tirsdag, april 20, 2010

Dyneløfting hjå feen

Eg diggar fine dynetrekk. Eg diggar fine barneklær. Og eg diggar Smallstuff. Eg rett og slett elskar dette dynetrekket frå danske Smallstuff. Eg hugsar eg såg det første gong i ein interiørreportasje i magasinet Mamma, og har ikkje fått det ut or hovudet i ettertid. Eg har leita rundt på nettet etter dynetrekket, og gleda var formidabel då eg til slutt fann ut at det førast av den knallfine barneklebutikken Vesla og Broremann her i Stavanger.


At eg presterte å få parkeringsbot på forbaskade sjuhundreogtikroner, medan eg var inne i Stadionparken handlesenter og kosa meg med dynetrekkhandel, overskuggar ikkje gleda over å ha fått dynetrekket i hus. Eg syns det passa kjempegodt inn på storebror sitt rom, og i morgon får de kanskje sjå korleis Alma sitt passa inn på hennar rom.

Vesla og Broremann er forøvrig også ein knallfin nettbutikk, og eg trur jammen at eg har fått meg ein ny favorittbarneklebutikk i byen gitt. Bloggen til butikken finn du her.


Eg tok meg plutseleg eit par dagar uplanlagt bloggferie, eg.
Blogglysta forsvann brått og brutalt, og eg har berre pleia hus og heim og hage og oss som bur her. Deilig.

Lukka var kjempestor i dag då eg logga meg på PC'en og fann ut at eg vann 3. premie i NIB si påskepyntutfordring. Så gøy :) Å, så glad eg vart, eg som aldri vågar slenge meg med på slikt. Tusen takk til alle som stemte på meg og babuskaegga våre :)

Eg lovar litt hyppigare oppdateringar framover. Sylysta forsvann ikkje i takt med bloggelysta, så om du stikk innom i morgon får du sjå kva eg har putla på med dei siste dagane :)

Ha ei riktig god natt, kjempeklem frå Linda

12 kommentarer:

Linda sa...

Gratulerer med 3. premie:-)

Veldig kult dynetrekk, selv om det kanskje ble litt dyrt:-)

Ha en fin dag!

Audhild sa...

Superkult dynetrekk da:) Tipper storebror og er fornøyd med det!? :)

Gratulerer med 3 plass, stemte på deg, syns du hadde fortjent
1.plass og jeg:)

Ha en fin onsdag videre!

Bente sa...

Heisan - så stilig dynetrekk, og så tøft det er på gutterommet - virkelig et godt rom å være i, slik barnerom skal være:)

Ha en god dag:)
Klem fra Bente.

mi-rachel sa...

veldig pent dynetrekk.
har vært på den butikken flere ganger. mye fint.

Nina B. sa...

Stilig dynetrekk, tenker han er stolt ja ☺

Ser ut som de har masse fint på den butikken! Har aldri blitt at jeg har tatt turen. Kanskje like greit for lommeboka :P

TanangerLandstil sa...

parkeringsvaktene er hissige ute på stadionparken, kjenner så alt for godt til det ja... nydelige bilder! :)

klem susanne

Mette sa...

Kjempefint trekk!

Kjenner folelsen av manglende blogglyst noen dager. Plutselig har man liksom "ingenting" a si... Men sa losner det igjen. Jeg bruker a ha en liten huskeliste pa mobilen hvor jeg skriver inn temaer jeg kunne tenke meg a skrive om nar jeg kommer pa dem. Ma bruke det jeg har av hjelpemidler for hukommelsen, vet du... ;-)

Anonym sa...

Endelig er du tilbake, Linda! Tror jeg er blitt lindaholiker:-))

Det brune sengetøyet er akkurat hva jeg trenger på gutten min sitt blå og turkise rom!Hadde sett for meg et fra Sebra, men brunt er mye bedre. Og så i voksenstr.

Perfekt!! Takk for tipset!!!

Sunni sa...

Ok, I'm in love!
Jeg elsker stjerner, og har lett lenge etter nøyaktig det type sengesettet der! Nå er det bare å spare :)
I tillegg er jeg blitt så inspirert av bloggen din at jeg måtte på stoff og stil å handle, så når pakken kommer så skal det syes :D

Fru Andersen sa...

Det var et flott dynetrekk! Har sett lignende stoff hos Stoff og stil og vurderte å sy ett selv, men nå er det jo bare å besøke butikken du tipser om! Tnx!

susanne sa...

Gratulerer med 3.plassen, vel fortjent. Super inspirerende blogg, fortsett med det:) Kult teppe, hehe men ble vel dyrt til slutt;) men hva gjør vel en liten bot når man har funnet noe så fint?;) klem fra husøy

Katrine K sa...

Utrolig fint sengeteppe du har kjøpt, noe å ønske seg, ja!

Related Posts with Thumbnails