tirsdag, mars 30, 2010

Sopp til middag


Her ser de dagens verk. Sånn cirka 40 soppar har fått tapetdekor og så snart dei har tørka skal dei sendast ut i verda ;) Litt deprimerandes at eg klarte å øydelegge den eine soppen i sluttfasen. Papiret vert alltid litt blørete og ujevn før det tørkar. Eg var for ivrig etter å gni bort blørene på den eine, og papiret rivna...På bildene ser de at papiret er litt ujevnt på soppane som ligg til tørk. Nå er papiret heilt slett og fint igjen, nå som dei er tørre.

Er du ein av dei som har bestilt soppar, så kan du forvente deg ein e-post frå meg i umiddelbar framtid :)


For eit par veker sidan fekk eg ei bytte-stoff-førespørsel på e-post.  Eg fekk denne halvparten av eit ultrafint dynetrekk, og i gjengjeld sendte eg tilsvarande mengder av ei knippe frå mi samling.

 

Den snille byttedama sendte i tillegg med bonusstoff som ho kalla det, og sjekk herlighetane her:


Trur de ikkje samme dame sendte meg ein stoffpakke i påskegåve i tillegg (har ikkje hatt tid til å knipse bilder av det enno)?  Det er så kjekt at det finst så mange snille jenter der ute.

Eg har planlagt å ta bilder av stoff eg har til bytte, så kanskje fleire har lyst å bytte litt med meg? Eg har veldig masse i oransje og gult, men kunne veldig gjerne tenke meg å auke samlinga av blått og grønt og brunt og lilla ;)

Nå må eg vie dei søte små litt oppmerksomhet. Det er grenser for kor lenge eg klarar aktivisere dei med chips og brus ;)

Ha ein flott kveld, klem frå Linda

PS! Det med chips og brus var tull altså (betre å skrive det her enn å få fullt av e-postar over dårleg barneoppdragelse ;)).

25 kommentarer:

sigrid sa...

Flotte soppar...
Og herlege stoff.

Ha ei vakker Påske!

Ps. Litt brus og chips må vel vere lov, det er no Påske ;-)

Pitteliten sa...

Er så imponert øve alt du får tid til i tillegg til 3 søte små! Og ikkje minst over alt det fine du lagar! Ein fantastisk blogg:)

Vivi sa...

Heilt enig med Pitteliten over her!

Ha ein fin påske:-) frå Vivi

Henriette sa...

Så heldig du er :) Jeg finner aldri noe fint stoff - enda jeg elsker å sy! Fretex her har aldri noe fint, heller ingen andre steder.. :(

Heilt spesiell sa...

Hohoi gleder meg!!

Nooria sa...

Jøss så herlige de var! Jeg må si jeg beundrer deg og Mr Fe for energi og skaperkraft. Jeg har jo også tre små, og vet at det er krevende (men herlig!!). De blir fine rundt i de mange hjem :-).

line sa...

soppene er knallfine :)og heldige degmed så mage fine stoffer. Her i trondheim er det ikke så mye å finne :/ fant mere når jeg bodde i sandnes :) han en fabelaktig kveld :)

line http://polkadots.typepad.com/

Ingrid Riddervold sa...

aaah, så mye nydelig stoff! Utrolig gøy, det samme dynetrekket sydde jeg meg et skjørt av på folkehøgskole i Danmark! Gratulerer med så mange soppbestillinger! Her går det i småkjoler for tiden :-)

Anonym sa...

Nydelige sopper! :) Skjønner godt det er mange som vil ha de!

Frydisblog sa...

Så søte da.Er de laget av tre?
Frøydis.

Pia sa...

Så mange sopper, da! Reine masseproduksjonen! Men de er kule! Og utrolig mye kult stoff du har fått tak i - gleder meg til å se hva du skal lage!

Fru Andersen sa...

Fantastiske sopper, blir i godt humør av dem!

Kamille sa...

Hei Linda!
Dokke er bare heilt fantastiske. Flinke,flinke!!
Så utruleg flotte soppar! Hadde eg hatt ungar så hadde eg definitivt bestilt tre stk av dei. Kanskje eg kan ha det tilgode? :)

Her pakkar og ryddar me. I morgon etter halv dag på jobb tar me påskefri - jippi!!
Ha ein strålande påske med familie og venner!
Snakkast.
Klem frå Kamille

IJ sa...

Flinking!

Skal sei du har vore produktiv idag! Kjempekjekt med så mange bestillingar!

Ha ei god påske!

Simsalabim sa...

Toppensnygga svampar! Att du hinner göra allt detta. Är imponerad!

Gunn sa...

40 sopper..?! Dere har hatt det travelt! Gleder meg til å få soppene jeg har bestilt :)

Jeg mest stoffer i lilla og i blått så jeg vil gjerne bytte mot gule stoffer, sender på deg en mail :)

Tussilago sa...

Sopper til å bli glad av...du er flink og kreativ!
jeg har ingen stoffer å bytte bort..ikke slike retro-stoffer...
Men å se dem gir meg barndomsminner..jeg husker sengetepper min mamma sydde til oss ungene, av slike glade retrostoffer.det var jo på 1970-tallet..så da var de ikke retro;) Og vi syns de var så flotte at jeg husker de ble brukt til alt mulig..kapper til prinser og prinsesser, scenetepper for teater osv..Glade minner;)
God påske!!

Kristin sa...

Det var mange sopper det! Kjempefine! :) tror nok jeg må bestille noen selv når du åpner for det igjen ;) Jeg holder på å lage lekerom med skogen som tema, så disse hadde jo vært midt i blinken.

God påske!

Elisabeths verden sa...

Så flotte sopper du lager. Tenker nok det er mange heldige der ute, som får en sånn i postkassa over påske.

Stoffene du har fått likte jeg utrolig godt.. Retro-skatter, er hva de er ;D

Anonym sa...

Til alle som ikke finner fine stoff på loppemarked, fretex eller lignende - spør gamle tanter eller hyggelige nabokoner om de har gamle sengesett de kunne tenke seg å gi bort eller selge. Prøv også å google "retro tyg" og lignende. Tradera.se er en svensk nettauksjon med mye fint, men vær obs på at å betale penger til en utenlandsk konto koster MYE i gebyrer - velg paypal hvis mulig.
Lykke til!
Lille Persille uten blogg

Anonym sa...

Så masse fint du lager!!! Første gang jeg er inne å titter, og det blir nok ikke den siste!! Lurer på om du lager de uglene fortsatt?? De var så søte!! God påske!!

In my house sa...

Kikar in för att önska dig en skön och glad PÅSK

Kram josse =)=)=)

halvor sa...

infected mushrooms

Byttedama uten blogg sa...

Endelig kom pakken din - noe forsinket av påsken, men duverden som det ikke gjør noen ting - for stoffene du sendte meg var bare så herlige!! Tusen takk for stoffbyttet, jeg er sikker på at jeg får nytte av alt - glede av det har jeg allerede, øyedrops som stoffene er! Håper at du også får bruk for noe av det du fikk hos meg. Ha en fortsatt herlig vår og Forbli Kreativ! :)

traducteur en anglais sa...

Du är så kreativ, underbara ideer!

Related Posts with Thumbnails