onsdag, november 12, 2008

Ei aldri så lita oppdatering

Eg skal prøve å hugse kameraet mitt neste gong eg drar ut i skulehuset, slik at de også får sjå "min krok" der ute. Posen over er ein kopi av ein pose eg sydde for mange år sidan. Følest iallefall som åresvis sidan sist eg sydde den første :)

Over her er eit vanvittig dårleg bilde av ei undertrøye eg strikka til minifeen for nokre veker sidan. Eg bomma fullstendig i antal masker, så den er veldig tight for å sei det slik, he he. Ein skjønnhetsfeil i mønsterrapporten på framsida, gjer at den ikkje kunne gjeast bort til yngre/mindre jenter heller. Så den får duge så lenge det varer :)

Tusen takk for alle kommentarar angåande strikkepinneetuia. Sånn i første omgong så må dei etuia eg har sydd nå leggast ut for salg i skulehuset. Men eg har planar om mange fleire etui, så då lovar eg å legge nokre av dei ut i bloggsjappo :)

Nå er det såpassa seint på kveld at eg dristar meg til å ynskje dåko ein kjempefin torsdag i morgon :)

12 kommentarer:

mali-mo sa...

Stakkars stakkars liten. Huff. Ikke rart hun har hanglet en stund da, det tar jo på formen å gå og kjempe mot en infeksjon ;/ Godt hun har fått medisin nå, da blir hun fort i form.

Syns den undertrøyen var så fin eg. Sånne hjemmestrikkede ullklær er mine favoritter, men ikkje mykkje tid her til å holde på med sånt for tiden ;)

Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg du, det ble jeg kjempeglad for;)

Miss.T sa...

Dakar lille minifeen..mye syk hun!!Godt hun er bedre allerde. flott pose du har sydd.. gleder meg til å se hjørnet ditt i skulehuset : )

elisabeth sa...

Huttemegtu...og masse god bedrings hilsen herfra...mye verre når en liten har lungebetennelse...Håper det fort over!
Flott pose, og superkul stjernelue under her:)
God torsdag til deg også!

Christina sa...

Håper minifeen snart blir 100% frisk og kan løpe rundt og gjøre pøbel ting igjen.. Hihi..
Snuppa mi er også syk, vært syk en lang stund nå.. Diaré, oppkast, høy feber, hoste, vondt i øret/halsen pluss urinveisinfeksjon... Synes det er kjempe vondt når de små er så syke.. Vil bare kose med mamma..

God natt!:)

ingridmarie sa...

Åh-det er ingenting som er so fælt som når desse små er sjuke...Godt dei fann ut av det, og godt at det hjelper med antibiotika:) Med ynskje om fortsatt god bedring og ei hyggelig førjulstid til dåke frå ingridmarie

My home is my Castle sa...

Stakkars liten....
Godt hun fikk medisin og er på bedringens vei :)

Nydelig pose :)

Klem,Kari

Unknown sa...

Leit å høre at det har vært mye sykdom i deres hus også. Her har det vært kort opphold mellom toktene. Uff. Nå er det nok! Flott at du har fått litt tid til søm og strikking innimellom. Alt du rører blir så pent!
~Emily

E:-) sa...

Uff, ikke morro med syke små... Bra penicilinen virker og hun er på bedringens vei. Lungebetennelse er ikke'no å kimse av. Jeg hadde akkurat en runde med det selv for noen uker siden. Slettes ikke morro.
Krysser fingrene for en sykdomfri tid fram mot jul:-)

☆Therese sa...

Stakkars lille Feen, håper hun blir bedre nå og at dere alle kan få være friske og sraske i laaang tid :)
Ha det godt "så lenge",
klem

Lykkelita sa...

Så fint at dere fant ut hva som feilet minifeen. God bedring til henne:)
Kan jeg spørre deg hvilket stoff du syr posene av?
De er så vakre! Jeg ser at de har mange forskjellige linstoffer på Stoff og stil, da blir det ei utfordring for meg å velge riktig når jeg må bestille og ikke kan kjenne på dem.
Klem fra Elisabeth

Magdalena sa...

uffda...
goood bedring~~~~

Prinsesse Elin sa...

Stakars veslefeen. Ta ho med på skulehuset når hu er frisk så kan eg og ho ete litt for mange peppar kaker sammen. Ho er så skjønn. Jeg elsker denne posen du viser. Jeg burder absolutt hatt sittet forran sy maskinen men det går et spøkelse program på tv og jeg har endelig fått en pc til å blogge på:O)

Related Posts with Thumbnails