fredag, mai 28, 2010

Spraymaling og ymse

Denne magnettavla frå Ikea finst berre i raud. Raud er ein farge som liksom ikkje finn seg til rette her i huset. Svart matt spraymaling gjorde susen, og nå er det orden i sysakene. Eg brukte vanleg Quick spraymaling.

Sidan spraymalingen er matt, så kan ein teikne med kritt på den også. Eit herleg tidsfordriv for dei små å teikne med kritt eller leike med magnetbokstavar medan dei ventar på tur til å få hjelp med sko og utedressar. I dag er det mammo som har leika seg og laga hjarte og God Helg for anledningen ;)


Deilig med helg igjen. Huset er ryddig, reint og på stell. Her er det ingen andre planar på skisseboka, anna enn avslapning og dill med ungane. Har du spennande planar for helga? Tar gjerne mot tips for kjekke ting å finne på med tre smårollingar.

Ynskjer deg som er innom ei toppers helg!!
Klem klem :)

26 kommentarer:

Tove sa...

Har sansen for den tavlen. Den har jeg ikke sett før.
Ha en fin kveld
Klem Tove

elena nuez sa...

I have the same collection of bambis
isn't it amazing?
♥ Elena

Mollie sa...

Så lurt å spraye tavlen! Jeg er heller ikke helt rød av meg, men derfor blir det ofte til at jeg bare går forbi sånt som er litt feil i fargen og glemmer at Alt Kan Sprayes ;-) Spraylakk er jo en veldig morsom oppfinnelse, som kan brukes til alt mulig! Ha en finfin helg...

Scandinavian Retro sa...

Så lurt, har ikke tenkt på at man kan spraye magnettavler, men dette ble jo kjempebra! Lurer på om jeg må "låne" ideen din og kjøpe meg ei slik tavle jeg også:) Gangen deres ble i hvert fall skikkelig fin, gjennomtenkt med sort dør og sort tavle. Høres herlig ut med en helg uten planer, selv har vi fullt opp, noe som selvsagt er hyggelig, men som kan virke litt slitsomt like før det er i gang. Kos dere i helga:)

kjersti sa...

Hva litt farge kan gjøre...!
Raud finnes ikke i mitt hus heller, det er en sånn farge jeg bare liker hos andre:)
Kjempefint ble det i:)
Gårdsbesøk er vel populært hos de små eller...?

Ønsker deg en deilig og avslappende helg, Linda:)
Varm klem fra meg

Beate sa...

Stilig tavle, lurt å ha ho igangen, der blir det alltid venting:-) Eg har berre hatt magnetbokstaver påkjøleskåpet, og der er ofte dei som leiker litt i vegen for anna kjøkken aktivitet.
Spenande planer for helga har me vel ikkje, men eg har to som gjerne vil prøve telt overnatting i hagen. Ellers er det open gard på søndag der i nærheten her eg bur, så det blir vel kanskje ein tur dit. Sjølv vil eg på tur, heilt vanleg søndagstur, helst med 3 blide små troll.

NL sa...

Så kjekk tavla blei! Kan jeg spør hva slags maling du har brukt?

Vi har heller ingen store planer untatt familiekos. Blir nok en tur i skogen med picnic kurv og kanskje på biblioteket i morgen?

Ha en god helg!
Klem NL

Bente sa...

Hei - så tøft det ble med sort magnet-tavle - jeg likte også veldig godt det fine Marimekko-nettet som henger der også:)

Du er så flink til å gjøre det fint rundt deg - og se helheten:)

Her har mannen i huset satt i gang med helgerengjøring - jeg baker Kasparas olivenboller og sjokoladekake til det store familieinnrykket som kommer hit i morgen - en arbeidsfordeling jeg ikke klager over;)

Ha en flott helg:)

Klem fra Bente.

Refleksjon på livsvegen sa...

Så bra at spraylakken er oppfunne!!

Dette vart knas..

God helg!!!

Anonym sa...

å. kjære søte feen- tusen takk for et perfekt tips!!! jeg sluttet å blogge, du har kanskje glemt meg...men jeg hadde livet på såta bloggen for lenge siden, vi blogget litt den gang...:) jeg følger med dere på sidelinjen. Jeg burde blogget nå...kjøpt nytt stort hus med mange prosjekter...men jeg har bare ikke tid pga jobben min nå... men så glad for å kikke inn til deg og emmelien og co....likevel;)

jeg har lett etter ide til tavle og magnet på kjøkkenet- og nå håper jeg bare ikea, bergen fører den du har...rett dit i morgen:)
grattis med baby, som beg å bli stor, ikke rart du er stolt!!!
så et spm- magnetene - hvor er de kjøpt, herlige:)og hvilken spraymaling er det en bruker?
takk for deilig blogg du gir oss. klem fra karoline

Anonym sa...

Tavla ble lekker:)

Planene her i huset er visning på søndag, så det shaines til det. Men, det blir tid til kos med barna, og. I morgen skal eldstejenta synge med koret og Lisa Børud, en barnepopstjerne. Hele familien skal selvfølgelig avgårde å se på.

Ellers blir det kunstmaling. Jeg har kjøpt to store lerret som de to eldste skal få boltre seg med akrylmaling på. Den minste på 5 måneder er ikke helt der enda, men en gang er det hennes tur, og.

Og så baker vi sikkert litt, brownieskaka du la ut for noen dager siden skal prøves!

God kveld:)

Barbros lille atelier sa...

Spraylakk er en vidunderlig oppfinnelse! Tavlen ble knallstilig!

Shy sa...

Spraymaling er lurt, stilig på gamle blomsterpotter også!

Baking er eit populær aktivitet for både store og små. Eg skal bake til bursdagsfeiring på måndag.
God helg!

by Siv sa...

Hei hei Linda!
Så fantastisk flott tavle, akkurat en slik jeg trenger.. Så det er ganske så mulig jeg hopper på samme ideen, håper det er ok :)
Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt dørmatten din?
Her skal det slappes av med en 3 åring og en to åring, full rulle.
Eldstemann skal nok sykle sykle og sykle litt mer. De har og fått dilla på å lage perlesnorer/smykker, tegne o.l. Godt at de setter seg ned og konsentrerer seg innimellom, det har de godt av.
Ha en strålende flott helg
*Siv*

Fargebarn sa...

Heisann! Dette var virkelig en god idè! Har sett på den røde magnettavla og syns den var kul, men har ingen plass å ha den.

Deilig å bare slappe av i helga. I morgen skal vi på jærdagen og ta med barna på tivoli og annet kjekt der.
Ellers er det jo kjempekoselig på Soma gård! Der var vi for første gang i fjor, og der skal vi garantert igjen. ;) Åpent på lørdager og søndager helt til September. Men jeg regner nesten med at du kjenner til denne gården allerede... ;)

Audhild sa...

Kjempetøff tavle:)
God helg til dere!

Beate sa...

oi den var skikkelig tøff!!

god helg:)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Det var et kjekt tips, å male den! Og lurt at det da også går an å tegne på den med kritt!

Aktiviteter med ungene, hmmmm.. Be de plukke blomster og gi til mamma'n sin ;) Hehe. Min lille tass på 16 mnd er veldig glad i akkurat det..lært av bestemoren sin:)

Her blir helgen brukt på massevis av tid ute i det fine været (forhåpentligvis), loppis, grilling og kooos med familien!

Ha en flott helg!!!

Hilsen Stine

[ barn i heimen ] sa...

Kjempetips!! Tusen takk:)

Marianne sa...

Tavlen ble kjempe fin, så lurt å spraye den!
Tips til helga, tja, ungene her skal hvertfall sykle. De har fått nye sykler av bestemor og bestefar så de må prøves!

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Den tavla ble jo kjempestilig! Du har en veldig flott gang, liker sort/hvitt temaet:)

Jeg synes forresten å minnes at du har et svart/hvitt stripete teppe under spisebordet ditt. Kan jeg spørre hvor det er fra? Og om det er plast eller vanlig..:) Ønsker meg veldig et sånt teppe til sofagruppen, føler jeg trenger noe som strammer opp litt. Hvis du har tips om nettbutikker som selger lignende tepper blir jeg veldig glad:) Har sett på ellos og jotex, men de er så smale. Nettpynt har heller ikke.

Ha en kjempefin helg! Klem fra Mimilie

Marta - livet på landet sa...

Denne ideen MÅ jeg jo bare kopiere!!!
Men hvor kjøper man slik spraymaling?
Hadde det ikke vært for at det er litt langt, hadde jeg løpt til Ikea med en gang:)
Vi bruker lørdagen (denne lørdagen også....) til å spa i jorda, forberede plan og bygge terrasse...
Men det går muligens ikke under kategorien "gøy å finne på med barna":)
Håper du fikk andre, bedre forslag:)

Kari sa...

Tusen takk for en herlig ide!
Har lenge tenkt på at jeg skal lage meg en ny oppslagstavle. Den gamle er ikke spesielt vakker. Mulig jeg stjeler drakten ideen din.
Ha en fin helg!

Kari :-)

Mariii sa...

Oj, jeg falt head-over-heels på de magnetene dine !!! :O Hvor har du kjøpt de, om jeg får spørre ?? Fantastiske.. Sjekker bloggen din flere ganger om dagen ; bare sånn i tilfelle du har skrevet noe mer siste timen liksom!! Hahaha.. Jeg er håpløs..

Ønsker deg ei flott helg ; her er det rolige aktiviteter med voksende mage og ativ 4åring = baking av pizzasnurrer!!

Klemmer,

Unknown sa...

Utrolig genialt at det går ann å spraylakke alt mulig! Hadde liksom ikke tenkt på det men så kommer du med dine tips og voila :-) Har ikke sett denne tavla på ikea men hvis du sier de har den så :-)

Anonym sa...

Hei Linda - tavlen ble kjempefin! Var på Ikea sist uke og gikk rett forbi den røde originalen siden jeg ikke likte fargen....hehe Takk for tipset.
En annen ting; har du malt inngangsdøren selv, og i tilfelle hvilken maling har du brukt? Kjempestilig!

AB :-)

Related Posts with Thumbnails