mandag, november 09, 2009

For store bilder?


God kveld i stova *smil*.

GURO, som alltid legg igjen dei søtaste kommentarar her inne, kom med eit lite hint i kveld. Eit hint om at bileta mine er alt for store for skjermen på hennar bærbare, etter at eg oppdaterte redigeringsprogrammet. Er det fleire som har dette problemet? Her ser det nemleg normalt ut både på den bærbare og den stasjonære. Men er det fleire som syns bileta er for store, skal eg sjølvsagt redusere storleiken litt :)

Når me er inne på store bilder. Sist eg bestilte bilder frå Japan Photo, bestilte eg alle i str 13*18 cm, mot normalt 10*15 cm. Du og du kor kjekt det er med store bilder. På Åhlens fann eg fine album til å lime inn. Ein i kvar farge til ungane. Så nå gjeld det berre å få tid til å lime og skrive ;) Eg skal også ta turen inn til Bo med barn, for det ryktast at ho har fått inn knallfine album frå SEBRA ;)

Eg lid av desperat søvnmangel, så kvifor eg framleis sit her kan ein jo undra seg over :) Men eg lid nemleg i tillegg av "Skal-bare-syndromet", og nå måtte eg berre oppdatera. He he.  Ha ei grådig god natt.

Kjempeklem frå Linda

22 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Har ingen problemer med å se bildene her på min lille bærbare mac. Synes det er flott jeg! Men det er selvfølgelig kjedelig om mange har problemer med det!
Jeg var inne og tittet litt på en nettbutikk i dag. Der har de sånne sopprelaterte ting!

Hva med denne: http://farm3.static.flickr.com/2137/2234976292_0301974732.jpg

...denne:
http://farm3.static.flickr.com/2086/2228746345_c0323892ce.jpg

...eller kanskje dette:
http://www.flickr.com/photos/32233680@N00/365900080/

Disse greiene og mye mye mer finner du på http://spiralling.typepad.com/shop/ Personlig digger jeg rødhettekoppen!=D

3prinser sa...

Ikke jeg heller - bildene ser helt fin ut for meg :)

takk for linken... det blir sannelig fort tomt i lommeboka med sånne linker :) hehe... og du er vel ikke den eneste som "skal bare...", kjenner opptil flere av det slaget :)
Ha en fin natt!

Linda S sa...

Ingen problem med å sjå store bilder herifra.
Eg har ofte framkallt litt større bilder, sidan eg ofte liker å ha dei litt store når eg scrapper. Då har eg gjerne framkalla dei hos postfoto sidan dei er ganske rimelige på litt større bilder.

Jannicke sa...

Fortsett med store bilder,
alt er velstand her :o)

Klem J.

Minmill sa...

Helt topp. Ikke noe problem på begge mine pc'er heller. Jeg tror dette rammer de som kjører lavere oppløsning enn 1024 i bredden. De fleste idag har 1024 oppløsning, men noen ganske få gjør ikke det. Jeg synes du må ha det sånn som du har det nå. Hilsen ei som heller ikke sover så mye for tiden. Klemz

Rosemary and thyme sa...

Har alltid likt din blogg, men den ble ENDA FINERE med store bilder.
Ha en fin tirsdag!
Klem

Husdraumen/Anita sa...

Då må eg vere den eine kjipe som seier at eg synest det var betre med små bileter..;)
Blir mykje scrolling opp og ned for å sjå på bileta med min pc....

Men...smaken er som baken, delt i to;D

Smil frå Anita

Guro sa...

Jeg byttet også til større bilder, og er fortsatt usikker på om jeg liker det. Når man er flink, og alltid tar fine bilder slik som du gjør, så synes jeg gjerne bildene kan være store. Ingen problemer med å se bildene hverken på stasjonær eller bærbar. Tror som nevnt over her at det har med skjermoppløsning å gjøre.
Fortsett med store bilder, det er en sann fryd!

Huset på terrassen sa...

Heisann :) Tenkte måtte skrive en liten hilsen til deg, er stadig innom bloggen din og syntes du tar hærlige bilder !! jeg er rimelig ny i denne bloggeverdenen, og fikk opprettet profil senest på fredag! Skal prøve å få blitt medlem av NIB, og sender inn søknad idag, spennende ! Jeg har selv et lite kamera bare men merker allerede nå behovet for et speilrefleks kamera, plutselig er det veldig spennende å ta bilder av alt og alle :) ønsker deg en fin dag ! Klemmer fra Linda i Huset på Terrassen :)

mykstart sa...

Hmm.. visst er det fint med store bilder, men at nokken gonger er det betre med mindre. Det blir ein del scrolling innimellom. Lay-out messig kan det og funke med mindre bilder når ein skal ha mange av dei samtidig. Bilder som kler kvarandre er fine å sjå på skjermen sammen, og ikkje stykkevis og delt. Som et magasin.. der ikkje alle bildene har samme størrelse.

Men fin blogg har du uansett store eller små.

Fire Hjerter sa...

Hei jeg har bærbar pc og bildene som står på høykant får akkurat ikke plass på skjermen. Det er bare snakk om noen milimeter så jeg synes ikke det er noe stort problem. På den stasjonære pc'en min ser jeg hele bildet. Fint med store bilder. Men det er klart at om en har de minste bærbare pc'ene så blir det nok endel scrolling for å se hele bildet.

Sissel Olin sa...

Hei! Bildene ser veldig fine ut på min pc i alle fall:) Utrolig stilig med så store bilder! Prøvde meg på det selv en dag, men sleit sånn med å plassere bildet inne i redigeringsfeltet at jeg bare måtte gi opp med en gang. Hehe:)

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Sissel Olin

ps. Slenger meg på som følger jeg!

Anita sa...

Jeg har bærbar, og her er alt fint:)
Jeg har og begynne å bestille 13x18. Synes det gjør mer ut av seg.

Ha en god Tirsdag!

Anonym sa...

Siden du spør så svarer jeg; litt store bilder, blir til deg, og flere bloggere som har byttet til store bilder, litt sånn at jeg må flytte stolen litt bak for å se de godt. De fyller nesten hele skjermen på min laptop. Ha ei fin uke! inkala

Annie sa...

Kjempefint med store bilder! :-) :-)

Nydelige bilder av deg og dine skjønne små!

Ha en fin dag!

mali-mo sa...

Jeg er helt utenfor jeg, i bildeforstørringsverdenen, men hos meg så kommer iallfall dine bilde rhelt fint opp på min bærbare. Men det avhenger jo av skjermen det.

Takk for påminnning om at det er lurt å fremkalle bilder... ;) Har tenkt på det LEEENGE, men lillemalien har kun ett eneste lite album (huff, rødme). Men det kan jeg jo gjøre noe med da ,)

Ha en flott dag Linda ;)

Akkurat passe Frø sa...

"Skal-bare-syndromet" ja... skulle gjerne hatt vaksine mot det...
Kryssar fingrar og og alt som kryssas kan kvar einaste kveld for at akkurat denne natta blir det "POWER-søvn"... *tji-hi*
:O) FrueFrøet - som likar bloggen din kjempegodt akkurat som han er!

:) sa...

Hun der Guro kan bare endre innstillingene på sin skjermoppløsning. Bildene dine er perfekt på min lille PC :)

marie sa...

Bildene ser bra ut på de pcene jeg har prøvd dem på. Synes store bilder er mye penere enn små. Og dere som synes at bildene blir for store. Har dere stilt inn skjermen på mer enn 100%, kanskje?

HusmorDronninga sa...

Her ser bildene heilt fortreffelige ut! Store bilder er kjempefint :)

g u r o sa...

Eg må berre få påpeike at eg likar dei store, fantastisk fine bileta dine supergodt, altså! Om no berre orakelet kan komme heim og hjelpe meg med innstillingar og slike eigentleg ganske uinteressante ting, så blir det nok bra! ;)

Takk for gode ord og lenke til bloggen min, forresten! :)

Og så blir eg atter ein gong minna på at eg måååå lage album til Lille A....kanskje juleferien hos svigers kan brukast til det?

Ha ein fin kveld!

Jill sa...

Jeg har fått iphone og leser bloggen din masse på den - utrolig lett liten lesegreie å bruke i sofaen innimellom amming eller småbarn som fyker rundt omkring, eller på bussen (helst uten småbarn, da). Elsker å lese blogger på iPhone. Men bildene dine er for store til den, så jeg må scrolle masse for å se høyre del av bildene.

De fleste leser sikkert ikke bloggen din på iPhone. På jobb-dataen og den lille bærbare hjemme går det fint. Men jeg likte egentlig bildene små også, da :)

Related Posts with Thumbnails