onsdag, mars 17, 2010

Papir-onsdag


Eg har som dei fleste andre falle pladask for Rie Elise Larsen sine papirklipp og design. Då eg  var innom Smak på Sandnes på mandag, kjøpte eg nokre etterlengta rullar med papiret hennar. Eg har mange planar for papiret, og først ut nokre tapetserte fyrstikkesker. Eg har pleid å bruke lim til å tapetsere fyrstikkesker før, men nå brukar eg restane av ein liten boks ferdigblanda tapetklister. Så enkelt og så greit.


Litt av papirsamlinga mi har fått plass oppi ei av metalltrådkorgene eg kjøpte til 70% rabatt hjå Hilmers Hus.  Oppi korga er det papir frå Rice, Blafre, Rie og Clas Ohlson, samt tapetrestar frå Laura Ashley, Sandberg og eit par gamle tapetrullar. Rie Elise Larsen si heimeside er vel verdt eit besøk, og sida finn du her.

Tusen takk for overveldande kjekk respons på gårsdagens hytteinnlegg. Det var ein del spørsmål der, og nokre har kome tidlegare. Nå skal eg prøve å svare på dei eg hugsar:
- sopplampen lyser i lilla når den er tent, men den avgjer ikkje lilla lys i rommet (så vidt eg har observert iallefall).

- det gamle slagbordet de har sett attmed sofaen vår er malt i ein lysegrønn farge eg ikkje aner koden på.  Det er så mange år sidan det vart mala, at alzheimersen slår inn og malingsboksen er kasta. Eg hadde ein gong ein maling som heiter Isvann, men hugsar ikkje om eg brukte den på bordet. Men de kan jo sjekke om isvann liknar på bordet - for då er det i så fall den eg brukte.

-elefanten fekk eldstemann i ein baby-swap me deltok i, men eg har planar om å sy liknande for salg.

- gulfargen på stolen og spegelen over sofaen vår heiter Signalgul frå Butinox. Eg trur at fargen egentleg har gått ut av fargekarta, men på malingsbutikken kunne dei finne fargekoden på dataen og blande den til meg. Eg har fortid som sommarjobbansatt i malingsforretning, og hugsar derfor at knallgul maling heiter signalgul ;)

Er det fleire spørsmål eg har gløymt svare på så må de berre spørre igjen.

Ynskjer alle som er innom ein strålande kjekk onsdag.

31 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Herlig vårinspirert bilde! Hos deg blir jeg alltid blid og glad!

Deilig med litt farge!

Takk,
Emma

Hilde Heimdal sa...

så stiilig og sååå flotte og friske farger !!! :o)

Inger Johanne sa...

Hehe...tenker du hadde likt butikken eg nett posta om!!

Grønfargen du har brukt minner mykje om ein eg har, som heiter Filippa, frå Jotun.

IJ

frk.B sa...

Så hærlige farger og ikke minst en koselig hytte!!!
Det må være drømmestedet for småtrolla:)

Ble inspirert til å klippe og lime litt jeg!

Ha en god dag!

Hilsen Frk.B

Unknown sa...

Hej Linda! Så smukt, så smukt:) Dejlige farver - til at blive i godt humør af! Ha' en fortsat god dag!
Knus; Heidi

Snuskebassa sa...

Du har så utrolig mange og forfiskende idéer Linda!
Etter en dyster spøkelses-aften med Prinsessa er jeg klar for å gå ut å spa i hagen, og stikke over veien og kjøpe fyrstikkesker :-)
Klem fra Liv

sandra sa...

masse fine papir-rulleer!

AA sa...

Denne fargerike og delikate bloggen får meg til å ville pusse opp hele huset! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hamstret fyrstikkesker for å pynte de...

Anonym sa...

Hei, allerførst, tusen takk for en kjempefin og inspirerende blogg! Er selv "bloggløs" men koser meg med mange av de fine bloggene som er på nettet nå. Bare lurer på en ting, hva slags kamera bruker du? Synes du får kjempefine bilder med det, og er selv på jakt etter et nytt kamera. mvh navnesøster Linda

KIND BY NATURE sa...

Så fine tændstiksæsker:-) De er så søde!!

Noralill sa...

Kjempefine fyrstikkesker! Eg er òg veldig glad i papir, og Rie-Elise Larsen har jo knallfine papir...

Ein veldig fin "kosekrok" de har laga under trappa! Tippar nokre små likar å gøyme seg der...

Ha ein fin onsdag du òg!

Ida sa...

STILIG! Og den kurven falt jeg veldig for!! *sukk*

Jeg tror ikke det er isvann du har brukt, den er litt lysere og litt mer blå. Derimot bruker min søster denne fargekoden, og den syntes jeg lignet veldig :

FARGEKODEN: S0520-B906, lady interiør tre 40 (på klaffebordet)

Kanskje det er til hjelp til noen der ute :)

Klem fra Ida

Den gode feen sa...

Anonym: Tusen takk for koseleg kommentar. Eg har eit Nikon D60 speilreflekskamera med 18-55 objektiv. Bearbeider ofte bileta litt i Picasa før eg publiserer dei :)

Unknown sa...

Takk for en inspirerende blogg, flott å se alt det du lager. Hvor tar dere kreative bloggdamer alle ideene fra? Jeg er imponert...

Om du er interessert i boktips, har jeg en nydelig og fantastisk bok å anbefale.. To av mine venninner her fra Oppdal har skrevet bok og den heter VÅRGLEDER, Miriam Nilsen Morken og Tone Merete Stenkløv. Her er det spekket med flotte bilder og ikke minst ideer ;-) Lekre høner og kranser til påske, og mye lekkert i dongri til pikniken... Kjoler er det også, og en kul hyssing-pose. Siden du liker retro stoffer kan jeg anbefale å sy en klekkeklar høne i slike stoffer, det blir kanon ;o)
De har også en blogg, piedesign.blogspot.com.

Håper du tar deg tid til en titt,
med vennlig hilsen Ruth Marie

beate sa...

tenk at jeg blir glad av å se på fyrstikk-esker...
Diggbart!

klem beate

Minmill sa...

Så søte fyrstikk eskene ble. Du er heldig som har en lokal forhandler av Rie papir. Jeg er en hai etter papir selv og har en hel kurv hjemme med forskjellige skatter. Jeg bør starte med å lage noe igjen så jeg kan få brukt papirene til noen hjemmelagde skatter.

Fikk ikke med meg trappe hytte innlegget før nå jeg. Det ble så tøft med de fargerike putene og madrassen og jeg har sansen for at det ikke skal koste så mye. Takk for flotte tips.

Jeg visste at Line Juhl Hansen hadde en Etsy shop, men jeg tenkte akkurat som deg at hvis jeg først skal ha et bilde, må det være i større format. Det var derfor jeg gikk inn på Galleri Gery for å kikke. Herlige store bilder som jeg så absolutt kunne tenkt meg, men som jeg dessverre må spare til. :-)

Bildet i headeren min er tyvlånt fra Bloomingville, så den bloggen du så med et lignende bilde har vært like lur som meg. Det er jo herlige farger og styling i Bloomingvilles kolleksjon i år. Jeg er iallefall helt frelst og får ikke nok av å se på deres bilder.

Ønsker deg en flott onsdagskveld. Jeg sitter på jobb enda, men måtte ha meg en liten blogg pause. Klem fra Minmill

Vibeke sa...

Så utrolig mye fint du har på bloggen din! Her ble jeg inspirert, og merker at jeg må komme igjen :)

Marlene sa...

Herlig Herlig!
Ble helt forelsket i lekehytta under trappa!
Så fantastisk! Tipper den er superpopulær!
Ha en glad kveld!

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Guro sa...

Hei!
Supersøte fyrstikkesker! Utrolig fint papir som jeg fortsatt har igjen å se her i byen. Men det finne nok å få kjøpt på nett ihvertfall.
Ville bare komme med et lite tips. Venninna mi driver en nettbutikk som heter Mushroom.no, og i dag så jeg et stoff som jeg tenkte ville passe deg perfekt. Tror du har nevnt tidligere at du er på utkikk etter slikt stoff, og at du bare hadde en liten bit igjen. Mulig jeg husker feil nå altså, men uansett. Stoffet har ikke kommet inn i butikken ennå, men er lagt ut under kommende produkter, her:
http://www.mushroom.no/products-page/nye-produkter/kommer-ikke-utsolgt6/
Måtte bare nevne det med en gang jeg så det!

Ha en fin dag Ü

the Folding chair sa...

Hei!
har ikke rukket å takke deg for infoen du delte om stolene - har ikke kjennskap til den butikken, men skjønner at jeg må oppsøke den ;)

Jeg var nettopp en snartur innom Fretex'en i byen. Der har de nå en barnekjole i gult (blomstrete, med hvit krave), som lyste av Den gode feen. Den ble sågar med meg til kassen, før jeg så at det var trukket en tråd i kraven. Hm - jeg er ikke så veldig hendig med nål og tråd, så jeg hang den tilbake - og tipser heller deg ;)

Ha en flott dag!

Rosetrend sa...

Alltid like hyggelig å ta en titt innom bloggen din. Ska følge ditt eksempel å ha papirrullene som en del av interiøret ved å ha de fremme og ikke i en pose i en bod. Man har jo kjøpt papiret fordi man liker det! Så nå må man bare finne noe å ha de i som ser bra ut...

Kaspara sa...

Heisan Linda
Papirdager liker vi! Jeg er så forelsket i det hvite med grønne blomster. Tror det må være Blafre-papir, synes det minner om et Blafre-produkt.Tenkte jeg skulle handle det hos Tove (Lykke og lykkeliten i Porsgrunn) en dag.
Lekehytta under trappa ver helt, helt uimotståelig! Heldige, heldige barn!
Du, jeg har reservert posen for deg. Har nesten solgt alle posene jeg har lagt ut, så det er litt pågang for tiden. Skal vi si jeg holder den av til over helgen og om jeg ikke hører noe innen den tid, så fjerner jeg reservert-lappen på den.
Ha en flott dag!
Klem Kaspara

Marias skriblerier sa...

Så mye fint papir! Og fyrstikkeskene ble kjempespreke! :)

Beate :-) sa...

Stilig! Godt å gjøre noe nytt med så enkle grep.

Rarerina sa...

Kjempefine fyrstikkesker. Har gjort det samme og elsker det! Har også laget adventskalender med samme prinsipp. Ries papir er så fint! Så ja det må stå fremme.

DAHLIA sa...

Trevlig blogg. Första gången jag är här. Tänk att små tändsticksaskar kan bli som små smycken.

Hjärtliga hälsningar / Åsa

Anonym sa...

Er daglig innom bloggen din og titter......... Hadde bare lyst å gi deg et tips om fine retrostoff.
Finnes på: malika-rosa.dk/shop
Får masse inspirasjon hos deg !!
Hilsen Kari A.

Line Marit sa...

Blir så glad av å se på tingene du lager - du er innmari flink. Du syr ikke kjoler da, i Eplabutikken din?

Sjekk denne linken:

http://www.hops-shop.fi/hopsProducts.php?cId=4

Fine, vel?

Anonym sa...

Hei,

Nydelig blogg du har :)
Inspirert <3

Ville bare si at jeg fant Rie Elise Larsen i en norsk nettbutikk, nytt for med i alle fall. www.toispann.no. Nydelige ting altså!

God påske!

Related Posts with Thumbnails