mandag, april 05, 2010

Ei koseleg utflukt


For at ungane skal få inntrykk frå litt andre dyr enn ugler og elefantar, som det kryr av på heimebane, tok eg dei med på ei dagsutflukt til Dyreparken i Kristiansand i påsken. Sjølv om avstanden var litt lengre enn eg hadde sett for meg på førehand, så hadde me ein heilt fantastisk dag.


Ungane var frå seg av glede og begeistring, og Alma grein sårt då me måtte forlate nydelege, koselege Kardemomme By. Her skal me tilbake, og her skal me både på Kaptein Sabeltann Show og kanskje til og med overnatte i eit av desse fantastisk skjønne husa.


Det som gjorde størst inntrykk av dyra var nok løvene. Me har tidlegare vore i ZOO i København, og då Samson fekk høyre at dei to mannlege løvene kom frå ZOO, så utbraut han så søtt "Det var det jeg syns, at det var noe kjendt med de løvene". Hi hi, skjønnasen vår.


På heimebane har det vore litt stopp i elefantproduksjonen. Eg har berre flikka litt på Elida og Elbert.Eg har jo liksom annonsert at desse er dei to siste i produksjonen. Men i stad kom eg på at eg i morgon skal hente ein pakke med stoff frå Stoff og Stil - og at eg der kjøpte inn ein del stoff med tanke på elefantar. Så me får sjå, kanskje kjem det eit par til. Tusen takk for overveldande respons på elefantane forresten. Dei hadde ikkje før marsjert inn på Epla før dei fleste var klare til å marsjere ut i verda :) Kjempekjekt :)


Den deilige påskeferien går ubunnhørlig mot slutten. Heldigvis er det planleggingsdag både her og der i morgon, så me skal kose oss maks i morgon også :)


Herr Fe har kvessa sagbladet og eg er nå klar til å ta imot fleire soppbestillingar igjen. Same procedure as last time. Send meg mail med antal, papirtype og adresse til linda.saebo@lyse.net. Meir info finn du her.

Eg diggar Vesle Anna, og har funne fram ei gammal tapetbord med skjønningen på for anledningen. Ho kan jo bli knallskjønn som dekor på dei minste soppane.

Ha ei fortreffeleg god natt, og ein flott tirsdag i morgon. Eg håpar på å få tid til å svare på alle e-postar om det eine og det andre i løpet av morgondagen.

Klem frå Linda

22 kommentarer:

Malene sa...

Kan man bestille dine søde elefanter og hvad koster de? Er helt vild med dem!!

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Det er veldig koselig å kikke innom bloggen din, det er en kilde til inspirasjon:)
Håper du får en fin uke!
Hilsen Ellen:)

Unknown sa...

Kul utflykt,
Önskar dig en fin vecka!
kram Annaleena :):):)

silje-sin sa...

Åh, så mange fine bilder! Av både det ene og det andre:) Og jeg fikk skikkelig lyst til å dra til dyreparken igjen. Vi er der 1-2 ganger i året, og Ferdinand spør stadig om når vi skal dra dit. Må vise han løvebildet ditt i morgen:) Sist vi var der var i juli, og det skal vi aldri igjen, overfullt og kaos. Ha en fin tirsdag sammen med den herlige gjengen din! klem fra silje.

lise sa...

Vi bodde i Kardemomme by sommeren for snart tre år siden, og det var virkelig en flott opplevelse. Jeg skrev et ferieinnlegg i den gamle bloggen, det er rene hyllesten faktisk...

http://www.lises.net/hobby/blog/ferie_07.html

Kos dere med fri i morgen også! Klem fra Lise

Ingrid Riddervold sa...

ååå kardemommeby!
Kjempefine elefanter, skjønner godt at de spaserer til nye hjem :-D Jeg har en give-away på bloggen min nå om du har lyst til å delta ville det vært veldig hyggelig :-)
Ingrid.

Sommerøya sa...

Hei!
Jeg må bare få takke deg for en fantastisk blogg! Kjempeinspirerende rett og slett. Så mye at jeg selv gikk til det steget å opprettet min egen lille blogg for en tid tilbake. Så tusen takk! :) Supert at du legger til linker til de forskjelige nettbutikkene etc. Hadde ikke hørt om nettbutikken Tamo før jeg leste om den på din blogg. En liten skattekiste rett og slett. Følger ivrig med videre på bloggen din og alle tingene som du produserer. Håper ikke du slutter å produsere de flotte elefantene og teppene dine med det første. Vil gjerne bestille noe når jeg flytter hjem fra statene.

Ha en fin dag!

Hilsen Kjersti

Monica sa...

Åhhh det så koselig ut å være i dyreparken:) Husker når vi var der når prinsessa var liten, så såg vi på ulvene og hun utbrøt: ahh, mamma det var en skjønn hund:) Hihi, de er så herlige ♥ Utrolig fine elefanter og sopper og det motivet på tapeten er jeg så sikker på kommert til å bli nydelig på en sopp:) klem fra Monica ♥

På en prikk sa...

jeg gleder meg selv til å besøke dyreparken med barn - det skal bli stas. det var kanskje hverken politimester bastian eller tante sofie der enda, men det må jo bli helt rart for de små og møte dem in live :)
og elefantene er bare supre! blir glad av å se på dem.

Anonym sa...

Flotte elefanter du syr for tida:)
Blir vel løver som blir d neste nå?;)
Vi bor 1,5 t unna dyreparken vi, så vi har vært der endel. Sabeltannshowene er kjempespennede for barna, bestill billettene idag du! Nå har vi tenåringbarn i huset her, som ikke er interessert i sabeltann lenger...men en vårtur i parken kan jo friste noen og enhver, vil jeg tro...
Lykke til videre med sopp og elefant produksjonen din:)
Klemmer-Irene-
Ps! Trapperommet ditt så veldig inspirerende og utrolig koselig ut...kunne gjerne overnatta der:-)

Henriette sa...

Har enda ikkje vore i Dyreparken, trur eg må ta meg en tur i sommar no når eg bur så "nær" :)

Unknown sa...

Wowow! Må bare si at æ e søkk imponert over bloggen din, eller det vil sei søkk imponert over alle de kreative kreasjona du laga! Kordan klarar du å vera så full av ideear heile tida? Æ gleda meg bare til tida kjæm kor æ har like mykje tid som æ har ideea :-) Ønska dokker ein god vår!

Sissle sa...

Neste gang får du hyle ut, så får dere stoppe her en tur ;)

Unknown sa...

Forresten, kjenner du til denne butikken for retrostoffer? Sannsynligvis, men legger til link likevel:-)
http://volksfaden.de/

by BeaTell sa...

"Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil!"

En av mine livsmotto ;) synes det er så bra!

Lekre lekre elefanter!!! Storebror ønsker seg elefanter på rommet sitt sier han. Siden lillesøster får ugler. Får prøve å sy litt jeg da, og hvis jeg ikke får til, vet jeg hvor jeg skal henvende meg :)

Klem

by BeaTell sa...

"Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil!"

En av mine livsmotto ;) synes det er så bra!

Lekre lekre elefanter!!! Storebror ønsker seg elefanter på rommet sitt sier han. Siden lillesøster får ugler. Får prøve å sy litt jeg da, og hvis jeg ikke får til, vet jeg hvor jeg skal henvende meg :)

Klem

by BeaTell sa...

"Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil!"

En av mine livsmotto ;) synes det er så bra!

Lekre lekre elefanter!!! Storebror ønsker seg elefanter på rommet sitt sier han. Siden lillesøster får ugler. Får prøve å sy litt jeg da, og hvis jeg ikke får til, vet jeg hvor jeg skal henvende meg :)

Klem

Cathrine Aksnes sa...

så flotte bilder fra kardemomme by :) skjønner godt ungene var fornøyd da :) jeg var der selv flere ganger da jeg var lita men enda ikke tatt turen med mine småtroll. vi får se om det blir senere så de er litt større.. langt å reise.. ca 100 mil for oss :)

Kine sa...

Wow, det så ut som en fin utflukt! Så spennende å være i dyreparken når det ikke er stappfullt med folk (jeg har bare vært der midt i fellesferien). Så fredelig og stille Kardemommeby ser ut på bildene dine :)

Anonym sa...

Tror jeg må bestille både elefanter og sopper hos deg;) De er så fine!

Det beste med dyreparken nå, må jo være at man får sett dyra;) Om sommeren er det jo folk overalt!

Ha en super dag:)

sine sa...

Fantastisk smukke billeder fra Kardemomme By. Jeg blev helt inspireret til en ferie derop, selvom det er et godt stykke fra DK.

Kh sine
http://kreahvidtehvidt.blogspot.com/

Janne sa...

Kjenner jeg
*
S
M
I
L
E
R
*
når jeg ser de elefantene dine:)
Så herlig,hihi

Flink du,
Ha en fin kveld,
Klemmer fra Janne

Related Posts with Thumbnails