onsdag, januar 13, 2010

Dagens funn


Etter ein svippomtur til byen kan eg visa dåko dagens fangst ;) Ein nydeleg jentekjole, i enno nydelegare stoff.

Ein ultraskjønn jentekjole, som de garantert ikkje har fått sjå for siste gong:

Småfeane elskar puslespel. Mammo elskar gamle leiker. I dag vert me glade alle saman :)

Sylvanian - nå også i puslespelutgåve i feens heim.

Knallfine gardiner i kraftig bomullskvalitet.

Eit ordknapt innlegg, fordi tida går fortare enn eg likar.

Tusen millionar takk for alle kommentarane på forrige innlegg. Eg set pris på dei, meir enn de anar. Takknemleg, glad, stolt og lukkeleg over å ha så kjekke lesarar på bloggen.

Ha ein flott onsdag. Bruk dagen på beste måte for deg :)

Klem frå Linda

30 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg blir helt lykkelig av å se gjenbruk av slike ting som har vært rundt en tid. Mye finere enn all slags 20 mill boligstylingblogger. Den turkisfargen er bare knallfin. Takk for inspirasjone..

Lilliannes verden sa...

Eg blir så glad av å lese bloggen din! Den osar av fargar, orginalitet og inspirasjon!
Får alltid lyst å gå tilbake til gjenbruksbutikken og sjå tinga igjennom Den Gode Feen sine auge. Du er sikkert åpen i sinnet sidan du klarar å finne så mykje snack blandt alt det teite :)
Ha ein superduper dag :)

Fro sa...

Så mye fint du har funnet! Putene du viste i forrige innlegg ble fine :) Tøft med farger og mønster!

Kjenner meg forresten god igjen i det du beskriver om å sette fram symaskina på kjøkkenbordet...det er grenser for hvor lenge jeg orker å ha den stående der også.

Ha en fin kveld!

Klem

Sissel sa...

Jeg er imponert over alt det fine du kommer hjem med. Og jeg er enig med Lilianne skriver, du har nok et åpent sinn som ser muligheter i alt.

Ha en fortsatt fin dag!

Idun.. sa...

WOW! Elskar fargen på dei gardinene! Så spreke og herlege! Kjempefine puslespel og! :)

*klem idun*

Maya sa...

Så mange lekre og herlige skatter du har funnet. Nydelig :o)

Blandet loft sa...

Oi så mye fint. Merker jeg skulle tatt meg en tur i en bruktbutikk snart.. det klør i fingre og hjerte. Hehe

Guro sa...

fantastiske mønster!! du er flink å gjøre bruktfunn.
Her skal kvelden tilbringes med venninner som alle har med håndarbeid, koselig!

Barbros lille atelier sa...

Ja, du finner det du:-) Tror du har en spesielt utviklet teft for slikt. Nydelige kjoler! Og flott med gjenbruk. Blir så glad av å lese at andre interesserer seg for slikt.

Klem

Rakel sa...

pelthen fantastisk smukke! Dem er jeg helt vilde med.. Herhjemme er vi også vilde med Sylvanian.. Fantastisk fint legetøj.. :)

Rakel sa...

pelthen fantastisk smukke! Dem er jeg helt vilde med.. Herhjemme er vi også vilde med Sylvanian.. Fantastisk fint legetøj.. :)

Rakel sa...

Meget mærkelig besked den der sendte..!? Jeg roste kjolerne.. Dem er jeg helt vilde med!!

Monica sa...

så mange flotte ting du har funnet. Elsket puslespillet avs sylvianian- hmm... skrev jeg det rett mon tro? jaja du mener hva jeg forstår, hihi... de er iallefall bare hærlige di igurene. Klem fra Monica

Anonym sa...

du er et bevis på at den som leter finner, om det er til slutt;-)
Det dynetrekket under ser bare helt supert ut - ja puta som ligger over passer super til og det stoffet som så vidt stikker opp av kassa også - NOE er jo fint slik det var tenkt også!!!

Jeanette Jess1 sa...

Åh - den som hadde hatt en liten prinsesse... kjempegøy å se igjen slike ting, mange gode minner fra barndommer kommer fram ;o)

Pia sa...

Nydelige kjoler!
Ha en flott kveld!

Berit sa...

Heisann,
Du finner herlige skatter og det gir bare et superkick ! Jeg er fast innom Fretex og gjenbruks butikker og det er moro at både min sønn og datter har arvet den samme gleden.
God skattejakt.
Hilsen Berit i "et gyllent øyeblikk"

Noralill sa...

Super heldig med alle dei flotte funna dine i det siste!! Ein herleg kjole, og spreke gardiner som kan brukast til mangt...gler meg til å sjå kva du finn på!

PS Tusen takk for kjekt tips om Wendt design-putene, det var eit artig samanfall...nesten som eg følte meg som reine designare...hihi

victoria sa...

Så flink du er på fantastiske kupp, nok en gang har du kommet hjem med så utrolig mange flotte skatter.... heldig du er....
ha en super fin kveld
klem victoria

map79 sa...

Den nederste kjolen sto jeg med i hendene, men hang den opp igjen fordi det er så lenge til den ville passe lille Stjernebarnet mitt :) Godt du fikk den!

map79 sa...

Er puslespillene også fra fretex? hvor lokaliserer en leker der inne? Vi er store Miffy fans her i huset, det var dødskult!

map79 sa...

takk for koselig kommentar :)

Heldig du er som er kommet deg nedover på skalaen. Jeg har prøvd ulike ting, men Lavkarbo er det eneste som biter på meg. Forrige gang gikk jeg ned 20 kg - og holdt borte 15 av dem til jeg ble gravid ;)

Jeg kikket også på kjolen pga stoffet først, men innså kjapt at den kunne ikke ofres. Kanskje vi får se Alma i den til sommeren?

Vi bor på Hundvåg, like ved Trollskogen. Tror kanskje jeg har spurt før hvor dere bor, men jeg kommer iallefall ikke på det i farten.

Forresten har jeg en snikende mistanke om at foreldrene mine har dette sengetøyet på hytta, bare i andre farger (brunt/oransje prikker). Det skal undersøkes ved neste besøk :D

Dr. Gill sa...

Så mykje fint du har funne! Og putene var kjempefine med flotte kombinasjonar! Som slike fargeklattar treng vi på denne årstida :)

Anonym sa...

Hei der!
Kjempefine puter du viser fram for oss :)
Og de kjolene var jo søte da, likte nok spesielt godt gardinene jeg...Morsomt med d grønne dynetrekket med fugler på, har d samme fra jeg var liten, men i brunt og orange. Dattera mi på 15 bruker d på sin seng nå, koselig. D er nok litt tynnslitt enkelte steder:)
Du får ha en fin kveld videre, surfe videre på denne "finnebølgen" din!
Klem -Irene-

HønePøne sa...

Du finner så mye fint!
Jeg beundrer putene dine voldsomt, og håper du snart legger ut noen for salg:)
Jeg har tenkt å prøve meg på litt putesøm selv også, men går nok for en enklere utgaver. Ingen syekspert enda, ser du ;)Har sydd litt barneklær, men da har jeg mønster, og det blir noe heeeelt annet ;)

Natteklem til deg!
Madeleine

borghild sa...

OOooohh, for noen funn!! Den øverste kjolen var jo bare knallfin, med nydelige farger og mønster. Resten var egentlig like fint det også,kjempegøy når man finner så mye flott! Jeg kom så å si tomhendt hjem fra min bruktbutikk-runde her om dagen, det eneste som ble med hjem var en brodert duk med noen kaffeflekker og en lyslykt i messing som nå er sprayet hvit. Ja, ja, man kan ikke være like heldig hver gang...;) Klem B:)

Marta / Livet på landet sa...

Så nydelige puslespill!!!! Slike skulle jeg gjerne hatt:) Lillegutt her er også glad i å pusle. Så kanskje på tide å utvide samlingen hans. Som nå består av hele tre puslespill:)

SiriR sa...

Åh, så masse fint du fant!
Kjempesøte kjoler og stilige puslespill:)

En fugl i hånden... sa...

Hej igen

Har du mon set udtrækningen af min give away? ;-)

Hilsen Helle

soisses sa...

lovely work! i like your blog. i am a new reader ;-)

yours german dani

Related Posts with Thumbnails