tirsdag, juni 09, 2009

Snikandes kreativitet


Eg syns madrassa som tilhøyrer Maileg-vugga var så klumpete og tjukk. Ja, det er for så vidt både dyna og puta også, men madrassa har eg iallefall gjort noko med. Eg veit ikkje kva slikt kan kallast, men eg sydde iallefall små punkt med jevne mellomrom i madrassa, og lagde små knutar. Sydd i rosa broderigarn. Madrassa vart tynnare, og til og med søtare, syns eg.
Strikka også eit lite beppe (teppe) til kaninene. Ikkje noko tull her i gården. Her er det strikka av ekte Nøstebarnull til småkaninene :) Ein liten lapp av soppestoffet frå "From Japan with love" vart også festa på med store sting:Ikkje mykje som skal til, og gleda hjå vesle trultemor var stor. Nå må eg berre få laga nokre små klede også, så er lukka fullkommen for henne.Lukka var fullkommen for meg også i dag. Sist eg var på Fretex såg eg med lange blikk etter ei dame som hadde funne ein liten settekasse. Skulle så gjerne ha grabba kloa i den før henne. Men i dag hadde eg flaks. Ein større og finare settekasse vart min for 39 kr. JUHU!
Eg har nemleg også, som så mange andre, blitt skikkeleg inspirert av dei dekorerte überkule settekassane til Retrovilla. Nå skal kassen malast og dekorerast med fine papirrestar.
Resultatet deler eg sjølvsagt med dåko :)
Ha ein fin tirsdagskveld, klem frå Linda

15 kommentarer:

mali-mo sa...

Madrassen ble kjempeflott den, heldige minifeen som har sånne fine maileg ting å leke med ;) Strikketeppet var knallsjønnt, og selvsagt må ninene ha Nøstebarn-ull, hehe.

Trodde et øyeblikk at det var baby og babyseng her, så eg STUPTE inn til deg. Umiddelbvar respons på et innlegg, det er vel kjekt vel!?

No skal eg bake posemuffins med eplebiter og velte meg på sofaen ;) Ha en flott tirsdagskveld du og!

Merete sa...

så flinke du er!! madrassa lei knallsøt den..og herleg lite teppe du har strikka til kaninene :) er så kjekt å laga noko når ungane verkeleg set pris på det og leikar med det!
litt av eit kupp du har gjort med settekassen! gler meg til å sjå det ferdige resultatet :)
klem, M

Tulip sa...

Skulle ønske jeg hadde sånn fin Mayleg å leke med da jeg var lita jente!

Kult; sånn settekasse har jeg også!

Noralill sa...

Superfin madrass, og ikkje minst eit søtt teppe du har strikka. Eg ser at eg ynskjer meg litt Maileg-utstyr til vetlatrulto mi òg..hihi..

Veldig heldig med den settekassa, gler meg til å sjå resultatet...

Ha ein fin kveld vidare.

Jannicke sa...

Åhh,
så koselig..
Tror eg må spørre min 15 åring om hun er HELT sikker på at hun er over leke-med dukker alderen, haha...
Klem J.

Lappesola sa...

Jeg tror det kalles knutequilting. Madrassen ble i allefall kjempefint. Koselig ullteppe også: Jeg tror jammen mor koser seg vel så mye som ungene;)

Klem fra Sol

Hem och Lycka sa...

Nä, åå så sööött!

kram Mia

Ida sa...

Det er rett og slett DØNN umulig å stikke innom deg uten å bli inspirert! Dessuten tar du så fantastisk gode bilder!

Syntes madrass og mini'beppe' *smil* ble kjempesøtt! Du er flink altså - og produktiv på dine 'tyngre' dager ;-D Er vel ikke lenge til termin nå ??

Ønsker deg masse masse lykke til på slutten nå - og gleder meg ti å se settekassen ferdig :-)

Klemmer

Silje sa...

Så søt madrass og teppe. :)

Settekassa var jo kjempefin, gleder meg til å se resultatet.

et kjært hjem sa...

Så fin madrassen ble! Det er så mye fint fra maileg, skulle gjerne hatt noen møbler til mailegkaninene våre :)

Karna sa...

Tuuuusen takk for tips, tar imot slike lure husmor tips med STOR glede kan jeg love deg!

Så fin madrass, slike puter er jo så fine, har sett på hvordan de kan lages, men har ikke begitt meg ut på det...nydelig lite teppe også.

☆Therese sa...

Heldige kaniner (og "kanin-mor) som får så fine ting!
Madrassen er jo herlig og teppe og!

Ha sett det er mange som har begynt å "piffe" opp de gamle settekassene! De blir superfine, men for en jobb detmå være....
Lykke til, gleder meg til å få se
det ferdige resultatet ;O)

Ha en god dag!!

Unknown sa...

åååå! For en skjønn madrass og dyne! Du er veldig flink! Skjønner godt at din lille datter syns det er gøy å leke med dette! Gleder meg til å se settekassen din. :) Ha en fin dag!

Haust sa...

Nyyydeleg leikesengetøy! :D

Guro sa...

Kjempefin ble madrassen!
Og for en god idè å ordne en settekasse selv. Mon tro om jeg ikke har en gammel settekasse i barndomshjemmet mitt... det er hvis pappa ikke har kastet den, tror han lider av akutt kastemani, og jeg har en stygg følelse av at han har kastet flere sengesett med retromønster... *skjelve*

Related Posts with Thumbnails