torsdag, mai 20, 2010

Eg gjestar NIB

Midt i cowboystrekken min har eg ein aldri så liten gjesteopptreden inne hjå NIB. Dersom du har lyst til å sjå korleis eg sydde puta på bildet under, så kan du klikke her.

Med dette ynskjer eg alle ei flott helg.

Tudeluuuu, Linda :)

12 kommentarer:

Châtaigne sa...

Så gøy at du er blitt gjesteskribent hos NIB!
Alltid noe kjekt og inspirerende p se på inne på bloggen din. Ønsker deg en finfin vårkveld. Hilsen fra Kastanjedamen

Mette sa...

Veldig laererikt! Takk for det!

Ha en fin helg, du ogsa!

klem Mette

~¨Jenny~¨ sa...

Tusen takk for dette innlegget på NIB! Det inspirerer meg veldig!
Jeg fikk meg symaskin til jul, og har siden vært på utkikk etter enkle bruksanvisninger på hvordan sy ting. Dette synes jeg er vanskelig å finne. Jeg er veldig amatør, og har desverre ikke sydd noe særlig med min nye maskin :(

Og det første jeg tenkte jeg ville sy, er en søt liten pute til datteren min :)

Nå er jeg enda mer inspirert, må finne noe stoff og litt tråd så skal jeg begynne!

Men.. her kommer et kanskje litt dumt spm.. Hva menes med rette mot rette?

Ønsker deg en fin pinsehelg!

Nina sa...

BLUE + GREEN = WE LOVE, ikke sant ;)? En kjempeoversiktlig sømbeskrivelse som inkluderer de viktige tipsene - konklusjonen etter å ha lest igjennom med en pedagogs årvåkne øye ;). Det er en egen sjanger - det å skrive beskrivelser. Den mestrer du virkelig ;).

Jeg sovna skikkelig på sofaen i kveld. Først hadde jeg vært på superkoselig besøk hos tanta mi, beøkt mormor på sykehjemmet og utnyttet finværet til å luke litt. Da var det slutt på krefter sann. Zzzzz. Men det er da ganske godt å sove i sofaen med familien rundt seg. Trygt og ikke ensomt. Overskudd av søvn har medført at jeg har en syøkt her akkompangert av Oprah-episider jeg har spart på for å se. To fluer i en smekk. Klokka er snart to så jeg skal snart finne senga. Det er spådd finvær i morgen - og jeg har fortsett en del bed som må lukes. Kanskje jeg kan kose meg litt i utesofaen vi bare på plass i går også. Klemklem ;)

Janne sa...

Du er superflink til å sy:)

Ønsker deg en fin langhelg,
Klemmer fra Janne!

Hege fra Ditt og Datt sa...

Morsom reportasje :)
Du er skikkelig kreativ, puta ble jo kjempefin :)

Klem Hege

Cathrine Strøm sa...

du er så flink og så full av inspirasjon :) ha en flott pinsehelg med dine kjære

Dorthea sa...

Så flink du er....og flott beskrivelse av hvordan du syr putene dine! :) Slik syr jeg mine også...og må si jeg ble misunnelig på deg som har en slik søm som både syr rettsøm og kaster over samtidig...en slik skulle jeg hatt!

God helg til deg og dine!

Dorthea! :)

Linda sa...

Så gøy med en liten oppptrenden på NIB:-) Tusen takk for tips om hvordan man syr puter. Symaskin står høyt på ønskelisten min for tiden:-)

Rangla sa...

Så artige puter! Har sjølv liggjande noko gamalt retrostoff som eg lenge har tenkt å sy om til puter, men har berre ikkje visst korleis eg skulle gå fram. Difor; tusen takk for denne fine rettleiinga!

Marten sa...

Supert innlegg hos NIB! Du inspirerer :D

God pinse!

Rosana sa...

Jag är brasilianska, mitt namn Rosana Visotaky Jag har varit i Europa och jag tror att ert land lindíssimo.Amei din blogg! de färgglada tyger, här i Brasilien använder vi mycket!
Jag lägger en massa bilder på vackra saker de gör, på min blogg eftersom det är mycket bra, vridna idéer om dekorationer.
Jag är redan din anhängare av din blogg hoppas jag att träffa min BV och bli min efterföljare!
Jag bor på landsbygden, en landsbygd region i Brasilien, har denna plats inte havet, men det är mycket vackert! kramar och grattis till ditt vackra blogg!

Related Posts with Thumbnails