fredag, april 17, 2009

God helg

Det har nesten blitt tradisjon at eg tar opp eksempel på artiklar som går igjen i fleire interiørblad, så eg må berre vise eit eksempel denne månaden også.Denne dukkestove-artikkelen stod å lese om i forrige BoligLIV:

Ho som har styla interiøret har denne herlege heimesida: Retrovilla.dk. Vel verdt eit besøk!


Nettopp på grunn av bruk av gamle tidlegare publiserte artiklar, så pleier eg ikkje kjøpe Rom 123. Denne gong hadde dei ekstra bilag om uterom, og eg klarte ikkje motstå freistinga. Kva artikkel møtte meg der? Jo, nettopp den same som i BoligLIV, og det i same månadsutgåve. Men ein fin ting kan kanskje ikkje visast for ofte ;)

Med dette ynskjer eg alle ei fortreffeleg fin helg! Tudelu :)

24 kommentarer:

elisabeth sa...

God helg tilbake:)

Charlottes interiørblogg. sa...

Har vært utsatt at samme artikkel er i ulike blader....så kjedelig!!! Og interiørmagasin er jo ikke akkurat billig for tiden heller....Fin blogg du hadde altså!

Monica sa...

det er litt kjedelig når de samme artiklene går igjen i ulike blad, men det positive er jo som du sier at gode ting kan ikke visest nok:) ønsker deg også en nydelig helg:)

Lykkelita sa...

Bare innom for å ønske deg en god helg.
Veslesnuppa di var skjønn, tenk som hun koste seg med å vaske koppesettet.. *sukk* -Det hadde vært noe å kjenne en slik entusiasme over husarbeid!
Klem fra nord!

Cathrine Aksnes sa...

flotte reportasjer:) og fin ispirasjon. ha en fortsatt fin fredag. klem fra hvalstad hjemmet

Katarina sa...

Yes,I love it. Abonnerer på Boligliv og måtte jeg en gang si opp abb.skulle jeg kun beholdt Boligliv.Man finner jo alt der. Jeg er så enig med deg i at reportasjene går for ofte igjen i bladene. Det er derfor grunnen til at jeg har sluttet å kjøpe norske interiør blader. Vi må da sku ha masse lekkert interiør i Norge også..begynner nesten å spekulere jeg?!Ha en deilig weekend.

Miss.T sa...

Heisann!! jeg må nok kjøpe et av disse bladene i morgen. Jeg skal nemlig male lekehytten vår i morgen ( hvis alt går etter planen )


God helg !!

Knitgirl sa...

Gjett om vi også ønsker oss dukkehus! Så den repotasjen i Rom og drømte meg litt bort der ja...God helg til deg også, i reint hus;-)

Emmeline sa...

Smiler etter koselig hilsen på bloggen:) Er samtidig litt SKREKKSLAGEN fordi jeg er observert som mulig deltaker på BAD TASTE party på påskeaften...Selv om jeg bare skulle hjem:) I tillegg hadde jeg sprayet leggene med selvbruningskrem og var EKSTREMT full av skjoldete flekker. Litt sånn zebra aktige tykke legger på utstilling. NOT GOOD!!!

Du er like stor bloggekjendis som noen andre her, så kom ikke her og kom her!! Håper du blir tatt på fersken en gang også *ler!

Men det viktigste: FLOTTE BILDER AV LILLEFEEN SOM SNART SKAL BLI STORESØSTERFEEN:) De har utrolig blå øyne disse småtrollene dine. De faste bilder fra artikler med kommentarer er faktisk veldig inspirerende. Jeg kjøper ikke så mange utelandske blader, derfor slipper jeg disse dobbeltutgivelsene! Men jeg syns jo generelt at det er kjekt med interiørblader, så jeg tåler noen dobbeltrunder. Det pleier som regel å være av de kuleste husene uansett. Ha en fin fin helg og kos deg med boken:O) SO LONG!

Blå-hvit samlemani sa...

Det er altfor kjekt med interiørblader, men ikke de samme reportasjene...

Sa opp mitt abonnement i Bonytt fordi de hadde de samme Kube stolene og lenestoler i skinn. Når det i tillegg var Arne Jacobsen stoler i omstrent hvert rom, ble jeg litt lei... Litt kjekkere med de litt "nyere" bladene da.

god helg til deg!

Tre Kusiner sa...

Poteter er jammen ikkje dumt. Trur eg må få meg ein åker òg... blir fult i kjøkkenhagen min etterkvart:). Så masse urter og anna knask. Bloggen din er så inspirerande. Storkoser meg her inne. GOD HELG VIDARE. Stor klem Gunnhild

Tre Kusiner sa...

Poteter er jammen ikkje dumt. Trur eg må få meg ein åker òg... blir fult i kjøkkenhagen min etterkvart:). Så masse urter og anna knask. Bloggen din er så inspirerande. Storkoser meg her inne. GOD HELG VIDARE. Stor klem Gunnhild

Tre Kusiner sa...

Poteter er jammen ikkje dumt. Trur eg må få meg ein åker òg... blir fult i kjøkkenhagen min etterkvart:). Så masse urter og anna knask. Bloggen din er så inspirerande. Storkoser meg her inne. GOD HELG VIDARE. Stor klem Gunnhild

Minmill sa...

Jeg abonnerer på Boligliv, og falt også pladask for disse utrolig skjønne barne interiør bildene. Veldig lekkert.

Henriette sa...

Nydelege bilete av veslefeen i forrige innleg. Vasking ja.....Når ein er liten og synes det er kjempestas, synes mammo det er litt slitsomt med vannsølet, og når ein vert eldre, og får lov er det heilt pyton!!!! Forstå det den som kan;)

Ha ein flott kveld.
Klem:0)

Anonym sa...

Jeg også har sett mye av dette dukke huset i det siste - fin er den jo!!

Guro sa...

Må si meg enig ja, For ei stund siden sto det en artikkel i Bligliv om loppemarkeder i Berlin. Tror du jammen ikke samme artikkelen dukket opp i et tysk interiørblad? Skuffende! Skulle tro at et tysk interiørblad kunne komme opp med nye nytt...
Ha ei god helg!

A home far away sa...

Jag önskar dig en alldeles underbar helg med stor sol!

Kram Gunilla i Singapore

MODERN COUNTRY sa...

Hei Feen!

Bare jeg som smyger meg rundt sånn like før reker og vin. Ville bare ønske deg en riktig deilig helg. Håper alt er bra med deg!

God helgeklem/Aina

mette sa...

den reportasjen skal jeg lese, takk for tipset!! og nydlige blomster der...

mali-mo sa...

Koselig å se bilder fra dukkestuer....gleder meg til jeg etterhvert skal igang md innredning av lekestuen vår også ;) Men...med "en million" ting i kø så går det ikke fort med oss for tiden, får ta sommeren til hjelp ;)

Håper det er bare bra med deg og at du har fine "vente-dager" ;)

Katarina sa...

Alt Feen? Klem fra København

Knitgirl sa...

Hei! Jeg savner bloggeinnlegg fra deg. Håper du har det bra!
God langhelg!

Christine sa...

Jeg har jammen meg laget et blogginnlegg om samme greia for en stund tilbake, det irriterer meg med resirkulerte artikler når jeg bruker så masse penger hver måned på interiørblader!

Nå har jeg uansett funnet frem til bloggen din og her kommer jeg jammen meg tilbake :D

Related Posts with Thumbnails