søndag, oktober 12, 2008

Søndagssaum

Det er litt einspora tema her i bloggen for tida, føler eg. Det går liksom i framsyning av sydde ting, men det er slik når eg brukar kvart ledige sekund til å setje meg ved symaskina. I dag viser eg to vesker som er ferdige. Dei russiske "dukkene" ser ut som om dei ikkje er sydde beint på, men det er avdi veskene er tomme og derfor "synk" litt inn mot midten når dei heng på knaggrekka.
Ellers så vart det verken Ikea-tur eller putesaum på meg i går... Eg roa meg ned heime, og slappa av for ein gongs skuld. Godt det også. Kanskje eg får ånda over meg til å sy puter i kveld heller.Ha ein super søndag!

14 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Ja av og til kan det være godt å roe skikkelig ned. Synes å bare gå her hemme å daffe i en utvasket joggebukse er herlig. Det er slik jeg gjør i dag.
Her er det også jeg og Mr. symaskin som har en date. Holder på å gjøre ferdige noen bestilligner men jeg sitter å tenker ut noen nye ting jeg vil lage.
Å få bestillinger er kjekt men litt sånn at da må alt det andre være på vent til man har gjort seg ferdig med det som er bestilt. Nå har jeg bare å montere noen detaljer på noen snømenn, brodere en julesokk å så kan jeg sette igang igjen:O)
Ha en herlig søndag. Klem:O)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Kjempetøffe vesker du har sydd:)
Søte heklenåletui også i innlegget under.
Ha ein fortsatt fin og kreativ søndag.
H.

Klaffen sa...

Du er jo like kreativ som alltid da. Fine vesker! Godt du tok livet med ro og prioriterte litt latmanns liv. Sjekk bloggen min vedr dagens høsttakkefest om du har tid. Jeg sier ikke mer...Har skjedd noe rart her... he he. ikke blitt personlig kristen altså
( og dette er selvf ingen fornærming mot de som ER der ) Må liksom forsikre seg hele veien her... God søndag

Tara sa...

nydelige vesker!!!
helt etter min smak:)

klem tara

Lemi sa...

fine di va ;) her e lysta t å sy ikke t stede.... men e masse æ vil sy.. har ikke engnet syrom, så blir så mye rot ovralt om æ dreg frem... ihvertfall når æ ska ha visning i morra.

mali-mo sa...

Litt hvile innimellom slagene kan jo bare være av det gode ;) Så mye fint du har sydd! Både her og under. Liker veldig godt å se ting du har sydd jeg for min del iallfall ;) Ha en fin søndagskveld!

Merete sa...

Fantastisk fine vesker!!! Maren ønsker seg ei slik til jul ;o)
Jammen er det fart over deg og symaskinen for tida!!! du produserer jo for full her :o) kjempekjekt med håndarbeidsinnlegg og..og ikkje berre interiør! God søndagskveld til deg!

Anonym sa...

Kjempesøte vesker, jeg likte godt miksen av stoff.

h.espe sa...

Kall det gjerne "einspora", men tøffe, herlige vesker er det iallfall du har laga.... :o)

Ha en flott uke!!

Klem :o)

Karen sa...

Hei! Er inne på bloggen din og ser av og til.. Syns du lagar så masse TØFT! Veskene er kjempefine, vert inspirert! Kanskje eg må ta fram symaskina? Ha ei fin veke!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Love, love ,love veskene.
Herlighet for et tempo det er på syingen og deg da, her er det sneglefart som vanlig, en smule demotivert for sying. Tar seg nok opp igjen, men ok å bare gjøre ingenting også.
Ha en strålende dag da, her er det et ubskrivelig skittvær.
Klem

hummmlan sa...

Väldigt fina väskor!
Jag såg att du skrev om Etsy i tidigare inlägg. Jag älskar också Etsy! Har en egen shop där, förut sålde jag mina sydda saker men det gick inte så värst bra... Nu ska jag bara ha mina illustrationer där tänkte jag.
Hoppas det funkar bättre :-)
Ha det!

Bente sa...

Heisan:)

Sååå koselig det er å se på siden din!!
Du lager jo så masse fint!!

Her fant jeg inspirasjon:

Ha en herlig uke:)

Anonym sa...

Så kjekt å se at det er andre som har snubla i symaskinen og har problemer med å slippe tak i den.

Nydelige vesker!

Related Posts with Thumbnails