fredag, januar 01, 2010

Kavalkaden fortset ;)


Riktig Godt Nyttår til deg som er innom her.

Håpar alle hadde ei fin nyttårsfeiring i går. Me hadde ei koseleg feiring heime. Etter ein lang dag i akebakken var det på med fine klær, god middag, stjerneskudd og leiking/bygging av Lego. Heilt perfekt å ta det roleg ein slik dag syns me :)

Eg fortset mi vesle oppsummering av fjorårets interiørblogging i kveld. Juli-desember står på tapetet.


I juli kom endeleg nytt spisebord på plass. Spisebord er noko eg har vurdert å kjøpe i mange mange år. Men så likte eg så grådig godt det gamle trebordet me hadde, og derfor vart nytt spisebord utsatt og utsatt. Eg var så skamheldig at eg fekk det gamle bordet av ei venninne. Eg elska det, men det vart litt upraktisk at me ikkje hadde plass til så mange ved bordet, og til slutt fall valet på Ikeas Norden. Eg vog litt fram og tilbake før eg enda opp med den lengste varianten av bordet på 200 cm. Gilbert stolane hadde me frå før.Verdas styggaste trapp fekk nye trinn av eik i løpet av Juli.....og laminaten i gangen vart kvitmalt.I august gjekk det mest i putesaum.Og samstundes la eg planar for hausten :)

Ein signalgul stol sprita opp stova i september.Og i oktober flytta Europakartet ned i stova for nokre dagar.Ja. Berre for nokre dagar. For plutseleg var eg i gong med å lage Station Board alla House Doctor, etter å ha blitt superinspirert inne hos Anna.Station Boardet var eit langtekkeleg prosjekt som ikkje var ferdig før uti november.Ei speserihylle frå QXL vart pussa opp nokre seine kveldstimar i same månad. Hylla husar nå alskens sytilbehør og duppedingsar.I slutten av november kom unganes adventsposar på veggen. Så vellukka at dette vert ein tradisjon her. Ein pose for kvar søndag i advent. Familiespel, bakeingrediensar, juleverkstadutstyr og  såpebobler var noko av poseinnhaldet.I desember syns eg me gjorde verdas beste kupp, då eg kjøpte ein litt slitt Bumling på Fretex.Men det eg kjem til å hugse best frå desember er nok pepperkakehusa eg bakte. Tidkrevande, men kjempekjekt prosjekt.


Med dette ynskjer eg dåko alle eit kjempegodt nyttår.
Diger klem frå Linda

24 kommentarer:

Frk. Knapp sa...

Fantastisk fine ugler! :D Og utrolig stilig med den gule stolen.

Emmeline sa...

Feen skuffer aldri:) KJEKKE bilder fra hele året. Inspirerende og kjekke. Tror jeg må ha lest hvert eneste innlegg i året som gikk, også da jeg var avsted:) Angrer så skrekkelig på at jeg ikke hadde med kamera da jeg var på besøk. Skulle knipset et lite knips i det minste, men det spørs om det hadde blitt halvparten så bra som dine knallfine bilder!!!
Disse pepperkakekhusene må jeg bare få kommentere. Her bestemte Josefine seg for å bake nemlig... Og hun bakte en gedigen pepperkakekirke...Som ble fullstendig fiasko. Vi pyntet og pyntet og fikk det iallefall IKKE så pent på glasuren som dette...Ei heller fikk vi gigantkirken til å henge sammen med seg selv...Så hva vi gjorde galt det aner jeg ikke, men når jeg ser dine FANTASTISKE skjønne kirker så tenker jeg at du trolig besitter noen fantastiske hemmeligheter om hvordan det bør gjøres;) Kjekt å gå i gang med et nytt bloggår uansett... Kjekt med kavalkade, kjekt med jul, nyttår og faktisk snart litt kjekt med januar får vi håpe:) See u around. God klem

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Godt nytt år - jeg gleder meg til å titte innom i 2010 også!

Måtte det nye året bli et flott et... ;)

Vibeke :)

lise sa...

Kjempefin kavalkade, Linda! Ha et riktig godt nytt år, og jeg gleder meg til å følge deg i 2010 også!

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Inspirerende ideer og flotte bilder!
Ønsker deg et godt nytt år.
Hilsen JK

Marias skriblerier sa...

Herlig kavalkade! Flotte bilder!

Barbros lille atelier sa...

Så koselig og inspirerende oppsummering fra deg! Masse flotte bilder, gleder meg til å følge deg videre:-)

Klem

Marta / Livet på landet sa...

Kjempefin årskavalkade!!
Du har en superfin blogg og jeg tror ikke det kan være mange innlegg hos deg jeg ikke har lest:)
Du skriver bra, tar fantastisk fine bilder, og du inspirerer! Blir imponert over hvordan du klarer å mikse gammelt, nytt og hjemmelaget! Det får interiøret til å virke så personlig og hjemmekoselig!
Uglene dine er superfine! Pepperkakehusa ser ut som om de er laget av en konditor og lampen over spisebordet er lekker!

Gleder meg til å følge deg videre i 2010!

Klem fra Marta!

IfraLahell sa...

Herlig kavalkade Linda ;) Har vært kjempe fint å følge deg i året som har gått. Du har et utrolig flott hjem og masse kreative, morsomme påfunn som jeg blir kjempe inspirert av. Gleder meg til å følge den gode feen videre nå i 2010.

Klem

marte sa...

Må si jeg blir kjempeinspirert av det du holder på med! Takk!

Pia sa...

Flotte bilder! De uglene er stilige - har du sydd dem sjøl?
Gleder meg til å følge deg videre i det nye året!

Rakel sa...

Så dejlig foto reportage.. Tak for det!! Har sådan lyst til at rydde ud og rykke rundt når det nye år begynder.. Nu må foråret godt finde vej.. :)
Godt nytår..
kh Rakel.

Nin sa...

Hei Gode feen!

Måtte legge deg til på blogglisten min så jeg kan titte innom deg ofte!Du skriver så BRA!Kjekt med en blogg som er artig og lese i tilegg til flotte interiørtips!Pepperkakehusene er jo små kunstverk!!

Ha et vidunderlig tjueti!

Huset på terrassen sa...

Du viser som alltid hærlige bilder og spisestuebordet ditt er bare fantastisk fint ! Gøy å følge med på deg videre, du inspirerer! Ha en kjempefin første helg i det nye året! Klem Linda :))

Eline sa...

Helt fantastisk nydelig! Og superinspirerende! Er helt tilfeldig innom bloggen via en link via en link, så dette var veldig positivt. Kommer til å bli fast leser/titter her nå :)

Linda sa...

Heisann.
Så mange nydelige og inspirerende bilder på en gang!!

Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre i 2010 også!

Godt nytt år!

Klem Linda

Eline sa...

og forresten..
hvor har du fått tak i alt det fantastiske stoffet du har brukt til puter?

Christina Drange sa...

Flott hus, men det golvet i gangen var fryktelig...

Solrosa sa...

Så flotte bilder!! Veldig inspirerende! Takk!

Solrosa

Anonym sa...

Fiiine ugler! :)

Anonym sa...

Malt laminat!!?? Går det ann, så bra!! hvordan går du frem for å gjøre det, og blir malingen sittende i lang tid, jeg tenker på om den har lett for å flake av osv..

Ylva sa...

Vansinnigt mycket fina bilder i din inspierande blogg!
/Ylva

mycupcake sa...

mange flotte prosjekter!

FlittigLise sa...

Jeg ser nå at du har (selvfølgelig) lagt station-skiltet selv. Supertøft!
Har du i noe innlegg gått mer innpå hvordan du fikk til skrifta ol? Jeg lurer i allefall på dette :) :) Bruker du vanlig sort maling i bunn?

Related Posts with Thumbnails