tirsdag, februar 16, 2010

Super avslutning på ein trøytt dag


Er det fleire enn meg som har dagar der ein liksom er i siste liten med alt. Der det i løpet av HEILE dagen er så vidt ein rekk bli ferdig med alt frå å smøre niste, rekk handle, rekk lage middag, rekk ditt og datt?

I dag har eg ein slik dag. Der 20 minutt med slumring på mobilen etter ei søvnfattig natt har straffa meg resten av dagen. Det var så vidt eg rakk få eldstemann klar til skuleavgang kl 0730. Så vidt eg rakk postkontoret. Så vidt eg ikkje kom for seint til den eine og den andre avtalen. Så vidt me fekk i oss middag før det var klart for kvelds. Nei, i morgon er det slutt på slumringa, men opp og hopp 0630 igjen :)


Trøytt i fjeset og svimmel i hovudet hadde eg liksom konkludert med at eg ikkje rakk oppdatere bloggen i dag. Men så hadde supre lesarar lagt igjen kommentarar om at eg er Dagens Nettside på Sol.no. Og slikt gjer jo ein stakkar glad, nøgd og våken igjen. Sjå her då, så kjekt for meg:Tusen takk til Sol.no. Har du funne vegen inn her for første gong via Sol.no i dag, så ynskjer eg deg hjarteleg velkommen. Eg er ikkje verre på det enn at eg lukkeleg konstaterer at eg vert rørt av dei minste ting. Tittelen "Denne dama gir deg inspirasjon" gav meg tårer i augekrokane, knis.

Nå trekker eg inn årene for i dag. Ha ei god natt der ute :)

PS! Dei første bileta i dagens innlegg har jo ingenting med dagens tekst å gjere. Hi hi, dei skal egentleg inn i oppskriftsbloggen. Men sidan eg ikkje rakk ta bilder i dag, piffar dei opp dagens innlegg i staden ;)

22 kommentarer:

Châtaigne sa...

Så kjekt at de har oppdaget bloggen din på Sol.no Det er svært velfortjent!
Så nydelige rosetter du har heklet, og luen er utrolig flott. Likte godt at du har brukt hvitt!Kan jeg spørre om hvilket garn du har brukt

Lilliannes verden sa...

For ei lekker hua! :)
Eg såg deg på Sol, ja! Kjempekjekt :)
Ha ein fine kveld (natt)

NL sa...

Gratulerer med omtalen på sol.no - velforjent for fin blogg!

Herlig og vårlig lue også forresten. Selger du de?

IJ sa...

ALLE har slike dagar - det kjenner eg meg sikker på! Eg har iallefall, og ganske mange no for tida..;-)

Kjempekjekt å bli fronta på SOL.no!! Gratulera med det!

tubakk sa...

Gratulerer, da. Kjekt for ei dame som gir oss så mye inspirasjon, kan få litt ekstra oppmerksomhet. Det fortjener du. Håper du får en litt mindre hesblesende dag i morgen.

stine sa...

så at du har tidligere laget poser til å ha plastikkposer i. gi meg gjerne en lyd hvis du lager noen flere :)

Ida sa...

Hei snuppa:)

SÅ bra med god omtale og litt reklamasjon for bloggen.. det fortjener du, for er den en som aldri skuffer med yrende inspirasjon, glede og fine bilder så er det deg :) *grattis*

Og jeg er helt med deg på den med tiden. Den flyr som regel alltid, men noen dager så går klokken liksom altfor fort. Jeg syntes jeg er en effektiv sjel, men innimellom blir alt bare rot, og det behøver ikke å starte med slumring på alarmklokken ;-D

Denne uken hadde jeg en million planer, men så har William fåt dobbelsidig ørebetennelse, og er skikkelig dårlig.. så da gikk alt i vasken. Nå henger jeg etter med den ene bursdaggaven etter den andre.. for de skulle jo syes denne uken.. når jeg hadde så god tid ;-D Menmen.. sånn er det.. barna kommer først selvfølgelig.. aller aller først :-) William fyller ett år i morgen, så jeg håper han er frisk nok til å åpne gaven sin :)

Ha en fin onsdag, forhåpentligvis tidlig ute på en postmanns rute :)

Klem og god natt fra en som skulle lagt seg for leeeenge siden, men tiden gik i fra meg ;)

HegeT sa...

Grattis med omtale på Sol.no....
Så morro!!!
Håper du får en bedre dag i morgen, etter en god natts søvn.....

nattahilsen
HegeT

Frøken Fryd sa...

Du er ikke alene om å bli rørt, jeg fikk å tåre i øyekroken. Er LITT sentimental for tia, tydeligvis. Må jo selvfølgelig nevne at du absolutt er en av favoritt bloggen mine. Kan jo ha noe med øyekroketåren.

Ha en super dag.

Marta / Livet på landet sa...

Så gøy å få slik omtale!
Og absolutt velfortjent!:)
Ha en fin dag!:)

Dorthea sa...

Helt klart vellfortjent at du kom på Sol.no! :) :) Jeg må innom bloggen din hver dag jeg, du lager så mye fint og ja...jeg blir inspirert! :) Man blir rett og slett glad av å besøke bloggen din, masse flotte farger og mønstre som man bare må smile av!

:)

Den gode feen sa...

God morgon, jenter - så herlige de er :)
Ja, i dag er eg tidleg ute på postmannens rute. Her er faktisk huset nystøvsugd, eldstemann fekk til og med kakao til frukosten i dag, og det meste er i rute. Herleg. Nå skal eg ut for å sjå på ørti sengetøy, dukar og gardiner. Hadde annonse i ei lokalavis, og telefonen har ikkje stått stille. Mange søte gamle damer som vil selge ting til meg :)
Ha ein flott dag :)

Sissel sa...

Hei og god morgen!

Vil begynne med å si at jeg har blitt kjempeglad i bloggen din og du inspirerer med alle dine fine stoffene dine. Til og med jeg har begynt å tråle stoffbutikker og Fretex etter fine farge og mønstre. Men har ikke funnet noe ennå, men ideene har jeg i hvert fall.

Likte veldig godt den heklede luen fin, men jeg finner ikke denne oppskriftsbloggen din som du ref. til..

Er det jeg som er blind eller har du gjemt den godt? Kanskje den ligger på profilen din?? Skal ta en sjekk der jeg kanksje..

Ha en fin dag!

Hallingstad sa...

Tillykke som dagens netside - det er fortjent:)
Knus; Heidi

SOL.no sa...

Hei Linda!

Vi er glade for å sende klikk til en så gjennomført og morsom blogg som din.

Stå på, og ha en fin dag:)

Hilsen oss i SOL.no

Frk. Maya sa...

Så morsomt med SOL, jeg må inn og titte:D
Synes det med oppbevaring var en fin ide, da kan jo eskene fungere som billedvegg samtidig som oppbevaring. Søtt:)

Maya

Marianne sa...

Vel fortjent oppmerksomhet! Ikke at dette er første gang jeg er her inne; du er oppdaget for lenge siden :)

Silje sa...

Den anerkjennelsen var velfortjent. Knasende dyktig er du! Jeg kjenner til sånne dager som du beskriver her. Håper morgendagen blir noe bedre.

Olstad sa...

Så flott med omtale i Sol - vel fortjent. Du er så flink og jeg blir så glad hver gang jeg innom bloggen din.

Nå sitter jeg å håper det er slike blomster du skal vise i oppskrift bloggen for jeg har nettopp lært meg å hekle bestemor ruter så lyst til å lære flere hekle triks:-)

Håper du fant masse fine stoffer.

Bjørg sa...

Hei igjen:)
Gratulerer med velfortjent omtale på sol.no :))))
Kor flott hue du har laga..eg har aldri vore noke flink med strikking og sying..men du gjer det sånn at eg får lyst til å prøve meg igjen! Takk for titten;)

Klem frå Bjørg

RoSaLiGa sa...

Grattis med Sol.no publisitet! Det er absolutt fortjent. Gleder meg til ny spennende inspirasjon fra deg :)

Janne sa...

Ååå så moro da, gratiss:) Ser frem til mer inspirasjon fra deg.

Fiiin dag,

Klem fra Janne

Related Posts with Thumbnails