fredag, november 07, 2008

HJELP!

Eit desperat nødskrik herifrå. Eg manglar fullstendig bloggeinspirasjon om dagen... Eg har laga ein del nytt i det siste, men rakk jammen ikkje ta bilder før tinga vart plassert ut i skulehuset.I dag vil eg ynskje Marit og Elin masse lukka til med åpning av skulehuset . Eg har plan om komme ut ein tur i helga, og satsar på at de får mange på besøk :)

Ha ei finfin helg!

12 kommentarer:

Ann Helen sa...

Det kommer, det kommer! Kjenner jeg deg rett er du raskere enn raskeste tilbake med de FINESTE innlegg:):)
Ha en strålende deilig helg!

Emmeline sa...

Blogginspirasjonen kommer og blogginspirasjonen går...Jeg syns jo godt at du kan legge ut noen bilder fra skulehuset. Det er vi spente på alle sammen;)
Selv er jeg litt usikker på hva jeg skal blogge i dag. Det er så sabla mørkt for tiden at bildene slett ikke blir gode, men noe blir det vel får vi håpe;)

Klaffen sa...

Hei. Ja sånn er det bare innimellom. ta noen bilder på tur da vel? Ellers savner jeg ADVENTS gave tips til småtroll!?!?! Er DU kreativ? Ønsker deg en strålende helg. klem i fleng

Miss.T sa...

ojii... håper den kommer fort tilbake.. jeg er stor fan av bloggen din !! Du kan jo alt jo. hmm.. den kommer nok tilbake etter utstillingen i skulehuset..


God helg.

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg.
Det var knallgøy. Å varene rant ut. Her er det bare å hive seg rundt og sy mer til neste helg. Du bør kansje sy noen nåleputer, heklenål etuier og masse lysposer. De fløy avsted....til nye lykkelige eiere. he he
Nå sitter jeg med bena høyt hevet. Jeg har en tilmålt tid på denne pc en men i morgen tidlig skal jeg tyv låne den lenge før mannen har tenkt på å stå opp. Jeg har mange dager å ta igjen og jeg ser at jeg trenger påfyll med inspirasjon. Ha en flott kveld, Linda. Masse klemmer:O)

Olstad sa...

Det er så gøy å høre om skolehus prosjektet. Tror det er slik med de fleste at blogg inspirasjon går opp å ned.

Knitgirl sa...

Kjære Feen! Tuen takk for kjøkkentips! Det setter jeg veldig pris på, kunne du tenke deg til å tegnet et forslag for meg? Jeg vet det er mye be om men siden du nevnte det så...*rødme* Men det hadde vært kjempefint å få sett forslaget ditt live. Jeg er uten nettilgang dumme telenor har tatt nett en uke for tidlig, men får låne nett av naboen av og til...Om du orker å tegne er jeg veldig taknemlig! Mvh Malin/Knitgirl!

elisabeth sa...

Den kommer nok tilbake...jeg venter uansett;)
Masse flotte innlegg siden sist, og helt enig med deg med det kjøkkenet...jeg har litt lyst på sånne sort lampeskjermer 2 stk sådan, og de har noen rimelige alternativer på IKEA, samme med blandebatteriet...vi får nett sjå...lenge igjen før vi er der...hehe:) God helg og kos deg på Skolehuset, blir nok supert:)

mali-mo sa...

Håper det blir kjekt og bra salg på skolehuset ;)
Tøffe retroklær og flott kjøkken under her.

God helg!

Anonym sa...

Så gøy med det skolehuset, gjett om jeg skulle ønsket at jeg bodde nærmere og kunne kikke innom :)
Bloggelysten er plutselig tilbake før du vet ordet av det !

God helg :)

hvorfor ikke... sa...

nok "gamle" innlegg å kose seg med her...og vips så er nok blogglysten der igjen. Leselysten har i hvertfall vi!

Ellen sa...

Fortsett!! Du har en flott blogg som jeg tilfeldigvis kom over for en tid tilbake! Har lagt deg til i min egen bloggliste, håper det er greit!
Gleder meg til inspirasjonen din kommer tilbake så dukan dele mer med oss :-)

Related Posts with Thumbnails