søndag, mars 15, 2009

Vipp 16

Der var det gjort... det eg trudde eg aldri skulle gjere :) Eg kjøpte meg rett og slett eit Vipp 16 spann i går.
Sjølv om "alle" andre har det, og sjølv om det er rådyrt, så er eg lukkeleg glad for det. Spannet passa kjempegodt inn på kjøkkenet, og ser ut som om det har stått der alltid ;) Ikkje verst at det å kaste søppel vert ei god oppleving.

Så må eg spørre de andre som har slikt. Oppi låg det ein gummiring som eg reknar med at er reserve for den nærast lokket. Men det var også ein liten svart gummirunding med ein sølvkrok på. Kva er dette? Noko eg skal skru fast ein eller annan stad?
Ha ei super kommande veke!

17 kommentarer:

Unknown sa...

En sånn ønsker jeg meg veldig også!! Jeg har tenkt til å kjøpe den i fargen creme...
Det må vel være en fryd å kaste søppel nå :o)

Ha en fortsatt fin kveld :)

Mykstart sa...

Du kan trøste deg med at "alle" andre ikkje har fine Vipp spann. :-) Like lite som at "alle" har Arne Jacobsen stoler. Eg skulle gjerne hatt eit slikt eit, men her er det ikkje plass, bosset må være inni skapet. Fint når det å kaste boss blir en god opplevelse. Då er det verdt det. :-)

Hem och Lycka sa...

Ååå, vill också haaa!

kram

Maliva`s verden sa...

Grattis....den er kjempelekker...Ønsker meg den i rosa jeg..hi-hi.Håper du finner ut av de løse delene.Go`uke til deg fra Maliva

Ida sa...

Herlig bosspann! Forstår godt lykkefølelse - tross masseproduksjon og kostnader :-)

Kan desverre ikke hjelpe deg med den svarte gummiringen - muligens du plutselig oppdager hvor den skal brukes ;-D

Ha en fin uke! klem

Minmill sa...

Gratulerer med nytt vipp spann. Det er et dyrt søppelspann, så det er bra du er fornøyd med det...

Sommerlyst sa...

Jeg elsker VIPP!! Synes det spannet passet helt utmerket på kjøkkenet ditt og til stilen din, som jeg også liker veldig godt... :)
Har slike spann selv, men kan ikke huske at det lå noen liten ring i når jeg fikk de. Men det er noen år siden - så ting kan jo ha forandret seg. Ha en super dag!!

Jill sa...

Etter å ha sett prisen på Vipp kjøpte jeg et nesten likt på Clas Ohlson i stedet. Nå må det sies at etter tre år så ble spannet ødelagt (det som skjedde var at jeg hadde trykket bosset for hardt nedi så inner-spannet faktisk ble sittende FAST nedi der så jeg ikke kunne få det ut igjen) og jeg måtte kjøpe et nytt - kanskje Vipp-spannene ikke ødelegges?

Det var ingen ring i Clas Ohlson spannet, aner ikke hva det er til.

Den gode feen sa...

Jill: eg gjorde det samme som deg for eit par år sidan. Kjøpte eit kjempefint spann på Plantasjen - og hadde innlegg i bloggen om kor utruleg mykje greiare dette var enn VIPP - helst i pris då. Men som du også erfarte - det vart fort øydelagt. VIPP'en satsar eg på at held i det lange løp :)

Rekkehuset sa...

De søppelbøttene (som min dialekt tilsier..) er altså såå fine! Jeg ønsker meg også en:-) Den passet kjempefint inn hos deg!

Marihøna sa...

You lucky bastard! Sånn ønsker jeg meg også! Nydelig - gratulerer!

PillePalle sa...

Jeg er sååå m-i-s-u-n-n-e-l-i-g!
Vipp spann drømmer jeg også om :)
Gratulerer med dette kjøp!
Hilsen fra Pillepalle

Trine sa...

Knallfint, eg diggar vipp! Men har ikkje plass til søppelspannet på det nye kjøkenet mitt, så eg har heller ein dokost høgt oppe på ønskelista...;-)Då blir det kanskje gøy å vaske do også???:-D

umulie sa...

Jeg har VIPP 13 ( eller er det 14??? den minste) på badet i creme fargen. Og til morsdagen fikk jeg såpedispenser! Nå gjenstår dobørsten.... butikkmannen hadde sagt til min kjære at creme skulle ut, så jeg må vel skynde meg. På det andre badet vårt skal jeg ha hvitt. Kan bare ikke kjøpe alt på engang.. Ha ei fin uke og NYT VIPPEN!

home 4us sa...

Hmm har selv tenkt samme tanken. De er nå bare så fine!
tror jeg ender opp med en jeg og etterhvert...

Jill sa...

Interessant at det ikke bare var jeg som opplevde at billig-variantene ble ødelagt... Du får melde fra om VIPP-spannet holder i mange år! (Satser på at du blogger i MINST ti år til for å melde fra om dette :)

Jette K sa...

Vipp spandene er stort set uopslidelige. Man kan nemlig skifte delene ud, når de bliver slidte. Så selvom de er dyre i indkøb, så er de helt sikkert billige i det lange løb.

Jeg ved desværre heller ikke hvad den ekstra dims er til.

Jette/Danmark - lykkelig ejer af Vipp 14 (som er ca. 6 år) og Vipp 15 som flyttede ind for en uge siden. :-)

Related Posts with Thumbnails