onsdag, mars 03, 2010

Nyhende i hus

 Når eg er heime på Halsnøy må eg alltid snope meg nokre godbitar til store og små. Alma har fått seg verdas finaste regnkåpe og støvlar (Noa Noa miniature) frå den kjempefine barneklebutikken Litle Blå. Ingenting spritar ein regntung dag meir opp enn fine regnklær, syns eg. Eg forelska meg fullstendig i støvlane, med stjerne bakpå og nydeleg fòr.

Dørmatta frå House Doctor kjøpte eg hjå Sæbøvik Gaver og Leiker. Flaks for meg at eg fekk tak i den siste dei hadde inne. Den passar jo som hand i hanske til destinasjonsskiltet eg malte før jul, og til ytterdøra vår. At Herr Fe overraska med nymalte og nylakka (!) gulv, då me vendte nasa heim frå ferie, var heilt herleg.Eg håpar ingen oppfattar mine frustrasjonsinnlegg over mangel på tilgang til stoff som tigging. Eg blir jo heilt flau når de tilbyr meg stoff frå loft og kjeller, men må innrømme at eg syns det er knakande kjekt på samme tid. Alt høyres jo så spennande ut at eg nesten kjenner blodtrykket stige allereie. E-postadressa mi er Linda.Saebo@lyse.net, og de må berre maile meg der. Sei også frå om de ynskjer noko i gjengjeld. Eg skal i så fall gjere mitt beste for å oppfylle ynskjene. Det som er vanskeleg med anonyme kommentatorar, er at eg anar jo ikkje kva stil de har og kva de likar. Men med kommunikasjon finn me nok ut av det ;)


 Heime på vinterferie fekk eg mange knallfine dynetrekk og barneklær frå 70-tallet. Somme av dei ser du på bildet over. Oh'lukke.  I morgon skal eg ut på befaring igjen. LokalAvisen har visst trykt annonsa mi for andre gong, så i dag har ikkje telefonen stått stille igjen. Spennande ;) I tillegg ankom ein pakke med vintage stoff kjøpt via Etsy feens heim i dag. Sjå ikkje vekk frå at de får sjå dei stoffa også, he he.
Ha ei riktig god natt der ute.
 17 kommentarer:

Anonym sa...

åh den matta har jeg siklet på lenge. Jeg bor i Trondheim, og en av to butikker her som fører House Doctor skulle bestille den til meg(og ta den inn i butikk), men da jeg kom for å hente den fikk jeg beskjed om at de hadde vært på messe og sett dørmatta. De mente at den var for tynn og dårlig kvalitet( og ikke egnet seg som dørmatte), slik at de ville ikke bestille den til meg likevell...:( Er den virkelig så tynn? Ble så skuffa...!! Krysser fingrene for at butikk nr 2 vil bestille den til meg!

Den gode feen sa...

Tja, kva skal eg sei. Den er som ei heilt normal dørmatte. Eg syns ikkje den er for tynn. Fordelen med denne er iallefall at den ikkje loer eller støver. Har hatt nok av dørmatter i kokusfiber eller bast, som drysser fibrar over heile inngangspartiet og huset generelt. Om eg skulle hatt nokre innvendingar til matta, så er det at den er litt liten. Eg veit HD har ei som er 90 x 120 cm, og eg ville helst hatt den. Denne her er vel sånn cirka 90 x 60 cm (på augemål).

Masse lukka til, eg er sikker på at du blir like fornøyd som meg :)

tubakk sa...

Utruleg kjekt å sjå alle dei fine dynetrekka du får tak i. Blir heilt nostalgisk av det. Har jo samla litt eg óg, men har det for travelt til å nå å gjere noko med det akkurat no.

Tone sa...

Så heldig du er!!! :) Og for noen flotte ting du har kjøpt! Jeg likte spesielt dørmatten og skulle gjerne hatt en slik selv gitt ;) Skulle også gjerne kommet hjem til nymalte og nylakkerte gulv - haha - men jeg tror jeg må overraske meg selv med akkurat den delen! Lykke til på befaring i morgen, håper du finner noe som får hjertet til å slå litt ekstra!!

Klem Lycheli

by BeaTell sa...

Så utrulig søte støvla!!!! Og for ein kjekk mann!!!! :)

Veit ikkje om du såg det her en dag eg skreiv til deg. Men eg har eit rosa retro(?)-sengetrekk hvis du er interessert. (hos min mor)Ser du har opplyst mailadressen din. Men eg har bilde kun på mms tlf. Så hvis du send meg nr ditt, så kunne eg sende bilde til deg der. Hvis du ikkje har nok stoff for ei stund da ;)

Klem

perler på en snor sa...

Kjempefin dørmatte! Og de støvlene var veldig søte:)
Kjempefine stoff du har fått også.
Det gule stoffet nr to der, ser ut som akkurat samme dynetrekk som jeg fant på gjenbruk for en tid tilbake; jeg var snar å ta det under armen. Jeg er selv på leting etter retro-stoffer, men de er jammen langt mellom godbitene.
Ha en fin kveld:)

g u r o sa...

Ååh, eg la merke til regnfrakken og støvlane med det samme eg opna sida di! Herlege! (-og ja, eg har sett dei før, og vurderer sterkt å kjøpe til både meg sjølv og 4-åringen..hihi)

Kosar meg storleg med tekst og bilder her inne, som alltid! Du veit å inspirere!! Takk!

No skal eg sjå om eg snart får somla meg i seng...det er rart så mange idèar ein får når natta kjem snikande. ;)

Ha ei fortsatt strålande veke, og lukke til med skattejakta!

Kathrine 'Glimt' sa...

søte støvler og fiiine gulv ! ;)

ROSALIGA ♡ sa...

Åh, takk for godt tips;) Da blir det å lete etter støvler i morgen. De var knall-lekre, og skulle passet lille S perfekt, etterhvert...
Blir spennende og se hva som kommer ut av de fine stoffene du har fått tak i. Du er en stor stor inspirasjon :)

Randi, RoSaLiGa

Krisselill sa...

Åhh...elskar barnestøvlane til Noa Noa, skulle gjerne hatt dei i damestørrelsar med prikkar på og!!! ;)
Superfine dynetrekkskattar!

God kveld til deg!

Tove sa...

Fy søren som jeg fikk lyst til å pusse opp gangen vår nå... skulle blitt ganske så lik din ja:) Dørmatta er kjempestilig, men passer desverre ikke i gangen vår nå. Har dørmatta i nettbutikken/ butikken så tilgangen er det ikke noe i veien med, hihi Masse fine stoffer du viser frem, er kjempeimponert over hvor flotte ting du "tryller" frem av dem:)

Drømmedama sa...

Hei på deg,
fant deg helt tilfeldig her i blogglandia, og jøss for en flott blogg du har:-D
Gikk rett inn og bestilte plakater av Oddvar. Vi har en rammebutikk her som selger mye trykk ferdig innrammet av Oddvar. Kjøpte nettopp 2 stk, en 60 års og en 50 års presang. Knallsuksess.
Satt meg opp som følger og gleder meg til å se innom igjen.
Klem fra meg

Therese sa...

Elsket regnfrakken og støvlene! Nydelig.

Ha en fin torsdag!:-)

Anonym sa...

Hei igjen. :o)

Ville bare si at, jeg ivertfall, ikke oppfattet ditt tidligere innlegg som tigging på noen måte. :o)
Jeg har lenge tenkt å spør deg om du vil ha stoffer men siden vi ha holdt på å pusse opp 1 etg rett oppi julen så har jeg glemt alt som har med loftet å gjøre. hihi..
Synes det er så kjekt å se alle de fine tingene du tryller fram med stoffene du har og hadde vært kult å se svigermors gamle dynetrekk i ny versjon. :o)
Skal se om jeg ikke kan få romestert på loftet i helgen og sendt deg noen bilder. :o)
Ha en fortsatt fin dag. :o)
Klæmz Maria

Anne sa...

Heisan! Et lite interiørspørsmål fra meg til deg... Har du noen erfaring med mørk parket som behandles med noe og blir lysere? Feks slipes ned og beises med noe? Kunne tenkt meg et hvit/grått resultat... Takk på forhånd! Anne

Anonym sa...

åååååå så fine de støvlene og regnfrakken var.jeg ELSKER jo lilla.og d har prinsessa her i huset fått merke.lurer litt på hva du betalte for støvlene og regnfrakken?å om de sender varer i posten?
dør matta var helt rå og passet jo kjæmpe godt hos deg:)klem

Christine sa...

hehe, lykke til på jakten i morgen :D håper det blir noen fine stoff på meg :D

Related Posts with Thumbnails