fredag, november 06, 2009

Hurra hurra, sjå kva eg har fått


Tusen takk for kommentarane på forrige innlegg. Det er alltid ei overveiing kor privat ein skal vere i bloggen. Men som eg har sagt før, så vil eg ha ein åpen og ærleg blogg. Den skal jo reflektere meg.


At eg mista pappaen min er noko som har prega meg heile livet. Men det er trass alt 30 år sidan. Eg har klart å leve med sorga, og i dag kan eg sei at det ikkje er trist lengre. Erfaringane har gjort meg til den eg er på godt og vondt. Det er garantert ikkje lett å vere mann og bu saman med eit rivjern som skal gjere ting sjølv og på sin måte, fordi det er ho van med. Men, men, slik er det berre. Og Herr Fe er heldigvis flink til å takle at eg kjem med sag, vinkeljern og slipemaskin utan at det truar hans manndom :)

Sjå kva eg fekk hjå tanta mi sist eg var heime på Halsnøy. Min eigen knallfine postsekk. Ho visste at eg ønska meg ein slik, og tenkte på meg då ho kom over ein slik på naustet. Tusen takk snille du:)


Sekken er i kjempefin kvalitet, og eg vurderer om eg skal sy gulvputetrekk av den. Kva ville du gjort om du hadde vore meg? Ville du hatt den som den er, og brukt den som julenissesekk. Eller ville du ha sydd noko?


Sola skin frå skyfri himmel i dag. Huset ser heilt bomba ut. Her skal støvsugar og vaskefille takast i bruk.


Ha ein super fredag.


Kjempeklem frå meg

41 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Så heldig du har vært da! Kjempestilig postsekk! Tror jeg ville sydd noe av den så den var i bruk hele tida, og ikke bare som nissesekk en gang i året. Men det er min mening da. Apropo sy. Kom over disse dukkene på en blogg: http://www.hopskipjump.bigcartel.com/products og av en eller annen grunn tenkte jeg at det var sikkert noe for deg.
Aner virkelig ikke hvorfor. Så jeg tipser deg jeg. Så kan du bestemme selv;) Jeg synes de var ganske så skjønne!

Martes atelie` sa...

Kjempestilig sekk. Ville nok brukt den til gulvpute.....for med julegavesekk blir den jo ikke brukt så mye.....

Anonym sa...

ha en uttrolig fin helg!!!

Gro R sa...

Hei

Heldiggris! En tidligere kollega av meg har et kjempefint skjørt sydd, av en postsekk som er helt lik som den du har fått. Det er et veldig fint skjørt, som hun ofte får komplimenter for.

Anita sa...

Henger meg på de andre her og stemmer for pute. Enten gulvpute eller til sofa/godstolen.

God helg!:)

Anita fra hjerterommet sa...

Nydelig gammel sekk, stemmer også for en pute:)

Anonym sa...

sååååååå heldig du er*misunne*
tror jeg ha villa laget noen av den...putetrekk hørtes jo ut som en flott ide.

ønsker deg og dine en flott helg:)klem

-britt irene-

Barbros lille atelier sa...

Så heldig du er da! Å lage puter av den er sikkert en god ide, men personlig vet jeg ikke om jeg hadde hatt hjerte til å klippe i sekken. Den er jo så fin. Hos meg hadde den nok endt opp som nissesekk...Selv om den bare hadde blitt brukt en gang i året. Men tenk så spesielt den ene gangen i året sekken blir brukt, og så mange gode minner det vil være knyttet til den sekken...

Ha en fin dag!

Tone sa...

He,he, tror jeg er den eneste her som faktisk ville brukt den som julegavesekk. Jeg tenker som så at trendene svinger, og det kan hende du blir lei gulvputen, men en julegavesekk er jo klassisk og tidløs, og det vil bli et koselig minne for ungene. Ha en deilig helg :-)

Tone sa...

Så det nå at vi var to som postet samtidig og mente det samme :-)

DUNNISMoR sa...

So fin postsekk! ein sånn ynskjer eg meg, òg...
trur det hadde vore tøft å sy pute av han, eller kva med å spenna han på ei blindramme (eventuelt på eit lerret) eller setta den inn i ei litt kraftig og grov ramme av t.d drivved el liknande...tøft å berre ha det ståande inntil ein vegg, kanskje...
Elles må eg sei at eg alltid kosar meg inne på bloggen din...kjempefin!
DUNNISMoR

Minmill sa...

Jeg ville definitivt ha sydd noe av denne sekken. Da får du jo mer glede av den istedet for å bruke den til sekk en gang i året. Den er jo himmelsk den sekken og det er ikke alle som har en sånn. Gulvpute hørtes ut som en smart ide.
En annen ide er å sy liftgardin. Jeg så det nettopp i et interiørmagasin at noen hadde "brettet" ut en striesekk og sydd liftgardin av den. Du verden så stilig det var.
Blir spennende og se hva du finner på med den. Blir sikkert bra!
God helg fra Minmill

idyll sa...

Så kul sekk.. Stemmer nok også for en stooor pute, gjerne gulvpute.. Tror det ville vært stilig! Ha ei fin helg

Anonym sa...

har en fra 1977 hjemme og den er i bruk som pute, fant en stor nok pute til å bruke inni og sydde igjen på toppen, enkel og fin løsning synes nå jeg. fin å bruke utendørs om sommeren også da den tåler litt.... Anette

Anonym sa...

Kjempefin sekk! Jeg hadde valgt å sy den om til en puff. Har sett et utrolig fint eksempel på det på Home and Cottage i Skien. Er selv på jakt etter en nederlandsk postsekk (da min mann er nederlandsk).De er også utrolig fine.
Lykke til, og takk for utrolig inspirerende blogg!

Annie sa...

Gulvpute hørtes stilig ut! Da får du vist mye av stoffet og grovt som det er, passer det jo sånn sett på gulvet. Ha en fortsatt nydelig fredag!!

HusmorDronninga sa...

Det må være ei snille tante du!
Postposen va knellfin, og hadde nok gjort seg godt som ei gulvpute. Stor og god :)

Jeanette Jess1 sa...

Helt klart pute av noe slag, altfor fin til å bli vist fram bare på julaften...

Ha en super helg!!!!

Jannicke sa...

..ja, her kommer svar fra en som ikke syr : Julenissesekk ville jeg brukt den til ;o), haha...

Men ellers ser jeg for meg at den ville blitt knallfin som stor gulvpute også ;o)

Klem J.

Brigg sa...

Jeg har en slik jeg også! Fra min mors karriere i posten. Jeg tenkte å sy pute av,men fikk meg ikke til å klippe i den. I stedet har jeg rammet den inn og hengt den opp på veggen. Tror jammen jeg må ha meg et innlegg om den gitt.

God fredag frøken fe.

Rosemary and thyme sa...

Kjempestilig.
Sånn kunne jeg nok ha ønsket meg!

Hvis du er usikker på hva du skal gjøre med den,så VENT!
Den er jo så fin som den er.

Jeg ville brettet ned "toppen", og hatt den stående på gulvet i gangen med votter , luer og sjal i.

Ha en kjekk fredag!
Klem

Brocante sa...

Jeg ville nok ventet litt hvis jeg ikke var sikker. Har du forsøkt å vaske slike sekker? Jeg har noen - men de er skitne og jeg tør ikke ta dem i vaskemaskingen - er redd trykken blir borte. Har du erfaring med det så hører jeg gjerne fra deg.

Iryl sa...

Jeg er ikke i tvil om hva jeg ville gjort. Julegavesekk. Hadde nok (uvøren som jeg kan være på slike ting) puttet den i vaskemaskinen, strøket den og funnet fint rødt bånd. Det går jo an å ta den frem i før julaften og bruke til å ha noe pynt i kanskje - før den på julaften blir rekvirert av julenissen til å bære litt ekstra julegaver som ikke fikk plass i sleden til nissen, muligens?

Uansett hva du velger, blir det nok fint - og "ditt" :-)

Anne Marie sa...

For et funn!

Mmm jeg tror jeg ville ha laget noe av den. Noe som likevel gjør det lett å se hva det en gang var. En gulvpute høres ut som en god ide. Hvis du ikke er sikker kan du jo vente litt... God helg!

Kristine Dall sa...

Wow! Jeg ville først brukt den som julenissesekk fordi jeg ikke ville "ødelagt den", og derretter ville jeg nok laget noe av den. For en så stilig sekk kan ikke ligge bortgjemt å vente på neste jul ;)

Ida sa...

Nydelig sekk! Hva med en oppslagstavle for postkort??Da blir den jo også litt symbolsk siden det faktisk er en postsekk! Trekk ett lerret, tror 50 x 50 er en fin størrelse, og fest bånd, kanskje hamp? på kryss og tvers og vips ett nydelig bilde/oppslagstavle/julekortsamler!

ha en fin helg! klem fra ida

Fire Hjerter sa...

Skjønner dilemmaet. Tror jeg ville brukt den som nissesekk og som oppevaringssekk utenfor nissesesongen. F.eks til oppbevaring av papir som skal resirkuleres e.l.

Fru Fly * Heidi sa...

Trist at du mistet pappaen din som liten jente! Ja, det kan jeg tenke meg preger deg på mange måter. At du har blitt en grepa handydame er i hvert fall en positiv følge av å ha trening i å fikse praktiske saker. Bra å ha en mann som tåler det, ikke alle som gjør det:) Sekken var råkul, jeg tror jeg villa ha laget en sekkestol eller gulvpute av den! Ha en fin helg, feen!♥

Landstil sa...

Kjempe tøff sekk! Elsker også de!

De blir jo knall fine som pute da, eller bare slenge over en stol.. veldig tøft!

Ha en flott uke!

jom sa...

Jeg skulle ha valgt å henge den på veggen, som et bilde.

MissLucy sa...

har du sett postsekkskjørtene til Malam på etsy? de er skikkelig stilige: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=26340285

Anette {foreldremanualen} sa...

Putetrekk høres kuult ut! Er den stor nok til å bruke som skittentøysekk mon tro? ;-)

Nina sa...

Heisann:-)

Nå var det en stund siden jeg hadde vært innom bloggen din. Har hatt det litt for hektisk den siste uken...

For en tøff postsekk:-)Jeg tror faktisk at jeg ville laget en gulvpute av den som du har tenkt. Fordi da vil den jo være fremme og synlig hele tiden, i motsetning til en eventuell julegavesekk...

Ha en strålende helg:-)

Hilsen fra bloggløse Nina i Stavanger

Anonym sa...

Jeg ville så desidert rammet den inn, med en sort smal ramme og paspatur;)Stooort fint bilde å ha på stua! Nydelig sekk, jeg vil å ha...

God Helg!

Med vennlig hilsen Zinnia

Strikkelise sa...

Julegavesekk! Tenk, så koselig å ta frem år etter år.

Kaylovesvintage sa...

wonderful mail bag

Anonym sa...

Kjempe heldig e du som har fått tak i den nydelige sekken:) og som har ei så snill tante:) eg ville nok også ha hatt problemer med å finne ut hva den skulle brukes til.. men ville nok ha brukt den som sekk til eg va sikker på hva den skulle brukes til..
ønsker deg lykke til og ei fin helg!
klem

Heidi sa...

Jeg er en smule ulykkelig i dag, for jeg vasket min strisekk funnet under et gulv i maskina, og da forsvant det røde fine peantt-trykket nesten helt. Altså: forsiktig med vasking! Jeg har også tenkt å bruke min til putetrekk.

Malene Rustad sa...

Hei tante=)
Jeg elsker bloggen din, leser den hver dag=)=)

klem Malene Rustad

Marigrafen sa...

ååå DEN sekken ble jeg misunnelig på! Jeg som drømte om å bli postmann når jeg var liten ;)

Akkurat passe Frø sa...

...men kva med kombibruk? Sy på knyteband, stapp inn (eller lag) ei passande stor pute (ikkje klipp sekken opp i bitar!!!). Julekvelden ville eg har brukt sekken som julegavesekk. Hadde sikkert blitt eit fint minne for ungane - tenk om nissen måtte låne puta for å komme med gavene?!!!?!!! Tvi-tvi!
:O) FrueFrøet

Related Posts with Thumbnails