tirsdag, mars 31, 2009

Shabby i bloggverda


Jippi jippi, i går kveld kom det ein mail til meg. Den var sendt av sjølvaste heltinna mi, Alexandra Villefrance. Ho tipsa meg om at butikken hennar - Shabby - har sin eigen blogg.
Det ser ut til at den har eksistert lenge. Er det berre eg som har gått glipp av den?

Eg har vore heime 1,5 dag med sjuke ungar, men skal straks på jobb nå. Måtte berre skunde meg å dele dette med dåko andre. Nå får de gå inn og kose dåko i bloggen, eg må fyke på jobb :) Tudeluuu :)

9 kommentarer:

Jill sa...

Takk for blogglink og god bedring til syke unger!
Ha en fin dag!

Mykstart sa...

Sikkert ikkje berre du som ikkje har fått det med deg, men eg, ein strikke/mammablogger har altså fått det med meg. Juhuu!! Og heilt enig, ho der Alexandra er flink. Og kjekk blogg har ho og.

BO sa...

Så kjekt! Nå har eg vore inne og sett på bloggen! Kjekt!

☆Therese sa...

Takk for tipset, var ikke klar over den bloggen! Syntes hun (og moren hennes) har en knallfin stil!!

Og du har fått en knallfin lampe ser jeg :)

Guttemamma sa...

Det visste jeg ikke, takk ro tipset!! Klem fra Anette

Anonym sa...

Takk for info Fe. Dette var nytt for meg. Har egentlig kikket etter side fra denne dama flere ganger før. Hun er fantastisk flink hun også, og jeg har fulgt med på det hun har gjort i mange år. Ha en fin dag og god bedring til de små. Klem, Hilde.

Katarina sa...

Hey feen:-) Leste kommentaren din på bloggen og ble missunderlig;-) De to venninnene dine har fått de stolene VELDIG billig!!Takk forresten for den svenske nettbutikk tipset. Det lønner seg for meg å kjøpe der,for i flg kursen blir det jo meget billigere å kjøpe med danske penger ;-)Lampen din er forresten kjempe stilig. Mitt neste prosjekt her inne i leiligheten er bedre lys! En PH50 lampe gikk foran nesten på meg i en brukt butikk...grrr...Jaja,må bare lete videre,for det har jammen blitt en sport..kniiis:-)Ha en snuppelupp fin tirsdag:-)Klems..

Drømmen om en eplehage sa...

Takk for at du deler, jeg tar turen!

God bedring til de små:o)

Kos og klem

Anonym sa...

Den må sjekkes! Takk for tips!

Related Posts with Thumbnails