lørdag, juni 13, 2009

Drappa Dot


Eit av mine favoritt barneklemerke er Drappa Dot. Klærne har kjempegod kvalitet, og stoffa er kraftige og slitesterke. Ikkje minst elskar eg fasongen, særleg på buksene. Prisen er rimeleg stiv, så ofte venter eg og håpar ting kjem på salg før eg slår til.
.
Kids & Care på Tvedt senteret i Stavanger fører dette merket, og i går var dette settet nedsatt med 40 %. Juhu. Desverre fekk eg vite at Kids & Care skal stenge, og har berre åpent ut juli mnd... Så løp og kjøp på salg for de som er i distriktet :)
.
Ha ein fin lørdag!

6 kommentarer:

Merete sa...

så skjønne kler vetla mollo har fått seg! nydeleg fasong på dei, ja.. og alltid kjekt med salg :)
God helg til deg og dine.. klem!

Anonym sa...

hei vennen. morsomt! jeg var selv på Tvedt senteret idag med jentene og Anna, og gjett hva jeg kjøpte til mine to... akkurat det samme settet. he he he. litt spent på om Mie sitt i str 3 år blir litt lite, men vi får bruke det ekstra masse nå i sommer. det var vel du som hadde kjøpt det de hadde i str 4 år. he he he. kanon-skjønne. morsomt at vi har endt opp med akkurat det samme.
Tine

Den gode feen sa...

Så løye, Tine :) Eg tenkte å tipse deg om salget der, men har ikkje komt så langt. Knallbra at du også kjøpte det samme, hi hi. Me snakkes, stor klem :)

Fire Hjerter sa...

Så flott sett -vårlig og fint. Og 40% er jo veldig kjekt.

LenaS sa...

Drappa Dot har flotte klær ja, og jeg er også snar når det er salg på sånne "godbiter". Synd det er så altfor langt til Stavanger ;)
Her hos oss er det stakar postmannen som får kjørt seg når mor i huset shopper, hehe...
Fortsatt god helg !

Lene sa...

Så nydelig liten Alma du har! Jeg har også en liten Alma, men hun er mye mindre. Lykke til med resten av svangerskapet!

Lene

Related Posts with Thumbnails