torsdag, oktober 29, 2009

Eit herremåltid

Eg saknar Pastasentralen. Herlighet kor eg saknar Pastasentralen. Neste gong eg skal til Bergen skal lunsjen nytast der. Det er iallefall bombesikkert :) Min desiderte favoritt er rett Nr 7 AGNOLOTTIALL´AGLIO
Pastahalvmåner fylt med kjøtt og grønnsaker i hvitløksaus.


Bur du i Bergen, eller skal du der, prøv den retten. Den er dødsgod.

okt112

Her i Stavanger finst ikkje Pastasentralen. Desverre. Men her finst det ei lita mobil pølsebu/matvogn som har italiensk meny. He he, den kan ikkje samanliknast med Pastasentralen, men maten er skamgod. Vogna har stått i 2 år på Forus, men nå har den flytta ned til parkeringsplassen ved Kilden. Nærare oss.

Eg kjøpte lunsjen der i går. Mmmm, Aracinata, Zeppole og Foccacia med pepperonata. Kan ikkje bli betre på ein onsdag. Iallfall når ein ikkje bur i Bergen.

Ha ein god torsdag. Eg er i sving med vaskefilla. Ekte kjerring som eg er, tihi.

Klem til alle som vil ha :)

19 kommentarer:

Beate sa...

nam, nam. det så snadder ut!
lunsjen her var kyllingsalat med feta og oliven. + en liten tust fersk oregano... har nemlig en oregano-plante i kjøkkenvinduet og den har jeg bestemt meg for å bruke i alle de retter jeg kan....
(nyter forøvrig mine siste deilige lunsjer hjemme før mammapermen avsluttes i midten av november...)

ha en knall dag
klem Beate

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nam! Fikk lyst på, har lyst på de fine skålene og fatene dine "as well"!

Men du Feen, leste under her at du kjører store bilder, aner ikke hvilken metode du valgte ,live writer eller å endre kodene,men saken er den og det har vært på ryktebørsen en stund at blogspot nå har lansert ny redigering for bildene. Litt kjedelig om det var mye jobb for deg når muligheten ligger i menyen sånn helt av seg selv.
Tror den faktisk ble lansert i dag. Jeg har iallefall redigert bildene mine større nå, ved hjelp av et tastetrykk.)Så enkelt og veldig velkommen med nye muligheter på den fronten.
Vi sneikes, lykke til med vaskefillen.
God klem.

Frau Wassermann sa...

Dear Linda,
I don't speak Norwegian so I don't understand what you write. But I love, love, love your photos!
Best wishes from Germany,
Tanja

FlorasFrue sa...

Tusen takk for tipset! Jeg så at den vogna sto der sist jeg var i garnbutikken, men tenkte at det ikke var så fristende sånn fra utsiden.. Men det er jo superpraktisk når maten er god, da skal jeg prøve det neste gang jeg ser den :)
Og jeg savner også pastasentralen i Bergen, da vi seilte dit i sommer var det helt nødvendig å ta en lunch der, hi,hi.Jeg kommer ikke fra Bergen men studerte og jobbet der i 6 år.., da er det ikke bare pastasentralen man savner :)
Kjersti

Den gode feen sa...

Florasfrue: det samme gjorde eg. Studerte og jobba der i 16 år :)

Fire Hjerter sa...

Så fint servise. Og lunsjen din så jo også god ut.
HA en fin dag.

Camilla sa...

åå..det der var dårlig gjort! Jeg er jo så sulten..hehe Sliter alltid med hva jeg skal bestille når jeg er på Pastasentralen(som strengt tatt ikke er så ofte :-p) Men neste gang må jeg jo nesten prøve nummer 7. :-)
Ha en fortsatt fin dag!

Anonym sa...

da er vi vist kjærringer begge to i dag, selv om det holder med støvsugeren hos meg i dag...
Som interiør arkitekt irriterer jeg meg veldig ved at jeg skaper interiøret vårt helt tilpasset hvordan jeg tror og mener møblene skal stå - men det gjør at jeg ikke har store - eller rettere sagt ingen muligheter til å flytte på møbler og ommøblere - og det må jeg si jeg savner!!!
Og jeg vil alltid ha en klem;-)

Den gode feen sa...

Lisbeth: Tusen takk. Det var ikkje stress og tidkrevande det eg gjorde, men dette var jo genialt enkelt :) Juhu!

Randi sa...

Å, dette må eg berre kommentere, eg saknar også pastasentralen frå studietida i Bergen, nydeleg mat som kan anbefalast på det varmaste!!!! Nam... ;D

Maren sa...

Har du prøvd Pastabakeriet i Sandnes? Der er det nyydelig mat. :)

Anonym sa...

Hei!! Helt enig om Pastasentralen!! Jeg og en venninne er faste kunder der.. hver gang vi skal til byen og spise og kose oss drar vi der.. utrolig deilig mat, rimelig mat, koselige ansatte og koselig inventar. Min favoritt-rett er nr 8 (fylte pastaputer, med skinke og ostesaus, gratinert i ovnen... nydeeelig:-)

BO sa...

Fekk lyst på alt du har på bordet, både mat og skåler!!! Knallfint!!!

Nina Eline sa...

Du har en fantastisk blogg som jeg er innom hver dag. Bloggen gir meg masse inspirason og en blir glad av å lese den:))
Jeg bare måååå spørre hvor du har fått tak i den nydelige te-boksen som står til venstre på bildet?
Ha en fin kveld:)

Den gode feen sa...

Nina Eline, eg veit desverre ikkje. Eg fekk den for fleire år sidan til jul. Ikkje har den noko slags merking heller... Tusen takk for fine ord :) Det varmar :)

Valerie sa...

Det så veldig godt ut! Og Pastasentralen er så utrolig bra, kommer til å savne den når jeg (til slutt) flytter hjem igjen :)

Nina B. sa...

Så flott blogg du har :)

Pastabakeriet (i Sandnes, men har også en filial i Stavanger. I det lille senteret der Indiska er) har god mat, og dersom du bor nær Kilden må du jo innom pastabaren der! Deres kyllingpastasalat med hvitløk er jo bare nyyydelig!

God helg!

Anonym sa...

Og kvitløks dressingen fra pastabutikken på kilden er heilt fantastisk!!!!!!!!

Ina sa...

Kjære Den gode feen.
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skåler og fat.
Får de ikke ut av hodet mitt.
Jeg bort i Bergen. og er stadig innom pastasentralen :))

Hilsen Ina

Related Posts with Thumbnails