fredag, desember 04, 2009

Ira Denmark

Tusen takk for alle kommentarar på Bumling-varpet mitt.Ja, tusen takk for kjekke kommentarar generelt. De er så snille at eg rett som det er vert rørt av det fine de seier, så tusen takk til dåko alle *smiiiil*.
Den dagen eg målretta flaug gjennom lokalet på Fretex, med raske lange steg mot lampe"avdelinga", røska eg med meg denne kakeboksen på vegen. Er ikkje den ultrafin og i perfekt mætsj til den isblå kitchen aid'en min? Slik bruktfunnflaks som eg har hatt dei siste dagane, har eg ikkje hatt på åresvis. Knallkjekt.

Boksen er stempla med Ira Denmark. Min søken etter meir info frå nettet, førte meg berre til sider omhandlande IRA (Irish Republican Army) ;) Så er det nokon som veit meir om dette merket, vert eg strålandes glad.

Ynskjer alle som er innom ei fredfull god helg!

17 kommentarer:

Stine sa...

Hei!

Jeg søkte litt rundt på nettet og etter det jeg kan skjønne er det ei dansk dame som heter Anita Wangel som designer boksene. Hun signerer i alle fall med det navnet. Hvis du ser etter på din boks så kan det jo hende at du finner signaturen du og? Jeg kom også over en side der det står at hun heter Ira Anita Wangel, så jeg legger sammen to og to og gjetter at hun er damen bak merket Ira Denmark. Vet ikke om dette var til så stor hjelp, men hvis du søker på navnet hennes så finner du i alle fall bilder av flere skjønne bokser som du kan se på. Og serveringsfat også forresten.

Den gode feen sa...

Tusan takk, Stine :) Serveringsfat, ja. Det var noko mistenkeleg kjendt med denne boksen. Mormor har eit metall serveringsfat hengande på kjøkkenveggen. Du skal sjå at det også er Ira Denmark he he. Klem

Love Peace Pionies sa...

den boksen var veldig fin! digger fargene!! heldig du var!
klem K

Ida sa...

Inne på tradera.com selges det noen av dem.. kanskje det kan lede deg videre ? :-)

En fugl i hånden... sa...

Hej

Hvor er din dåse fin - tror srme den er helt mage til min senest nye dåse, som jeg lige har sat et billede af på min blog i mit juleindlæg her i aften... Er det godt nok en Ira???

Hilsen Helle

Emmeline sa...

Å skal si du shopper de kuleste kuleste ting for tiden. Gøy å komme innom for å se på alle loppisfunn, og ikke noe tull heller...Skikkelige godsaker.

Her sitter Emmeline og venter på at alle ungdommene i loftsetasjen skal gå hjem, men det skjer visst ikke. Huset skriker etter en nedvask, tørketrommelen funker fremdeles ikke...Det ser ut for at det kan bli lenge før julen setter inn, men jeg har heldigvis gjemt noen nye GreenGate pledd i klesskapet mitt...OG det hjelper VELDIG på rydde-vaske-og holde ut tusen tenåringer som aldri går hjem motivasjonen:)

Ville bare legge igjen en liten hilsen...OG ikke minst: De englene dine er bare HELT geniale... Flinkis. Hils darlingen:) SEE U!

Stillow sa...

Hei feen!

Her er en link som får opp flere treff: http://www.google.no/search?hl=no&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anb-NO%3Aofficial&hs=La2&q=%22IRA+denmark%22+tin&btnG=S%C3%B8k&meta=&aq=f&oq=

De er skikkelig fine disse kakeboksene! :-)

Edda sa...

Hei....
Først får jeg si at det er en koselig blogg du har...og du er like glad i Fretex som meg skjønner jeg:)
Jeg har hatt et par bokser av henne som jeg har solgt videre....det samme skjedde med meg søkte på nett og ingenting dukket opp:)Men det er Anita Wangel som har designet de:)
Jeg har en liten boks igjen:)med roser på....
gratulerer med lampe kuppet...
ha en kos lørdag
klem fra edda

Frk. Maya sa...

Hei! De boksene er nydelige! Jeg er på stadig utkikk etter kakebokser fra IRA Denmark, da med design av Anita Wangel eller Ethel von Horn. Jeg ser det er flere som sier dette er Wangel design, men jeg tror det er Ethel von Horn. Anita Wangel har en annen type stil. Vel vel, du kan jo google begge navnene og se hva som dukker opp:) Til sist må jeg bare si at selv om jeg har blogget i 1 år så"oppdaget" jeg bloggen din først for et par uker siden,hihi. Litt treg! Men du har en veldig fin blogg:D

Maya

Linn sa...

Den boksen er supersøt! Jeg har en helt lik, å jeg elsker den!

IfraLahell sa...

ukjent merke for meg dette. Men helt nydelig var den. Herlige farger. Ha en fin fin lørdag.

KLem IfraLahell

Jeanette Jess1 sa...

Dette tror jeg er den flotteste kakeboksen jeg noen gang har sett, tydelig at du er i støtet for tiden,ja -
kanskje du får alt du ønsker deg til jul i år også ;o))

Ha en fortsatt flott helg!!!

erry sa...

Vilken tur du haft med loppisjakten på sistone! Både bumling och Ira-burk! Jag har några stycken Ira-burkar hemma hos mig, och mönstret som du har på din är av Ethel von Horn. Anita Wangel gjorde mer storblommiga mönster för Ira och de är också jättefina!

Ta en titt här: http://gallerry.blogg.se/2009/october/mina-samlingar-del-2-burkar.html så ser du mina burkar. :) Re-Dizain är en annan svensk bloggerska som har många Ira-sakeri sin samling: http://re-dizain.blogspot.com/2009/08/mina-samlingar-lonborg-cathrineholm.html

Grattis till fynden! Kram

tavelhus sa...

Vilken fin burk! Den också så fin i rosa.

Anonym sa...

Kjempesøt kakeboks må jeg si.

Bare et lite tips;
Om det er flere som gjerne skulle ønske seg liknende kakeboks går det ann å laste ned filen i PDF format under her.

http://www.marthastewart.com/article/doily-tin

Ha en strålende helg :)

Anonym sa...

Så fin boks, med hærlige farger.

Takk for at du ga meg ideen til muffinsengler. Har satt i gang muffinsengleverksted i barnehagen og de blir SÅ fine og noe som alle kan lage.

Adventsklæm

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Herlig boks. Jeg ser straks at det er samme mønster som på et rundt brett jeg hadde en gang. Det ble selvsagt herpa og kastet. That's life!
Fin blogg :D

Related Posts with Thumbnails