onsdag, januar 27, 2010

Dette lovar godt


Det ser ut til at Fretex'en min er utømmeleg for finfine stoff for tida.  Dette er gårsdagens innhamstring. Eg er til stadigheit på jakt etter brunt stoff i kraftig bomullskvalitet med kvite hjerter eller kvite blomstrar på, men dette kvite med blå hjerter får duge inntil draumestoffet dukkar opp. Og det rosa som ligg øvst i bunken fekk eg høg puls av ;)

Tusen takk for fine kommentarar angåande Jojo. Planen min er å male den gule stolen og den gule spegelen JoJo-blå. Eg vil ha meir blått inn i interiøret. Det blir så bra :)

I dag kosar eg meg inne. Fyr i ovnen, te i koppen, Simon søv godt, og alt ligg til rette for ein kreativ dag :)

Før eg ynskjer dåko ein fin dag har eg lyst til å tipse dåko om eit nydeleg innlegg eg las i morges. Innlegget er i bloggen til Kristin (Vingesus og julebrus), og handlar om å leve her og nå. Eit veldig trist innlegg, men også ei god påminning. Livet er så utruleg sårbart når ein er glad i nokon. Eg vil også legge til: dersom du har barn, så forteller du heilt sikket ungane dine kor glad du er i dei. Men skriv det gjerne ned også. Pappa døde når eg var seks år, og gull verdt for meg har i alle år vore eit postkort han sendte til meg frå Nordsjøen. Der står det svart på kvitt at han var glad i meg og at han sakna meg. Det har vore veldig godt. Eg trur ikkje det finst postkort som er lese fleire gonger enn akkurat dette kortet. På grunn av mine eigne erfaringar er eg sikkert litt overdrevent klemmete/kosete/tytete med mine eigne ungar, men betre å sei ting ein gong for mykje enn ein gong for lite. Så dagens oppfordring frå denne kanten: fortel dei rundt deg at du er glad i dei. Det skal eg gjere.

Ha ein god onsdag, klem frå Linda som tydelegvis er tytesjuk ;)

38 kommentarer:

idyll sa...

Så mange fine stoffer du har funnet.. Må nok si at det rosa ga meg litt hjerteklapp også:)

Skal inn å lese bloggen til Kristin.. Jeg har selv hatt endel opplevelser i det siste som har minnet meg på hvor dyrebart livet er.

Ha ein fin kreativ dag i dette rufseveret.. Klem

En støvel og en sko sa...

Tusen takk for påminnelsen, Linda.

Hilsen Sølvi

Mariaba sa...

Du er heldig som finner så mye fint på Frerex:) Må visst ta meg en tur til Stavanger snart...bor i Haugesund, og der er det ALDRI stoffer på Fretex eller andre bruktbutikker. Men finner en del annet fint:)

Fine ord om å ta vare på kjære. Det er jammen meg viktig i den travle hverdagen vi lever i. Og takk for tipset om å skrive ned hvor glad vi er i våre små.... Ha en fin,fin dag. Jeg synes du har en veldig fin blogg, følger deg nesten hver dag!

Hilsen Maria

Hege sa...

Så fint at du seie det høgt:-) Sambuaren har vore kaptein(anchor-handling...)i Nordsjøen ...
VEIT at livet er skjørt.
Får også hjerte-bank av det rosa stoffet, he he!
Ha ein kreativ føremiddag..!,
klem Hege.

Marthe sa...

Du er jammen heldig som finner så mye fine stoffer! Her må en nok belage seg på en tur innom nettbutikken til stoff og stil...

Takk for påminnelsen om å ta vare på hverandre! Jeg scrapper litt, og i starten skrev jeg ned historiene på PC og printa ut. Det har jeg slutta med nå. Det at håndskriften min er med sammen med bildene er en del av historien. Jeg har også begynt å skrive ned små historier om barna - ikke så mye og ikke så ofte, men det er noe igjen etter meg som er deres. Det syntes jeg er viktig. Håper du får en flott onsdag!

Frk.Badegakk sa...

Gratulerer med alle de flotte fretex funnene!
Når jeg får ånden over meg skal jeg male IKEA trappestolen min gul! Så vet du det!=P
Og vi er vel strengt tatt alle litt tytete av og til;) Bare tyt du!

Black Feathers sa...

Heisann du. Oj ja det rosa stoffet der hadde jeg også tatt med meg hadde jeg sett det, lekkert og minner om barndommen ;)

Å skrive ned at jeg er glad i barna mine var en av de beste tingene jeg har hørt på lenge. Kjempe lurt, så det skal jeg også gjøre ;)

Ha en fin dag ;)

Marte sa...

Absolutt noe å tenke på, vi trenger gjerne en påminnelse i ny og ne.

Ønsker deg en fin dag!
Marte:)

EndeligMamma sa...

Det var kjempe lurt!! Jeg sier jo både til barn og samboer at jeg er kjempe glad i dem hver eneste dag... Men det skal jeg pass på å også skrive ned til dem :-)

Herlige stoff forresten!

Lisi sa...

Hei, tenkte du ville like denne...

Fin blogg - hvordan i allverden får du tid til alt?

Lisi sa...

http://www.printpattern.blogspot.com/

Glemte jeg å legge den inn?

LenaS sa...

Så sant så sant Linda :)

Kan jeg spørre deg hvilken produsent som skal lage malingen med fargen jojo. Den passer nemlig helt perfekt til oppussingen av en arvet gyngestol ( endelig den perfekte blåfargen !)
*klem*

Katarina sa...

Søde dig...Alle har behov for en tudedag:-) Knallfin blåfarge I har laget,men å male om stolen å speile da.......! Ai,de er jo så utrolig skjønne!!

Lemi sa...

hei kanskje vi kan bytte litt stoff? æ har no mørkt brunt stoff me hjerter på, får d frem i neste uke(ligger i flyttelasset)
d e ikke stort nok t teppe el.lig, men holder nok t no puter, eller som innslag i ett lappeprosjekt..

la høre fra deg ;)

Anonym sa...

Takk for påminnelsen, klemmer gullene mine på 18 og 12 hver dag, men tror at jeg må lage noe fra mamma som er der etter meg..

Louise sa...

Sikke fantastiske fund. Fretexen - er det jeres form for genbrug?
Glæder mig til at se hvad du vil lave med de flotte mønstre.

/Louise fra Danmark

Lemi sa...

flott! ska skrive d bak øret, men du får minne meg på d i slutten av neste uke, sitt jo her i gravidtåka vettu hehehe ;)

klem

Bournonville sa...

det er virkelig nogle lækre stoffer du har fundet :)er helt forelsket.

ja man skal nyde livet og sine nærmeste så længe man kan :)

KRISTIN sa...

Hei og TUSEN TAKK for flotte ord og link til innlegget mitt. Eg trudde tellaren på bloggen min hadde løpt løpsk i dag, heilt til eg vart tipsa om at du hadde laga link. Då flirte eg litt! Eg som aøt hadde tenkt ut eit innlegg om løpske bloggteljarar, fekk ein forklaring på besøkshoppet!! Eg er takknemlig og rørt for at du tok deg tid å nevne innlegget på bloggen din.

Postkortet frå far din er en skatt i kvardagen. Det er eit godt tips å skrive ned slikt, for som sagt, ingen kjenner morgondagen!!

Ha ein god dag!! Klem!!

KRISTIN sa...

Hei og TUSEN TAKK for flotte ord og link til innlegget mitt. Eg trudde tellaren på bloggen min hadde løpt løpsk i dag, heilt til eg vart tipsa om at du hadde laga link. Då flirte eg litt! Eg som aøt hadde tenkt ut eit innlegg om løpske bloggteljarar, fekk ein forklaring på besøkshoppet!! Eg er takknemlig og rørt for at du tok deg tid å nevne innlegget på bloggen din.

Postkortet frå far din er en skatt i kvardagen. Det er eit godt tips å skrive ned slikt, for som sagt, ingen kjenner morgondagen!!

Ha ein god dag!! Klem!!

Frk. Evigglad sa...

Skøøøønne stoffer... Jeg har brune men kan ikke finde de lyse pasteller... lige omvendt ;)

IJ sa...

Hei!
Ville berre skryte av den fine fargen du har blanda! Forstår av bloggen din at du er minst like fargeglad som meg!
Og derfor lurte eg på om du ville dele fargekoden på den gule stolen? Eller har du blanda den sjølv òg kanskje..?

Silje sa...

Hei Linda!
Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Jeg har sneket meg litt rundt inne hos deg også og du har en kjempeinspirerende blogg!

Katarina sa...

Sjekk ut Sødahls sitt sengesett med farverike ugler på...:-) Se det her: http://www.sodahl.com/galleri/soc/index.html Kniis....tenkte på deg når jeg så det...:-)

g u r o sa...

Det er så UTRULEG viktig å fortelje kva ein betyr for kvarandre! At ein er glad i kvarandre, at ein kosar seg saman med kvarandre, at det er godt å vere saman... Ikkje berre om det verste skulle skje, og at ein mister kvarandre, men berre om ein er stressa og irritabel ein morgon, og så skal ein vere frå kvarandre heile dagen... Eg er i alle fall litt sånn sur om morgonen, men veit at veslejenta kjenner meg, og at ho er sikker på at eg elskar ho over alt, og at eg kosar meg saman med ho! Det er jo tydeleg at ho set pris på slike kommentarar også, for ho har lært å bruke dei sjølv...og mammahjartet smeeeeltar når jentungen med den varme handa si i handa mi snur seg mot meg når vi går tur saman, og seier "mamma, det er koseleg å vere på tur med deg!"

Takk for at du minner oss på det, Linda! :)

Ha ein fin dag,
med dei lekre stoffa og den kjempekule gule stolen... ;)

Klem frå Guro Tytesjuk...hihi!

Strikkelise sa...

Hehe, det rosa stoffet dukker opp igjen! Vi hadde sånt hjemme da jeg var liten, i beige og hvitt, og for noen mnd siden dukket det opp på en interiørblogg(husker ikke hvilken) i orange og hvitt. Søtt er det, og artig å se igjen!

Du forresten, det er omsider noe sopprelatert på vei i posten fra meg til deg. Noe veldig forsinket noe ;)

soisses sa...

i LOVE LOVE LOVE that yellow chair!
your creations on that chair are also very nice ;-)

Anonym sa...

Hei!
Før du maler den fantastiske gule stolen... Husker du tilfeldigvis fargekoden? Jeg mååå ha en gul stol snart!

Hilsen Camilla

PS! Jeg elsker bloggen din og må innom hver eneste dag.

Linn sa...

det er jammen meg ein bra fretex der du bur ;O)

Kos deg med alle dei fine fargane.

*klem*

victoria sa...

Takk for en viktig påminnelse...
Kan aldri bli sagt for mye at man er glad i de viktigste du har rundt deg...
og må si at du finner noen fantastiske stoffer, heldig der...
dårlig av det på fretex her...
klem victoria

Anonym sa...

Hei.
Takk for kloke ord. Her i huset går det ikke en dag uten at vi sier at vi er glad i hverandre. Til og med ungene sier det. Flotte stoffer du har funnet. Neste gang jeg er på fretex kommer jeg til å myse etter brunt stoff til deg. Selv om jeg ikke kjenner deg er jeg innom og leser hva du har på hjerte hver dag. Har ikke blogg selv.
Klem fra Vaulen

Patina-H sa...

So sant so sant. Me har lett for å gløyma akkurat det...
Det rosa dynetrekket på toppen minna om hytto vår, der har eg me framleis slike putetrekk, kjempefint :)

Marias skriblerier sa...

Jeg digger den gule stolen!!! :)

jóna björg sa...

må si jeg digger den gule stol også, er bare vill med gult nå jeg :)

Heidi sa...

En fin påminnelsen vi aldri kan få nok av! Koselig minne du har fra far din!♥ Klem Heidi

Haust sa...

Eg er verkeleg imponert over utvalget på Fretex'en din! Fantastiske stoff!

God torsdag...

Christine sa...

jeg var også innom fretex på tirsdag og kikket på en del av de stoffene, men lot dem faktisk ligge igjen og tok med meg et annet heller.. et som faktisk har blitt til pute allerede :D synes det er veldig bra utvalg for tiden, det liker man :D

og så er det rart at vi ikke har ramlet borti hverandre på fretex enda? hehe :)

1 OF A KIND sa...

Elsker dine stoffer, de er fantastiske:-)

Related Posts with Thumbnails