onsdag, april 08, 2009

Ut med sjenken

Nå er varene me kjøpte på Ikea hin dagen komt heim, og skrudd saman. Puh. Ikkje alltid like greit å ha stor mage, men samstundes ha lyst til å få alt ferdig i ei fei :)

Den nye Bestå TV-oppbevaringsserien til Ikea fall i god smak hjå oss, så nå er alle filmar, spel og spelarar gøymt bak desse skapdørene.


Eg liker spesielt godt understellet av metall, som gjer at skapa kjem litt opp frå gulvet:
Nå skal denne velbrukte sjenken ut på Finn eller på Fretex. Har hatt den i 15 år, og nå var det på tide å byte den ut...
Alma kosar seg med Drømmehagen på DVD, og melk i tåteflaske (minst mulig søl) og Gjende-kjeks på det nye bordbrettet til stolen. Herleg med påskeferie :)

Ut på Finn skal denne House Doctor lampen også. Eg likte den knallgodt den gongen eg kjøpte den, men lampen har knapt vore i bruk. Slik er det av og til. Eg finn ikkje den rette plassen til ting, og då kvittar eg meg heller med dei.

PS! Gammalt bilde frå den gamle bloggen.
Me har skrudd saman litt fleire møblar, og bilete kjem sikkert i morgon.
Nå skal me ut i sola og kose oss. Ha ein flott onsdag!!

24 kommentarer:

Silje sa...

Det ble kjempefint!
Og så nydelig lita jente du har. :)

Strikkelaura sa...

Åh, den tv-løsningen falt jeg pladask for! Vi er nemlig på jakt etter noe nytt. Jeg leter på IKEA sine sider, hva er målene på den dere har der?

Prinsesse Elin sa...

Lampa er solgt til meg:O)

Den gode feen sa...

Totalt mål 2,4 m (120 per del) :)

elisabeth sa...

KNALLFINT!!!!!!!!!!!

Patina-H sa...

Kjempefin og ryddig skjenk, alltid eit problem å finna plass til alle stygge ting som høyrer til ein TV.
Likar godt bloggen din og legg ein link til den på vår, om det er greit ? Ha ei fin påske !:) - H.

Nicole Claudia sa...

Jef finner det veldig flott a se.

Groetjes, Collie

Anonym sa...

Det er akkurat en sånn sjenk jeg drømmer om!
Hva heter dørene dere har valgt? Det er de som ikke er høyblanke, ikke sant? Synes det er så vanskelig å se på netsiden hva som er høyblankt og ikke...

elisabeth sa...

Glemte å nevne den vakreste lille fèen...sukk! Tenk at hun skal bli STOREsøster...

mi-rachel sa...

så fint det ble.
har aldri likt så godt den bestå serien. men denne kombinasjonen var veldig fin!

Hilsen fra landet sa...

Sååå nydelig jente!! Og vakkert navn. Spennende med lillebrøster da! Fortsatt lykke til med svangerskapet. Det er så moro med graviditeter og barn at jeg måtte prøve det 4 ganger :-) God påske til deg!

Dans på roser... sa...

Superfint! =) Knall.

Likte lampa di. Men skjønner greia. Det som ikke blir brukt, er best å bli kvitt.

God påske!

borghild sa...

Så fint det ble! Og veldig praktisk med litt god plass så alt kan stues vekk. Vi har 2xbestå på hvert av barnerommene, og er kjempegodt fornøyd:-)
Og slik en nydelig minife!! Drømmehagen er en sikker hit hos minstemor også, men favoritten er nok Kristian And fra Herlig Land, dvd av en utendørsforestilling i Dyreparken, det første hun sier på morgenen er 'hæ la' og så kommer hun med filmen... Uff, hun begynner tidlig... Ha en fortsatt fin påske! Klem B:-)

Living laVida sa...

Ser det er flere som er Drømmehagen fan :) Har ei lita her i huset også som sitter som støpt den halvtimen det varer!

Tv-benken var kjempefin!
Og lampa di også var flott,skulle gjerne kjøpt den..men mangler plass her også til den...:)
God Påske!

Emmeline sa...

Halloen Feen:) Ingen skal si at ikke du går din egen vei... Her lemper du ut en skjenk som brorparten av jentene i blogglandia ville båret ut. For ikke å snakke om den fine lampen fra HouseDoctor som Elin tydeligvis har sikret seg;) Heldiggrisen!! Men så blir det nok fint også vil jeg tro. Kjekt når man kommer til det punktet at man kan rendyrke litt....Du vet!! Virkelig hive ut de gamle sakene og bare ha AKKURAT det man trenger:)
I den anledning har jeg altså malt mine gamle spisestuestoler på hytten. De vi kjøpte da hytten var ny i 1995 og som jeg skulle male sommeren 1996;)
Da jeg satt der i gangen og malte, så lurte jeg litt på hvorfor det har tatt 14 år å komme i gang med det malerprosjektet??
Det handler rett og slett om tid tror jeg... For hver gang jeg er på hytten så ramler det inn folk på besøk som selvfølgelig må ha noe å sitte på.. Etter at de har gått så må jeg jo vaske opp igjen, og sånn har feriene gått. I fjorten år. Det er nesten ikke mulig?? Men nå er det slutt. Nå er det hvite stoler og oppvaskmaskin og skoskap som skal bli ferdig i morgen... og nymalt trapp! Det er rett og slett en fryd og en glede;)
Jeg mistenker deg for å ha et visst redebyggerinstinkt på gang. Jeg har vært helt gal ettersom det nærmet seg.... Ryddet skap og skuffer, vasket og strøket babytøy. Pakket bagen ti ganger daglig de siste seks ukene;) Det høres GØY ut om jeg skal si det selv.... Kos deg med påske i byen;) Her venter badeland for far og barn i morgen og malespann for mor. HERLIG!! SEE U;) Klem

Emmeline sa...

Hallo?? Jeg glemte jo å si at det faktisk var en KNALLTØFF skjenk:) Du er FLINK til å se muligheter!!!

Anonym sa...

Da skal jeg følge med på Finn!!! God Påske til dere!!

Cathrine Aksnes sa...

kjempe flott tv løsning. virkelig. selv om den gamle skjenken er fin er ikke de like supre til praktisk oppbevaring. for en vakker liten Alma dere har <3 nydelig jente. ha en flott påske med dem du er glad i.

Den gode feen sa...

Tusen takk, jenter, for knallkjekke kommentarar. Dei som kjenner meg veit jo at eg har villa kasta den sjenken ut minst kvar gong eg har flytta :) Så dette har vore langsiktig planlegging for å sei det slik :)

Anonym sa...

har Bestå kommet med noe nytt - tror jammen jeg må loepe til Ikea i dag ogsaa jeg da - for i gaar fikk jeg liksom ikke sett NOE da vi bare var paa kjoekken avdelinga nesten - og det var uttrolig fint!!
Vi har en del av Bestå vi, men noe av de mangler akkurat dette - BEN!!!

Sol sa...

God påske Fru Fe, og hjertelige gratulasjoner med den lille som vokser og koser seg i magen ;-} Det var moro å høre.
Bestå er flott. Jeg gleder meg alltid over dine flotte bilder....
Klem.

Sol sa...

...også er jeg jo bare nødt til å si at den lille jenta di er nydelig....Bildene av henne får meg til å smile. Tenker tilbake til da mine to var så små....

MeyBiMe sa...

Stilig skjenk!!!!
Enkel og utrolig tøff!!!!!
Denne kunne jeg også tenkt meg :-)
Herlig tulle du har da :-)
GOD PÅSKE til dere :-)

Cissan sa...

Jättesnyggt! Ser verkligen läckert och fräscht ut.
Alma är ju bara sååå söt =)

Glad påsk på er

Related Posts with Thumbnails