onsdag, juni 24, 2009

Leander

På Finn kjøpte me Leandervugge før mikrofeen vart født. For slike hysteriske mødre som meg, er det veldig greit å ha ein plass babyen kan sove i nærleiken av der ein er til ei kvar tid. Skulle han ha sove i 2. etasje, så hadde eg sprunge opp for å sjekke han heile tida. Som de kan sjå, så har eg gode hjelparar til å passe på krabaten *smilefjes*Vugga er absolutt finast når den heng på krok i taket, i staden for i stativet. Men eg veit ikkje kor bærebjelkane er, så enn så lenge heng den iallefall i stativet. Trygt plassert attmed sofaen.


Ha ein flott onsdag!

26 kommentarer:

dalhaugBlogg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
dalhaugBlogg sa...

gratulere med microfeen!! Så skjønn han er, nyt tiden, den går så alt for fort. Mi lille har alt blit 6 måneder og jeg vet ikke hvor tiden gikk....

Jeg har luska inn på bloggen din en tid nå, synes du har en fantastisk stil og tenker ofte; "sånn skal jeg også ha det når jeg flytter hjem til Norge" Leanderen din var helt nydelig der i stua di!

Hege i Kina (på mannens maskin;))

Hem och Lycka sa...

Å vilken underbar, har sett den förr och blir hemskt sugen på en tills det är vår tur ;-)

kram Mia

LenaS sa...

ååå den vuggen er så nydelig. Sånn helt tander vakker, og veldig praktisk også ... Jeg ønsket meg en sånn da Ida ble født, men det ble aldri noe av det. Istedet endte jeg opp med ei fra Byssanlull, tror jeg det var.
Så artig med en liten hjelper
*smil*

Randi sa...

oi...så smart...sånn skulle jeg hatt da mine barn var små...JEG var hysterisk da Julie kom til verden...de 3 andre var jeg aldri bekymret for...pussige greier:-)
Hun låg nede samens med oss til vi gikk opp å la oss...hun låg i den andre stua i skuvsengen til hun var over halvåret...da først klarte jeg å la henne ligge på sovermommet vår på kvelden.


Håper du koser deg masse masse.

Iselin sa...

Gratulerer så mye med prinsen!!!

Ramla over bloggen din idag, så flott den er.

Leandervugga er nydelig. Jeg har også alltid hatt en soveplass i stua når mine tre var nyfødt. Må jo sjekke at de puster... :)

Jannicke sa...

Flott vugge!
En slik har jeg ikke sett før..
Både praktisk og fin var den!

J.

Johanna sa...

Vilken fin vagga! Är det en sådan som man kan hänga i taket också? Mysig blogg du har - ska titta runt ordentligt :-)

Prinsesse Elin sa...

Hei snuppa
Leander er jo et meget pent guttenavn også....:O) Jeg tar ferie til helga. Er du hjemme i neste uke? Hadde vært kjekt å kommet innom å sett micro fee og mini feeane. Kjenner forresten til det der med sjekking sånn hvert andre minutt;O)

Anonym sa...

Å kor herlig!!! Gratulera så mykje med den nyfødte. Kjempe søt. Klem Gunnhild

mali-mo sa...

Så kjekt å lese at det går så bra med dere og at dere har fine dager hjemme ;)

LiSa sa...

Gratulere så mye med mikrofeen:)
Kjempefine bilder av de stolte storesøskene.
Vugga er så lur og fin:) kos deg masse med mikrofeen!

Fire Hjerter sa...

Trodde først microfeen hadde fått navn da jeg så overskriften men så var det altså navn på vugga. Veldig søt og orginal vugge. Og skjønner godt at du vil være i nærheten av han for å ha litt kontroll. Kjekt for prinsen å ha litt lyder rundt seg også.

silje-sin sa...

Leandervugga er kjempefin, og praktisk:) Spesielt når man får baby når storebror bare er 1,5, da var det kjekt å få den lille litt opp i høyden:) Vår står faktisk i gangen for tiden, mannen vil at vi skal selge den, men det vil ikke jeg. Jeg drømmer nemlig om nr tre, men mannen er ikke helt med foreløpig:) Vi får se;) Har den lille fått noe navn da? Kos deg masse med dine søte små Linda:) klem fra silje.

Linda sa...

Den vugga er helt fantastisk. Har den selv, og mine to søte små har sovet mange timer i den! Er helt forelsket i den vugga, og tar godt vare på den for å la den gå i arv.

Og som andre kommenterte, navnet Leander er også så utrolig sjarmerende. Ønsket meg navnet til lilleprinsen min, men det passer ufattelig dårlig med etternavnet... :(

A-mora sa...

Gratulerer med den lille:)
Vuggen er nydelig:)

SOFIE sa...

Vilken vacker vagga!

Grattis till till er nya söting:-)

Kram Sofie

Hildegunn sa...

ååå ja den vuggen er så nydelig !!
Jeg ønsker meg slik en dag...har forløpig en hvitmalt trevugge..er nydelig den og.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Fen! Først må jeg få gratulere deg og dine så mye med den lille, utrolig rørende å se de nydelige bildene under her.Tenker du er lykkelig.
Vuggen var et syn, virkelig lekker, og ja, jeg er den første til å forstå at babyen må være i umiddelbar nærhet av sin mamma, ikke noe hysterisk over det:O)
Klem

mykstart sa...

Mødre som passer på ungane sine er ikkje hysteriske. :-) De passer på barna sine, faktisk. Det er sånn vi er skapt, naturen gjør oss slik. Alle dyr passer på barna sine. Det er ingen dyr som legg ungane sine i et eget rede eller hi, og så ligg mor og far i eit anna. Det er berre nokken av oss menneska som driv på med slikt. Putter dei på eige rom når dei er to veker. Det meiner eg er meir hysterisk. Slik skal det ikkje være.

Pass på ungen din du. Gode mor.:-) Fin var ho, vogga, hengande i stativet også.

jordbærpiken sa...

Ja, den vuggen er nydelig! Syns den er veldig fin i stativet også jeg. Ha en god natt!

Mamma Millan sa...

Hej...måste först säga vilken otroligt vacker blogg..me like!!!!

GRATTIS med till ert lilla nytillskott..sååå söt så!!
Har med fått ett litet nytillskott i vår familj...en lite prins..han är 4 månader nu..såå mysigt...men tiden går fort!!!

Välkommen in till
♥Mamma Millans Förtrollande Värld ♥

Mia sa...

Gratulerer såååå masse med den nye feen, Linda! Og for noen herlige bilder av både babyen (i et tidligere innlegg) og av den søte storesøsteren her, som passer så godt på den nyankomne. Vakkert!

etkjærthjem sa...

Gratulerer så mye med den lille prinsen! Kjempefin vugge, så koselig med den i stuen :)

sandra sa...

veldig praktisk vugge- har netop annskaffet meg en lignende selv:) de bildene av de 4 årstidne ligger lagret på favoritter, de skal bestilles når det nermer seg hus på oss! kjempefine! å tilslutt- så koselig å ta ut det nettet på terassen! sikkert veldig gøy for barna:) god sommer

sandra sa...

veldig praktisk vugge- har netop annskaffet meg en lignende selv:) de bildene av de 4 årstidne ligger lagret på favoritter, de skal bestilles når det nermer seg hus på oss! kjempefine! å tilslutt- så koselig å ta ut det nettet på terassen! sikkert veldig gøy for barna:) god sommer

Related Posts with Thumbnails