarandre. Du er kanonflink! Denne skal me bruka... ;-)

BO sa...

Ville liksom berre få sagt da!!! Trykke litt villmann her ja...

Sol sa...

Hei du gode fe! det ble en veldig artig og original kjole. Skikkelig retro. Sukk, det er så man ønsker at man hadde små snupper igjen...Jeg sydde en del fine ting til både sønnen og datteren da de var små. Og det er nesten for galt å gjemme dem bort på loftet...
Er enig med deg i at Interiørmagasinet er et bra blad. Jeg har koset meg med det i helgen. Leste også innlegget ditt under her. Du er nok ikke den eneste som har gjort slike bomkjøp. Det er så lett å synes at noe er stilig når man ser det hos andre,mens hos en selv...., ja så passer det liksom ikke helt. Ha en flotters uke.

Merete sa...

Skjønn kjole!! snuppo blir nok kjempesøt i den :o)

elisabeth sa...

Da må jeg løpe å kjøpe, for det var noe jeg kunne like...juhuu!!! Og den veggen med BILLY, sånn skal jeg ha, og jeg gleder meg...
Tunikaen ble vanvittig bra, og kjente jeg satt opg gapte da jeg kom til etter bilde...hehe:) denne blir mini feen råkul i, og alle i barnehagen kommer til å spørre hvor du har kjøpt den;)
Sjallabais, nå er det kvelds og en kopp te...

Hilde sa...

Kjempefin tunika! Tror jeg må skaffe meg det bladet jeg også. Ha en fin uke!

BeBe`s blogg sa...

Tunikaen ble såå søt! Ja, du har rett at hjemmet til Vogt/Arnesen har vært publisert før. For noen år siden, tror det var i SeogHør. Klippa til og med ut reportasjen, siden jeg syntes de hadde det så fint.

Anonym sa...

Så flott tunikaen ble. Flott med gjenbruk :)
Har ikke sett Vogt/Arnesens hjem før men derimot sommerhuset deres hvor alt gikk i hvitt og blått.

Men her fant jeg en link om leilgheten ders (som har vært i aftenposten)
http://forbruker.no/bolig/article2020991.ece
og her fra sommerhuset deres
http://forbruker.no/bolig/article1419157.ece

Elisabeth

Den gode feen sa...

Hei Elisabeth! Tusen takk skal du ha :) På den leilighetreportasjen visest jo bokhyllene enno betre. Knallfint! Også kjekt å sjå at dei framleis har det ganske likt, sjølv om litt bilder var bytta om på på veggene og slikt.

Camilla Simone sa...

w.ow, det va en fin kjole.
Anngående rammemadrass som sofa, så har vi også det på kontoret våres . Sikkert en billigere løsning den dem har, for vi kjøpte en fint sengedekke på salg og et streetslaken til å ha på selve senga og masse puter. Deilig og et nydelig innslag på et kjedelig kontor

Cathrines blogg sa...

Du er bare superduperflink!!! Og ja, jeg er enig! Tror jeg skal løpe og kjøpe det flotte interiørbladet, skal nemlig på våken nattevakt, og da kan jeg glede meg til det!
Ha en strålende mandag :o)

lena sa...

Skamsøte!!

ENGEL sa...

oh my god for et flott hjem!og ikke minst kjole!den er rå søt!!!!

Anonym sa...

Hei Linda. Tror jammen jeg skal prøve å kjøpe interiør magasinet-begynner selv å bli litt lei av vakre hjem, det er liksom ikke noe nytt der.
Et spørsmål: Betalte du mye for de tre bøkene du bestillte fra ywestown med frakt? Har lyst å bestille de men synes det er skummelt å skal bruke kortet på nett i en butikk jeg ike har kjennskap til......blir veldig glad for svar:)

Julie

Den gode feen sa...

Hei Julie, tusen takk for fin kommentar :) Eg veit ikkje summen sånn eksakt, men trur det vart sånn cirka 200 kr per bok inkludert frakt, dvs rundt 600 kr. Kanskje litt under - kanskje litt over. Skal sjekke nesten gong eg er i nettbanken, så spør meg gjerne igjen, du :) Det er litt skummelt å handle frå utlandet, men akkurat Yvestown kan eg iallefall anbefale basert på mine erfaringar. Klem frå Linda

Related Posts with Thumbnails