lørdag, juli 18, 2009

Iris Hantverk


I min søken etter eit fint feiesett kom eg over dette nydelege settet produsert av det svenske firmaet Iris Hantverk. Bildet er lånt frå den nydelege butikken Ellis Corner.

Og ved å søke på Iris Hantverk, kom eg over ein bråte med fantastisk fine børstar. Dette bilete over og det under er frå nettbutikken C'est la vieOg denne fantastisk fine badekarsbørsten er frå Julias Vita Drømmar:


Sukk, sukk, sukk, lurer på om mi kjære venninne som bur i Stockholm har god plass i bilen heim :) Feiekost og brett i kvit plast har eg jammen lyst å bestille. Det er vel ingen som tilfeldigvis har sett dette settet i Norge?

Ved å leite litt rundt på nettsidene til Iris hantverk kom eg over heimesida til den eine designeren, nemleg Tove Adman. Ho har designa fliser forma som eit teppe til utandørsbruk. Tenk å ha slike fliser inni eit drivhus/lysthus. Atter ein gong sukk, sukk, sukk. Det er godt å ha draumar og høgtsvevande planar :)

Me har hatt ei herleg helg så langt. I dag ausar regnet ned ute, og me kosar oss inne med god mat, modellkitt, puslespel, teikning og LEGO og DUPLO i ei skjønn forening.


Håpar du har ei god helg også :)


Klem frå Linda

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Roligt att du fann "oss" och visst är Iris hantverk fint! Skulle du inte hitta sopsetet i Norge så hör av dig så kan vi försöka skicka det till en rimlig kostnad ;-) Tullen är ju dock svår att undvika förstås. Alternativt om din väninna åker förbi Strömstad eller Göteborg på vägen hem då ;-)

kram Mia

Armkroken sa...

Hei!
Jeg fant noe lignende på Kremmerhuset for noen år siden - en oppvaskbørste. Men det var litt stål på den og da. Mulig de har noe sånt enda?
Uansett var det du har funnet kjempe nydelig, hadde definitivt passet inn her i huset også! Fortsatt god helg :)

Nr. 21 sa...

For noen nydelige fliser!! Likte godt det nye spisebordet ditt også, så rent og enkelt!

Tante Mimmi sa...

Feiebrettet var knall fint! Vanskeøeg å finne det...og så må det være bra, slik at ikkje smulane frå den inntørka skiva havna UNDER...arg! Så slitsamt!
Vedrørande smuuudis må eg nevna att i vår familie deler me opp dei bananene som ingen vil ha fordi dei vert liggande LITT for lenge og puttar i frysen! Dei blir faktisk søtare og prfekte i smoothie`n!

Tante Mimmi sa...

eller vanskeleg!

et kjært hjem sa...

Så fine ting!

sylysten sa...

Det var stilige børster;o)
Og flisene var råtøffe/søte;o)
Ha det fint i været.
Sommerklem
Linda;o)

Anonym sa...

Hei,
så akkurat mange av disse kostene hos Cornelias hus i Trondheim idag.
Tone

BROCANTE sa...

Fint handverk er hyggelig å ha i hjemmet. Likte de runde børstene jeg!

jess1 sa...

Så kjempefine børster ... slike koster kunne godt ha passet her i huset også ;o)

Ha en kjempefin søndag sammen med din flotte familie ;o)

Merete sa...

skjønne kostar du har funne!
står det bra til, eller?? savna dåke på fiskefestivalen.. håpar dåke snart tar turen heim. me reiser til stavanger i begynnelsen av august, mest sannsynleg..

Marianne sa...

Hei! Har jaktet på akkurat det samme som deg, og fant det på blindesprodukter.no! De har ikke feiesettet med hvitt brett, men ta en titt!

Hilsen Marianne!
(som stadig vekk er innom deg, asså!)

Kort og Søm sa...

Nydelige fliser!!
Fredrikke :o)

Anonym sa...

har du vært i Sandnes på den interiør butikken som selger så masse fint /gammeldags interiør? klarer såklart ikke å huske navnet:(

Anonym sa...

Berheim heter den..

Anonym sa...

Jeg fikk tak i fin feiekost med brett på Island. Den er visst produsert av blindeforbundet i Danmark.

Related Posts with Thumbnails