fredag, august 13, 2010

Nytt stovebord atter ein gong


Gubbevaremegvell kor eg slit med å komme meg tilbake i bloggemodus etter ferien. Alt verkar så banalt og teit å skrive om. Det er mykje enklare å skrive korte innlegg om smått pjatt når ein oppdaterer ofte. Nå som eg har feriert i lengre tid, så bør eg komme tilbake med brask og bram, og ikkje berre vise fram nysteikte lappekaker frå frukosten føler eg, he he. Men i dag hoppar eg i det, og erklærer at ferien herved er overstått og eg er tilbake med små kvardagsglimt frå feens heim :)

De som har fulgt bloggen min i åresvis veit at eg tilstadighet er på jakt etter det riktige salongbordet. Ofte trur eg lukkeleg at eg har funne det perfekte bordet, for så, etter ei tid, å finne ut at det ikkje var fullt så perfekt likevel. Bordet er plutseleg for lite, for smalt, for vinglete, for høgt, for lågt. Ja, det er ikkje måte på kor mykje gale eg kan finne ut når det gjeld salongbord. Borda havnar derfor oftast i kjellaren/på loftet/på Finn/på Fretex osv.  Men blant Ikeas nyheter fann eg nyleg mitt superduperfantastiske nye bord. Dette er og blir perfekt, og eg er lukkeleg nyforelska i eit bord atter ein gong. Bordet er eit Hemnes bord frå Ikea med dei vitale måla på 90 x 90 cm, og med hylleplate under.


Bordet vart samanskrudd av ungane sin kjekke onkel og assistenten hans ;)


Helgevasken står for tur her nå, og etterpå skal eg ut og handle inn det eine og det andre. Neste veke er det full rulle igjen, med skulestart, jobbstart og barnehagetilvenning. Så nå må skap og skuffer fyllast så me har klær, sko og mat i nisteboksane. Tippar at eg ikkje er den einaste som har denne agendaen for tida ;)


Ha ei flott helg, klem frå Linda

30 kommentarer:

Hanne Mette sa...

Det bordet er så fint! Ble så glad da jeg oppdaget det blandt nyhetene på Ikea for det kommer til å passe perfekt når jeg får hjørnesofaen min. Passet helt perfekt hos deg også. :)
Velkommen tilbake.

Annie sa...

Så godt å se dine hverdagsglimt igjen :-):-) Som vanlig til glede og inspirasjon. Ha en riktig god helg og lykke til med oppstart av det ene og det andre. Vi står foran det samme her i huset med barnehage, skole og jobb...nå skal det bakes opp et lager med brød ;-)

Cecilie sa...

For en nydelig stue! Den var herlig lys.

Ha en deilig helg.

Cecilie :-)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så koselig stue du har! :) Kjempefint salongbord, er på jakt etter et kvadratisk bord selv.

Klem

HusmorDronninga sa...

Håpe du blir nøgd med bordet framgjøno no då ;) Ellers så e det jo bare til å bytte det ut igjen ;)

Kos deg i helga!
Helsing frå
Kjersti

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei!
Det ble kjempeflott, har selv sett på det, men her passet et kvadratisk bord dårlig! :-)

Ha en fin helg!
Klem

Lynetmor sa...

Hei, så fint salongbord :-) Vi var på handletur i går. Klær, penal, bokbind, mat etc. Ha en fin dag :-)

marte sa...

Det ble kjempefint. Kjenner veldig godt til det med bord. Har litt forskjellige stablet her og der. Har et ikea bord med glassflate. Lurer på om jeg skal bytte toppen eller rett og slett finne noe annet. Har et i øyekroken jeg har sett da vettu. Deilig med hylle under bordet. Det MÅ jeg ha.

Karma sa...

Det må jo være en fantastisk følelse å endelig ha funnet det perfekte bordet! Jeg kjenner meg veldig godt igjen, bare det at jeg har det samle gamle fæle bordet mens jeg leter. Har sjelden hjerte til å kvitte meg med ting, så da hadde vel garasjen blitt overfyllt ganske fort... hihi

Klem Kaja:)

Ellen-Marie sa...

Veldig, veldig fint synes jeg!
Og det er så hvitt og delikat hos deg!!

Namaste sa...

"Viktig melding"!:

Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

Spre budskapet :o)

http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

Og ja, er på stadig leit itte salongbord eg og faktisk! Foreløpig er det et STORT teakbord arva itte mormor og det blir visst ståande ser det ut te... :o)

Anonym sa...

fint var det ja!
- jeg vet ikke om jeg har plass til noe mere shopping for å være klar til hverdag igjen - tror alerede jeg må kjøpe den håndbagarsje kofferten vi mangler for å få med alt smått som har kommet til i løpet av sommeren. MEN skulle så gjerne ha fått med meg noe fra Kapphal, Cubus, Lindex som ikke finnes der jeg bor...
Lykke til med ALLE neste ukes nye ting!!

Maria sa...

Så kjekt at det nå finnes et slikt bor. Vi måtte kjøpe to avlangebord med hyller under å sette sammen. Dette var jo mye finere da.

Hvordan i allverden kan du ha en hvit soffa med barn i huset?

Vi er på utkikk etter ny soffa,men tør ikke engang å kjøpe stoff sofa pga ungene. Hm...

Mollie sa...

Så fint! Moro å se litt av stuekroken din, den var så lys og fin og samtidig koselig. Skjønner hva du mener med å komme igang med blogging etter ferie - det er ikke alltid man er like i siget! Forhåpentligvis kommer du raskt inn i det igjen, så vi kan få mange fine innlegg å kose oss med :-D

PeekaBoo Myrbråten sa...

me like.. sofabord er skikkelig vanskelig og jeg skal innrømme at jeg har hatt noen av de ja

g u r o sa...

Stova di ser sååå herleg ut! :) Og det nye stovebordet ser ut som det høyrer heime der, så det blir nok bra!

Kjenner meg forresten att i det å starte på igjen etter ei bloggepause...det er omtrent som å starte opp att med trening etter ei treningspause (og eg har stort sett treningspauser..hihi)! Ein kan liksom ikkje starte med småtteria, men JODA det kan ein! ;)

Gler meg til å følge deg vidare, gjennom travel kvardag og kreative syslar! Lukke til med det heile! :)

skjerstad sa...

Så fint bord du har skaffet deg :)Det er veldig praktisk med bokser under bordet , for å skjule alle duppedingser som vi har ved stuebordet ;)Liker stua di veldig godt :)

Ha ei trivelig helg :)

Pafrika Og Belkini sa...

Så kjekt å se liv hos Feene igjen! Grattis med nytt bord. Og gyngestolen/stolen med meier - den var jo bare helt fantastisk fin!

Fin helg til deg!

Fru Andersen sa...

Enkelt, fint og praktisk bord!

Her er det også forbereding til høstens hverdager og rutiner! Blir kjekt også, med høstdager og gult løv;-)

God helg!

mali-mo sa...

Grtaulerer med enda et nytt fint bord ;)

Her har jeg funnet det perfekte sofabordet, selv om det har sine veeeeldig klare mangler, og egentlig er helt ubrukbart (for lite, for slitt, skjevt, dunker beina i løveføttene...osv.), så VIL jeg bare ikke kvitte meg med det. Fordi jeg syne det er fint. Vet ike om det er så mye bedre jeg altså ;) Så da får heller alle kaffegjer\ster drikke av bittesmå kopper som de må plassere i fanget. Får håpe på at et nytt og større perfekt bord en gang vil materealisere seg foran meg ;)

God helg Linda! Digger at du er tilbake fra feriemodus ,)

STYLIZIMO sa...

Grattis med nytt bord! Dette har jeg kjopt meg ogsaa, og er kjempefornoyd! Elsker nar man har plass til litt under bordet ogsa...

Minner om at jeg har GIVEAWAY paa bloggen min i forbindelse med en ny nettside jeg har laget. Stylizimo.com: for oss som er interessert i interior.
Hadde vaert super hyggelig om du ble medlem og la ut noen bilder av ditt nydelige hjem...

Onsker den en fin helg
klem Nina

ella sa...

Flott at du er tilbake! :-) Takk for gode tips og inspirasjon som alltid.

God helg!
Klem, ella

Anonym sa...

Kvar har du kjøpt den boksen under bordet? Nydelige fargar!

Frihet-Natalie sa...

Velkommen tilbake!!! Flott bord i flott sue, liker farge-putene dine.
God helg!!

Den gode feen sa...

Hei hei, og tusen takk for alle kommentarar!!! Såå glad for kvar og ein.
Anonym: Boksen er ein metallboks frå House Doctor. Den er kjøpt for mange år sidan, så eg er redd fargane ikkje finst i handelen lengre. Men HD har tilsvarande boksar i andre fargar i salg nå også :)

Andregasellen sa...

Velkommen tilbake i bloggmodus, håper det føles lett og greit:)Virkelig fint stuebord, og så morsomt å se bilder av stua di!Du burde jo lage en sånn virtuell rundtur i huset ditt og legge ut her på bloggen din, sånn som de har på hjemmesidene til eiendomsmeglerne vet du.Det hadde vært en stor suksess!
Jepp, så returnerer vi til hverdagen alle mann - litt fint også synes jeg. Selv om ferie er deilig, så elsker jeg å daffe rundt i huset i hverdagen og pusle med småprosjekter.Og tenk, nå kommer høsten med peisfyring og kos - og så blir det snart lov til å glede seg til juuuuul.(Får ikke lov av mannen min å glede meg ennå) Finfin helg til deg og!

heidi sa...

Kjenner til jakten på det perfekte sofabord. Hadde faktisk funnet det, men så gikk det i stykker i flyttingen....men fikk inspirasjon her. Så nå er det bare å vente med lengsel på at Ikea åpner her på Sørlandet og...

skjerstad sa...

Tusen takk for besøket på min blogg:)
Synes det er kjempestas , det varmer en fersk blogger :)

IJ sa...

Velkommen tilbake frå bloggeferie, Linda:-) Kjekt å sjå nytt frå deg att!

Det med sofabord forstår eg godt! Me har òg stressa med å finne eit bord som passar alle behov. No har me eit brukt eit som funkar veldig bra. Ditt ser kjempefint ut. Hemnes er ein fin serie!

Ha ein fin dag!

Klem

AA sa...

Kjempefint bord! For en som har en hang til kvadratiske bord er virkelig dette noe å vurdere - kanskje jeg skal selge de gamle bordene mine på finn...? Hm, må tenke litt jeg nå...

Related Posts with Thumbnails