fredag, februar 12, 2010

God Helg


I dag har eg verkeleg boltra meg i dei finfine stoffa mine. Mange lurer på kor eg kjøper stoff. Og eg kan fortelje at det meste vert kjøpt på nett frå utlandet. Ofte har eg bestilt på Stoff og Stil (har ikkje fått nye katalogen enno snufs, snufs), RetroDepot, eller andre utanlandske nettbutikkar eg ikkje hugsar namnet på. Ofte søker eg kanskje etter f eks retro fabric på Google, og finn den eine stoffbutikken betre enn den andre. Farlig, farlig :)  
Klær ungane har vakse frå er også supre som stoffbitar i syprosjekt.
I morgon får de sjå litt av det eg har sydd i dag. Nå i kveld er det for mørkt for fotoseanse :)


Nå som eg stullar heime på dagtid, så prøver eg å legge sjela litt i matlaginga. Lage sunn, god mat frå botnen av. Det er ikkje alltid eg får tid, og som oftast er middagen særdeles enkel. Men eg glimtar til innimellom. Då er det jo desto kjekkare. Denne middagen vart så delikat og knallgod at eg rett og slett drog fram kameraet ;) Skal du lage ein god salat til lunsj eller ein lett middag i helga, så er dette mi helgeanbefaling. Hjertesalat, ruccola, dampa ferske asparges med havsaltdryss, hardkokte egg, bacon og pinjekjernar. Dressing av god olivenolje, saft frå lime og litt pepper. Mmmm, kjempegodt attåt godt brød.

Med dette ynskjer eg dåko ein kjempefin fredagskveld. Sleng beina på bordet, synk ned i sofaen og slapp av - det er helg :)

Klem frå feen ;)

17 kommentarer:

Sissel Olin sa...

Så mange flotte stoff du har! Fikk en pose med gamle stoffrester fra 50 år tilbake, av min kjære farmor. Kanskje jeg skal leite frem de og symaskina en dag, og leke litt kreativ:) Veldig inspirerende å se alt det fine du lager i alle fall:)

Mmm, den salaten så kjempe god ut:) Skal absolutt prøves en dag!

Ønsker deg en fin helg!
Stor klem fra Sissel Olin

Hulda sa...

Så spreke farger både på stoffene og på maten. :) Dette så godt ut! Likte så godt innlegget ditt under også, med de søte eggene. Lekkert i det glasset! Ønsker deg ei fin helg!

Anonym sa...

Den så bare så utrolig god ut den salaten. Den fikk jeg lyst å prøve i helgen. Takk for tips, både mat og stoff:)
Ha ei fin hælg.

Anonym sa...

Det er veldig inspirerende å se alt det fine du lager, og hvor mange stoffer du får tak i. Jeg for min del har satt inn litt innsats på å gjenbruke stoff fra klær vi ikke bruker lenger eller som ungene har vokst i fra. - Det blir utrolige mengder av det, og mye er jo veldig fint. Den store utfordringen er å finne tiden til å lage alt man gjerne ville. Da er det stor glede i å følge en som faktisk går gjort det! Du er veldig flink! Hilsen Krabbelure

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei, eg har fulgt med på bloggen din ei stund no. Er blitt utruleg inspirert av deg. Faktisk såpass at eg prøver meg på blogging sjølv. Eg har ein link som går til deg frå bloggen min. Håper det er iorden? Ha ei kjempefin helg og takk for kreativ og god lesing!
Klem frå Bjørg

Fru Fly * Heidi sa...

Jeg smiler hver gang jeg ser de fargesprakende, glade stoffene dine. Du får meg nesten frelst i retro, men bare nesten...Det funker liksom best hos den gode feen, og her funker det noe så GRÅDIG og:) Guri som jeg koser meg med alt du viser! Ha en herlig helg! KLem Heidi

Nooria sa...

God helg til deg også! Herlige stoffer!

silje-sin sa...

Ønsker deg og dine en riktig god helg Linda:) Bloggen din er herlig ♥ klem fra silje.

Châtaigne sa...

Godt å høre at det er andre enn meg som sliter med å finne fine stoffer i Norge! Takk for gode tips. Jeg har bestilt et par ganger fra http://www.malika-rosa.dk/shop/frontpage.html Det kan anbefales! Gleder meg til å se oppfølgingsinnlegget i helgen hva du har laget!

Bless by Tone sa...

den salaten så digg ut - takk for at du delte. Tone

KRUSEDULL sa...

Så herlig stoff!! Og middagen så kjempegod ut!Ha en fin lørdag!

Ragnhild sa...

Mmm, eg har lyst til å eta opp både stoffa og salaten!

Du har ein inspirerande blogg!!!

Marlene sa...

Åh så flote stoff!
Skal definitivt sjekke ut RetroDepot!
Herlig salat!

God helg til deg og dine!

anettspalett sa...

Utrolig herlige stoffer!!!
Takk for tips og inspirasjon :)

Ønsker deg en kreativ og herlig helg :)

Klem fra Anett :)

Titom sa...

Så mange flotte stoffer, gleder meg til å se hva du tryller frem av alle godbitene. God helg.

Jeanette Jess1 sa...

Så god den salaten din så ut, ble jo skikkelig sulten her jeg sitter ;)
Gleder meg til å se hva du skal lage av alle disse godbitene, for du tryller vel fram den ene tingen etter den andre før vi får snudd oss - beundrer ditt kreative engasjement.

Håper du får en fantastisk helg,med frokost på senga og hele pakka ;o))

FruLisa sa...

Den salaten må virkelig prøves ut en dag - så skikkelig snadder ut!

Related Posts with Thumbnails