mandag, juli 05, 2010

På fire hjul i svingen...


Verdas skjønnaste vesle dukkevogn vart mi....eg meinar Alma si... hin dagen ;) Alma er (heldigvis) ei skikkeleg dukkejente, og sjølv om ho har tre vogner frå før så måtte eg berre kjøpe denne då eg kom over den på Fretex. Vogna er jo som om den skulle vore designa av meg sjølv, med kvit emalje, prikkar, lyseblå, blå plastdetaljar på hjula osv osv.

Desverre er det lyseblå prikkete stoffet skikkeleg slitt og bærer preg av tidens tann. Så snart eg klarar lausrive meg frå hekleteppeprosjektet skal eg skifte prikkane ut med eit nytt stoff :)Ha ein finfin mandagskveld :) Klem frå Linda

19 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Herleg! Eg holdt sjølv denne vogna i hendene tidlegare i veka, men måtte seie stopp. Med tre jenter her hos oss og eit par vogner på kvar, blir det rett og slett eit plassproblem. Men at vogna er superbedårande er det ingen tvil om. Ho blir nok endå skjønnare når du får fiksa litt på trekket osb. Ho er iallefall i gode hender. Lukke til med stasen!

Hyttehuset sa...

Eller forrige veke var det vel. Det er visst mandag i dag, he he.

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

For en fantastisk fin dukkevogn... Forstår at du bare måtte kjøpe den.

Ha en fin uke.

Klem

Søstrene Søt og Sur sa...

Hei.
Så inspirerende og bra blogg!!!
Dersom du og familien er i Skudeneshavn en søndag i sommer må dere ta en tur innom kafeen vår - tror vi har litt til felles... =) Hilsen fra Søstrene Søt og Sur

Tove sa...

Knall tøff...
Ha en fin kveld
Klem Tove

cissemosse sa...

Ååååh! En sånn hadde jeg på hytta da jeg var liten! -Bare at den var med røde detaljer og rødt stoff! Gode minner! (Brukte den også som olabil en periode...)

Pink lady sa...

Hei!

For en fantastisk flott vogn! Jeg tror at jeg har en lignende fra da jeg var liten, men da med hvite og rosa striper på trekket!

Lykke til med forvandlingen av den!

Klem Pink lady

Monicas Univers sa...

Har ei av samme typen i rødt stoff stående i garagen, fra min barndom. Sto og kikket på den i går kveld og tenkte at jeg skulle sydd nytt trekk til den. Det blir så snart jeg er ferdig å male, sy og ordne i lekestuen.. Gardiner og puter som står på plakaten i kveld. :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Den var nusseleg..
blir nok oppskeina når du får ordne den.. :-)

DUNNISMoR sa...

So kjekt å sjå att denne, då! Hadde ei liknande då eg var lita...trur nok ho står heime på loftet enno. Vert spanande å sjå kva for trekk du velger:)

Marie sa...

Den var kjempe skjønn!
Eg har ei lik berre rød med røde prikkar i stoffet. Den røde lakken(?) er blitt slitt av øverst. Veit du koss eg kan pusse den opp? eller eventuelt pusse den ned...hoho...
Og så skal eg sy nytt trekk seff. Det gamle er lappa frå før av mi mor.
Ho skulle hatt nye hjul også...HM..
Denne vogna har vore ekstremt populær også etter min barndom.Så det er verd å fikse den opp..

Helsing Marie
(kjøpte elefantar av deg nyligt, dei er så fine at dei står i stova til pynt foreløpig)

Hanne Mette sa...

Så søt den var!♥ Skjønner godt at du ikke klarte å la den stå. :)

Vanilje sa...

For en skjønn dukkevogn :)

Anonym sa...

God morgon fru Fe,

Din blogg är så så så vacker & sinnlig, så jag tror jag dör!! Jag lämnar ett sandigt fotavtryck från skånska Österlen..... alltså i Sverige ;)

Agneta

Bling - our elf on the shelf sa...

Det er bare en ting å si, vogna er LEKKER!!!

Rikke - fargesirkelen sa...

Åh fy s*** for en dukkevogn! Så fin at den var verdt noen banneord :P
God sommer til alle fe-ene!

Rikke - fargesirkelen sa...

Og gratulerer med seieren i dagbladet :D

Olli sa...

Har akkurat lik vogn sjølv. Kjøpt på loppis eingang for lenge sidan. Og på loftet hjå bestemor og bestefar var det ei make. Den hadde tantene mine fått då dei var små i byrjinga av 50-talet. Den eg har har rosa understell og okseblodfarga trekk i ein slags "skaivelur". Det beste med vogna er at den kan slåast saman, slik at den tar veldig liten plass. Ein fin ting å gøyme til barnebarn. Eg har ei ditte dokkeseng og. Veldig greit.

Fio sa...

Knusbedårande!!! Sånn vil eg også ha! Minnar om den vogna som me leika med hos mormor..

Related Posts with Thumbnails