søndag, september 20, 2009

Sunday, sunday people


Foto: på bildet ser du snev av Caravaggio, Billy, Norden, Minimegapapirkledde boksar, barnebøker, faglittertur, skjønnlitteratur og interiørmagasin i skjønn forening.

Eg lurer på kor mange gonger eg har sagt det i bloggen, men søndagar er den beste dagen i veka. I dag var det slik herleg skarp lukt av haust ute, og den låge haustsola var også med på å forsterke inntrykket av at nå er hausten her verkeleg. Kjekt :)

Foto: Eldstemanns leikebilar innkjøpt for ein slikk og ingenting hjå Notre Dame i København for mange år sidan.

Sjølv om søndagane for så vidt er travle med ungar som flyg inn og ut dørene, og mat skal tilberedast til små og store, og vaskemaskina som durar og går, så er det noko spesielt kjekt med søndagar. At det er så stille, og at me kan ta alt som det kjem er det beste, syns eg. Håpar at du som les har hatt ein fin søndag også.
Foto: Mine siste tekstilvarp frå Fretex
Eg som har klagd over utvalet av retrostoff på Fretex her i byen, er nå nødt til å bite i meg dei negative utsagna. På fredag hadde eg nemleg flaksen med meg og fann eit par meter av kvar bit av stoffa på bildet over. Gøy.
Under ei lita opprydding i garnkorgene mine dukka mamma sine gamle symønster fram. Eg trur jammen at kjolen mamma sydde til meg utifrå mønsteret under (de kjolen jenta til venstre har på seg) befinn seg i Almas klesskap. Den skal de få sjå ein dag, den er knallfin...
Hvit Stil har ei utfordring i bloggen sin i dag, og den er at ein skal liste opp tre ting som gjorde ein glad i dag. Her kjem tre av mine gleder :
*at Alma sykler som om ho aldri har gjort anna på tohjulssykkel med støttehjul. Nå som me har ny baby i hus er det lett å gløyme at ho berre er så vidt 2 år.
*at nabojenta på 9 år kom til meg for å lære å strikke. Nå må eg styre meg så eg ikkje overøser henne med garn og pinnar.
*at bestevennen min har bursdag i dag, og at eg straks skal ringe og tyte med han :)
Har du lyst til å ta oppfordringa, så hiv deg på :)
Jepp, nå skal eg prate i telefonen.
Ha ein fin kveld, så bloggast me i morgon også.


klem frå

16 kommentarer:

silje-sin sa...

Høres ut som en fin søndag:) Liker så godt innleggene dine, Linda! De er så lyse og positive! Klem fra silje.

Bai sa...

Eg likte godt dei bokhylle-skapa dine. Er det lov å spørje kor du har kjøpt dei?
- Eg har mykje bøker og vil gjerne ha dei i glasskap, for å begrense støvmengda.

Den gode feen sa...

Hei Bai - det er Billy bokhyller frå Ikea :) Billige og fine og praktiske. Lukka til!

Bai sa...

Ja, då er det jo veldig overkommelig å få tak i dei. Takk for at du viste dei fram - eg var ikkje klar over at dei fanst med glasdører.

- Ha ein god søndagskveld.

g u r o sa...

No vil eg også ut å kjøpte glasdører, for dette var tiltalande! :) -og så hjelp det sjølvsagt med dei ryddige bunkane og fine fargane... Dessutan tar du gode bilder! :)

www.eingulknapp.blogspot.com

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg liker meg så godt inne i bloggen din. Du har fantastiske bilder og skriver så godt! I utgangspunktet liker ikke jeg retromønster, men i bloggen din ser det alltid så stilig ut!

Du har gode ting å være glad for i dag. Kos deg med resten av søndagen din .

Klem Christine

Anonym sa...

Hei!Bokylla di var verkeleg tiltalande! Eg får også ros for ryddige bokhyller, men har ikkje sett i gang med å fargesortera endå, så det ser ikkje så fint ut som hos deg. eg har og så lyst på kvite billyar med glasdører. Likar så godt dei halvhøge, og har dei i mørkebrunt på grunn av andre gamle brunbeisa møblar i stova.Har hatt dei sju år no, og tenker at snart er det kanskje lov å byta dei ut..? Tusen takk for tipset om IKEA kontorstolen. Den skal kjøpast så snart me kjem oss til IKEA ( men med tre ungar frå 1,5 til 7 fykande rundt skal eg love at handling ikkje er noko som skjer av seg sjølv...)
God natt!

Anonym sa...

- og anonym er altså Kristin. Har ikkje funne heilt ut korleis eg skal poste kommentarar med signatur endå...:¤

Emmeline sa...

Sunday Shines for you...

Jeg har vært på konsert med de to lange mennene, og visste ikke at den ene gjemte seg i konsertsalen før konserten begynte...RETT BAK MEG. Det var jo helt forferdelig da han plutselig sto KLINT INNI for å synge; Sunday sunday people. Klart folk lo. Et lite Mummitroll og en GIGANTISK Hattifnatt united i en og samme sang. Skrekk og gru;)

Vel vel. Må jo skryte av bokhyllene. Jeg har jo selvfølgelig vært inspirert av disse for lenge siden, derfor har jeg like på soverommet... Det er kun gardinen som skiller oss, men det nytter ikke å fargesortere Emmelinemannens DVD samling. NO WAY;(

Skulle egentlig bare si at jeg fremdeles vil kjøpe de to seilbåtene. Hadde jo tatt ut penger da jeg var på besøk, fordi jeg tenkte jeg kunne kjøpe dem der og da...Men husket jeg det??? Hadde jo lyst til å kjøpe lysblå/turkis aktig ugle også. Men aner ikke om du har??? Klems

Anonym sa...

Herlige bilder - klare og lekre:-)
Ja, jeg også droppet loppis i helgen, blir et jag til slutt...
De skapene hadde vært fine til alle stoffene mine:-)
Ha en fin uke, klem Hege.

Anonym sa...

Du er favorittbloggen min!
Før likte jeg HvitStil jeg og, men den er bare blitt surr og tull, men du har virkelig gode innlegg. Blir så inspirert og jeg er så glad at du skriver om det å være mor til flere, for det viser at man får det til, selv med barn!

Klem Anita

Martes atelie` sa...

Stilige de eskene du "trakk om". Gjorde seg veldig inni i skapet. TØFT!

elle sa...

Herlige farger, fine bilder og flotte ting å være glad for. Se hva som gjør meg glad på bloggen min. :)

sylysten sa...

Så godt du har hatt en fin søndag;o)
Det var lekkert i Billyen din, og retrostoffene var skjønne;o)
Ha en flott uke.
Klem
Linda;o)

Fire Hjerter sa...

Husker de sømoppskriftene fra min barndom. Min mor sydde endel klær til meg. Det var den gangen det var billigere å sy enn å kjøpe klær.
Kul underskrift du har fått forresten. Hvordan har du laget den? Og hvordan setter du den inn i innlegget?

Anonym sa...

Så kule bokser. Er boksene kledd med papir eller stoff? Hvor har du kjøpt det? Veldig inspirerende blogg! :-)

Randi

Related Posts with Thumbnails