tirsdag, juni 08, 2010

Plastic Fantastic in da House

Takka vera alle dåko skjønne som var så snille å stemme på bidraget mitt i NIB si påskepyntutfordring, fekk eg denne herlege pakken i posten hjå Sweet Memories i dag. Tusen takk til dåko alle :)

Fantastisk fine skåler, og fargevalet var midt i blinken for jentene i huset og den snille nabojenta ;) Eg anbefalar alle som ikkje allereie har slike boller i hus å sikre seg eit sett. Har du eit sett frå før, så kjøp deg eit til :) Eg har nemleg bollesettet frå RICE i ei anna fargeblanding frå før, og eg overdriv ikkje når eg seier at det er i bruk kvar einaste dag her i huset.

Det vert brukt til alt frå pannekakerøre (praktisk å sette på lokket og spare litt røre til neste dag), til salat, til godteri (uknuseleg og perfekt for dei små), til middagsrestar osv osv. Geniale skåler med andre ord.

Sweet Memories er ein butikk heilt i mi ånd. Herlighet, sjekk desse eplebrikkene,  denne puta er herleg, denne radioen på ønskelista, og denne vimpelrekka MÅÅÅ eg berre ha meg :) Bloggen til Monja som driv butikken er heilt herleg, og eg anbefaler deg å ta turen innom :)


Nye og gamle skåler i skjønn forening i kjendisskapet, som Emmeline kalla det då ho var her ;)

Knallfin innpakning med buttons og greier og greier, slikt likar eg. Tusen hjertelig takk, Monja :)


Nå er straks siste sett med veggelefantar på plass i Epla-butikken. Det er like før me tar ferie, men ynskjer du bestille deg eit sett kan du sende meg ein e-post, så fiksar me det før ferien tar til :)

Ynskjer deg ein flott tirsdagskveld, klem frå Linda


PS... Til anonym som ikkje kjende igjen strandnellikane mine. Jo, det er strandnellikar/fjærekoll me har i eggeglasset ;) Men det er med blomster som med masse anna: det me kallar for strandnellikar har kanskje eit anna navn der du bur.

24 kommentarer:

Pia sa...

Masse flott, ja! Liker fargene til Rice!

Monica sa...

flott bollesett og veldig praktisk. Så at de ble brukt til å ha en halv vannmelon i, det var lurt så slipper en den plastikken over. Snart er det frustrerte fruer her. ønsker deg en fin tirsdagskveld. klem monica

mymlen og my sa...

Helt enig, det er flotte boller. Har det samme settet som du viser i bloggen din. Elsker Rice og Sweet Memories butikken. Kunne kjøpt opp hele lageret hennes.
Ha en fin kveld,
hilsen Mymlen og My

Heidi sa...

aww, vakkert vakkert vakkert :)

jeg er fast leser av bloggen din og gleder meg over hvert ett innlegg :) :) Burde vært flinkere å kommentere, men... skjerpings!!!

Herlig blogg, og herlige bilder og tekst! herlig dame også er jeg sikker på !:)

tirsdagsklem!

tinemari sa...

Hei og hopp! Du har en herlig blogg! Så mange fine og inspirerende bilder. Er kjempeimponert over alle de fine tingene dere lager, og er supermisunnelig på alle de fine tapetene og papirene du har.

Ha en fin kveld videre :)

hilsen tinemari

Fargevandring sa...

Hei på deg:-)
Jeg er også fast leser av bloggen din. Tusen takk for masse fin inspirasjon.
Hilsen Anne Lise (har nettopp begynt å blogge selv)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Dei bollane frå Rice er heilt nydelege! Har "sikla" på dei ei stund. Kanskje eg skal gjere alvor av å gå til innkjøp og?;)
Elefantane dine er berre herlege!:) Eg les alle innlegga dine, men er ikkje så flink å legge igjen spor. Må berre seie at eg diggar bloggen din;)
Ha ein nydeleg kveld!
Klem:)

EN GUL KNAPP sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen vår :) Vi syns det er kjempekjekt å lese bloggen din og få litt "kreativt påfyll" ;) Grådig vittig at du kjenner til Gertz-gutta, liten verden gitt!

Ha en fin uke :)

Thea

Ellen sa...

Så herlige boller!De eplebrikkene var også fantastiske, og så mye annet fint det var i den nett-butikken!Herlig med farger, og jeg blir enda mer fargeglad om sommeren:)De elefantene er herlige, har sett dem i Epla-butikken din også, sammen med alt det andre nydelige du lager.Du må jo ha en fin båndsag for å få til de trefigurene?Ha en glimrende tirsdagskveld!

englemor sa...

Heldige du - vel fortjent :-)
Disse bollene har jeg og noen stykk av og de er bare super praktiske og ikke minst er de herlige å se på!
Nydelige farger♥
Ønsker deg en fin kveld!
Klem♥Hilde

Fargebarn sa...

De bollene der er nydelige! Må nok kjøpe meg et sånt sett! Jeg har forresten vært utrolig heldig og fått mange skatter i dag. Mye retro stoff blant annet. Kanskje jeg har noe du vil bytte til deg? Fikk en god del...

Jorid + NOE Blog sa...

Så fresht og lekkert :-)) Rice er så flott og frisker opp kjøkkenet, flott og se på pgså!

God natt skjønne!
Klem ♥

Anonym sa...

Jeg elsker de bollene fra Rice! Tror rett og slett jeg snart må kjøpe meg et sett... :)

Anonym sa...

De bollene skal jeg sikre meg! Trenger flere boller med litt størrelse på, og disse var midt i blinken for meg :-)

Klem Kristine

Marlene sa...

Så herlige og glade bilder!
Jeg bare digger de herlige barnekunstverkene du blogget om for noen dager siden!
Fantastisk!
Noen venner har laget fototapet av en barnetegning hvor en 5åring har tegnet seg selv og tapetsert døra hennes. Helt nydelig!
Ha en god dag!

Anonym sa...

Elsker at du skriver på nynorsk!

Unknown sa...

Så heldig du var da:) Flotte de bollene der ja, masse flott fra RICE ♥ Herlige elefanter!

Ha en herlig dag!

Klem Line

Nozynina sa...

Hei! Så fint du har det :) Jeg lurer på hvor du har de lyseblå/turkise tallerknene fra (som står under den ene blå bollen)?

Mvh Nina

Solveig sa...

fant bloggen din gjennom dagbladet - og du verden så inspirerende og fin den var!!! Lykke til med avstemninga ;)

anjamollerandersen sa...

Har ikke bollene selv, men de er knallfine!!! Heldig du er:)

Lin K sa...

Det var en vel fortjent premie!

Jeg har hatt mine Rice-boller i noen få uker, men har allerede vurdert å gjøre akkurat det du sier - skaffe meg ett sett til :) Jeg har tre turkise og en rosa, i det første settet, og klarer ikke helt bestemme meg for hvilket... ;)

Marta - livet på landet sa...

Flotte!!!
Jeg har tupperwarebokser i alle størrelser og fasonger. så strengt tatt trenger jeg jo ikke flere:) Men disse er jo sååå mye finere:)

Dilli sa...

Flotte skåler! Kunne tenkt meg å ha slike sjølv framfor dei kjedelege tupperwarene eg har..
Må elles gje deg skryt for å skrive nynorsk!(Eg burde vel kanskje og ha gjort det...)

ana sa...

Flotte boller ja som jeg prøver å få tak i på Ting, men kommer alltid for sent (utsolgt hehe). Prøver igjen;) Kjempefin blogg med mye inspirasjon :)

Related Posts with Thumbnails