tirsdag, april 14, 2009

Ein litt uvanlig dag

Etter feriar gruar eg meg alltid til kvardagen byrjar, fordi eg syns det er trist å ikkje kunne vere med ungane døgnet rundt. Samtidig, og heldigvis, veit eg at så snart rutinane er på plass igjen, så trivst me alle saman i jobb, på skule og barnehage. Då har me det ekstra kjekt når me er saman. Kunne ha kosa meg ihjel med dei to småtrolla, som eg er så vanvittig glad i.
I dag var det mistenkeleg mørkt då me ankom barnehagen litt over kl 0730, og kvifor stod porten åpen? Joda, det var sjølvsagt planleggingsdag, og det hadde ikkje Herr og Fru Fe fått med seg :) Var ikkje akkurat lei meg over at eg måtte vere heime med veslesnuppa fram til lunsj, då Herr Fe kom og tok over fortet.
Ho er blitt så stor, og skal klare det meste sjølv. Eg måtte berre knipse desse bileta då ho la seg tilrette på sofaen med siste rest av påskegodtet og favoritt boka si :)

Håpar de andre også har hatt ein flott flott dag!
Stor klem frå Linda
PS! Dagen vart berre ekstra toppers over ein pakke som kom i posten. Meir om det i morgon ;)

19 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei Linda! Jeg kjenner meg SÅ godt igjen! Det var nesten en liten sorg for meg å skulle dra på jobb igjen i dag. Grudde meg til å være vekk fra ungene! De har også hatt planleggingsdag, så da jeg reiste til jobb var begge ungene og mannen min godt plassert i dobbeltsenga, med bøker og kos:) kjente meg igjen i innlegget under også, har flere av de samme utklippene selv:) Håper lekestua kommer opp i løpet av sommeren! (mannen min er jo snekker så!) Ønsker deg en flott ny uke, og tenk, snart skal du ha permisjon igjen:) klem fra silje.

Nooria sa...

For en deilig overraskende halv fridag med jenta di :).

Kjempekoselige bilder også! Kan jeg spørre hva slags merke de klærne er fra? Så veldig fine ut!

Den gode feen sa...

Takk takk :) Godt å sjå at det er fleire hønemødre der ute :) Klærne er frå Drappa Dot, men av fjorårets sommarkolleksjon...

Frk. T sa...

Hei!: )

Hihi, er ikke sånt typisk? Men da fikk du hvertfall kose deg hjemme med den lille, søte solstrålen din!: )

Ha en fin dag,

Klem

Anlen sa...

Herlig lita prinsesse:) Det er ikkje så dumt å ha nokre ekstra timar påskeferie, likevel!

Lykkelita sa...

He he, denne bare måtte jeg kommentere... Vi gjorde akkurat det samme i dag. Møtte glad og fornøyd opp i barnehagen med småttisene bare for å finne ut at det var planleggingsdag. Småflaut:) He he, men mannen hadde aftenvakt og jeg dagvakt, så det ordnet seg allikevel:)
Greit å vite at vi ikke var de eneste i Norges land som ikke hatt fått dette med oss:)
God natt:)

Nina sa...

Å komme i gang etter ferier er hard ja. Vi er begge to lærere. Når vi har ferie - har alle ferie 24/7. Sommerferien er en eneste laaaang periode med slaraffen. Du kan tro det er litt av et maskineri å få oss i rute igjen. Vi har vært heldig sånn - vært mye sammen voksne og barn selv om vi har jobbet 100 %. Er ikke så lenge igjen nå - til sommerferien. Og akk - så fine lekehus du hadde funnet fram til.

mykstart sa...

Smurfefamilien har vært eksperter i å stille opp på fridager. Oi er vi de første som kjem idag? Ingen som åpner døra næhei.. jammensanten.. Ein føler seg alltid like lur. For egen del så synes eg at det er ganske deilig å komme i rute igjen. Men eg er glad i ungane mine for det altså..:-)

Jannicke sa...

En herlig jente!!!
Ser ut som at hun ogå er fornøyd med den ekstra litt uventete fridagen :o).

God natt hilsen fra J.

Drømmen om en eplehage sa...

Ops, ja man kan ikke være på topp til enhver tid!
Jeg holdt på å sende midtimellombror på skolen en skolefri dag, så jeg er med deg på den.

Spent på pakkefremvisning i morgen!

Natti, natt klem

Anonym sa...

jeg er overlykkelig over gode veninner som har ungene sine på samme skole som meg - for slik holder jeg meg oppdatert over slike ting som PLUTSELIG skjer....

Ramme Alvor sa...

Smiler litt her sidan eg er den einaste som tenkjer..hmm..mørkt? og så er det planleggjingsdag? Kvar driv dei på med den dar planleggjinga då? ;)

Sonen sat med frukosten i dag og klaga seg og, "da è so mykje fredelegare når me har fri, mammo, koffø kan me ikkje alltid ha da?"

Men som sagt av klokare folk enn meg, utan da eina ville nok da andra falma betrakteleg...

Gjev meg no før eg kjem lengre ut på jordet...

Britt

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg er så glad over at det fins andre som meg der ute. Ikke det at vi har glemt barnehage, for litt siden glemte vi faktisk at SFO var stengt. Heldigvis hadde minstemann vett til å gå hjem, da ingen kom og plukket ham opp for SFO.. Han gikk hjem. låste seg inn og ventet på storebror. Litt mutt var han da, men det ordnet seg heldigvis...

( litt skremmende at vi ikke fikk med oss fridagen, men når søsken henter på SFO er det ikke så lett å få meg seg plakater om fri heller...)

Hos oss begynte skolen i dag, og jeg sjekket faktisk på nettet..!!

Ha en fin uke!

Linn fra Solheim sa...

Hei hei!
For ei nydelig datter du har.
Vi har også nytt denne påska ekstra mye, det har vært deilig å være sammen med ungene hver dag. Så jeg hadde ikke sagt nei takk hvis jeg kunne vært hjemmemamma!
Ha ei videre fin uke :)

Alven sa...

Hei :-)

Koselige bilder av snuppa deres på sofaen :-) Godt med litt hjemmedager :-)

Ha en fortsatt fin uke :-)

hvitstil.com/Christine sa...

Så fin ho er llle A, der hun ligger å leser! Nå er det bare noen mnd til Celine begynner i barnehagen. Det går vel bra det.

Jeg skulle bare fortelle om HC shop. Er det lenge siden du bodde i Oslo? Hc shop har flyttet, men den er fortsatt på frogner. Jegvar deti fjor høst, og da var det katastrofe(synes jeg) Fant ikke en eneste ting som var kjøp-verdig! Ikke en. Før var det jo en fantastisk butikk!!!!!

Klem til deg.

Penelene sa...

Er det mulig?? Jeg og Jonas stod også foran lukket og mørk barnehage på tirsdag. Guttungen syntes det var superfestelig. Jeg følte meg som Tårnfrid da jeg troppet opp på jobb med lillemann på slep.
Så var det egentlig deilig med en ekstra fridag.

Og du: GRATTIS MED BABY I MAGEN!!!!!!!!!!

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

He he skjønner at du tenker det at du ville vært med dem døgnet rundt.
Men kan trøste deg med at det hadde du sikkert ikke synes var like greit i lengden.Jeg er hjemme hver dag med mine 3 minste gutter.Ingen i BH og eldste kommer hjem kl 13 30 fra skolen-da er det 4 gutter her.Hver kan det by på mang en utfordring og det er ikke til å stikke under en stol at jeg blir sliten av det.Men synes samtidig det er så fint å få med meg alt de gjør og se dem hele tiden-går ikke glipp av noe liksom.Til høsten blir det 4 hjemme på dagen, når minste gutten kommer.he,he så det skal bli enda mer liv.Og så begynner husbyggingen mid oppi det hele, spennende og intenst..Du har en veldig fin blogg !!

lena sa...

Så herlig og så stor ho er blitt:) kjempesøte..nett så broremann!
Klem Lena

Related Posts with Thumbnails