fredag, oktober 30, 2009

Rudolf er uten nese dippedippedippedi


Berre slapp av, eg skal ikkje starte julepreiket enno altså :) Eg syns nemleg det er littegranne for tidleg. Men etter å ha sett gårsdagens innlegg frå Berthas Oldebarn og Silje Sin, måtte eg i kjellaren for å hente fram fluesoppsamlinga mi. Og saman med fluesoppane låg søte vesle Rudolf. Han mangler nase. Og kva er i grunnen Rudolf utan nase. Det er ikkje rart han ser vettskremt ut stakkars ;) Men full av sjarm det er han iallefall.


Eg måttte berre knipse litt bilder av Rudolf. Han må nemleg tilbringe nokre veker i skapet, før han får komme ut i lyset litt nærmare jul. Eg hadde gløymt heile Rudolf ut, men eg kjøpte han altså på QXL i fjor. Lukka er QXL på oss underernærte loppemarkedentusiastar.

Hin dagen såg eg pakningen med små stearinlys oppi ei eller anna korg. Akkurat nå når eg treng dei, så finn eg dei ikkje. Er det ikkje typisk?

Alma er litt snufsete og er heime frå barnehagen i dag. Me skal straks ta oss ein tur ut på butikken. Glitterpennar står på handlelista. Og filt. Eg har fått ein idè og MÅ berre teste den ut :)

Ha ein sprudlande god fredag og ei topp helg!

21 kommentarer:

Christine sa...

åh, nå fikk jeg nesten litt julestemning altså :D jeg er skikkelig svak for bambier og fluesopper, så dette var midt i blinken for meg :D

ps: fretex i breigata har fått inn litt påfyll av retro stoffer/sengetøy, var innom i går, men raska ikke med meg alt ;)

Janne sa...

Skikkelig sjarmerende rudolf og fluesopper! Ha en fin dag videre!

Love Peace Pionies sa...

Koselig stemning med sopp og bambi!
klem kristina

Jeanette Jess1 sa...

Slike fluesopper hadde min oldemor masse av - lurer på hvor det ble av dem...
Ha en super helg!!!

Idun // Breidablikk sa...

Jeg gleder meg til å se hva du skal trylle frem av filt og glitterpenn ;)
Herlig bambi da!

Ha en stråålende helg! Klem fra Idun :)

Katarina sa...

Hvis du vil ha fluesoppkrukker i flere størrelser må du løpe til Søstrene Grene. De har noen nusselige store og små fluesopp krukker nå...:-)

Brigg sa...

Fantastisk flotte fluesopper! Har samme rudolf.med nese,men uten horn. den gleder seg til jul:-)

Jill sa...

Herlige nostalgiske fluesopper!
beklager at jeg informerte feil om Pastasentralen, har fått kommentar hos meg om det. Bra at sånne ting blir oppklart :-)
Ha en fin helg!

Fire Hjerter sa...

Så søt en liten Rudolf. Tror fargen på den manglende nesen har spredd seg på hele kropppen hans. Ja sånn kan det gå. Han har kanskje spist for mye fluesopp :)
Ha en fin helg.

Jannicke sa...

..en skjønn samling fluesopp - og stakkers Rudolf da!! Hvor er den lysende nesen? ;o)

God fredag! J.

Frk. Badegakk sa...

Nei så søtt! Både rudolf og soppene!
Fant en accesorice butikk når jeg var i Oslo. Fant ikke målebånd, men gjett om jeg fant veske! Så nå har jeg vakreste ugleveska ever! Og den er både vind og vanntett! Og jeg er overlykkelig!!!=D

Frk. Badegakk sa...

Nei så søtt! Både rudolf og soppene!
Fant en accesorice butikk når jeg var i Oslo. Fant ikke målebånd, men gjett om jeg fant veske! Så nå har jeg vakreste ugleveska ever! Og den er både vind og vanntett! Og jeg er overlykkelig!!!=D

Frk. Badegakk sa...

Oi... det ble to innlegg...=P

Frk. Badegakk sa...

Sender deg en pm på uformelt.net jeg!

Christine C sa...

Rudolfen din var jo utrolig søt uten nesa si da...for et forfjamset blikk, hehe. Kjempefin soppsamling du har også ~ koselig og nostalgisk pynt :)

Emmas utsikt sa...

Det var veldig fine fluesopper.

one K sa...

Mener jeg har hatt en slik Rudolf en gang, jeg og... Flott bilde med fluesoppene :-)

Ha en flott helg, og håper lille Alma kommer seg!

Anonym sa...

så festlige!!!
- det eneste jeg syntes var nogenlunde fint av julepynt i Norge var noen fluesopper m/ ståltråd, så jeg angrer nå på at jeg ikke kjøpte de. Men jeg kan jo alltis få mamma til å kjøpe de - de hadde blitt fine på julepakkene mine!!!
Ha en kjempe flott helg!

Heidi sa...

... er jeg den eneste som synes Rudolf var bitteltt skummel uten nesa?! :-D

Ellen Marie Albertsen sa...

Spennende å se hvilken ide du har fått:-)

Livet i Fattighuset sa...

Dette var nesten mer enn hva julelengselen kunne tåle :-) I år skal ikke jula begynne før julegata åpner - og det er siste helgen i november, regner jeg med. Imens kan vi jo tenke og planlegge. Det er veldig hyggelig det også.

Ha en fin søndag!

Hilsen Marie

Related Posts with Thumbnails