mandag, november 29, 2010

Grått

 Når eg har lasta opp desse bildene syns eg plutseleg det ser så grått og trist ut her, hehe. Det må vere mangelen på dagslys, for stemningen er god og det vart veldig lunt i stova med nye gråe sofatrekk. Eg måtte jage Herr Fe, spanskbøkene og gitaren hans bort frå sofaen for å knipse bildet - stakkars mann ;) Nå angrar eg nesten, hadde i grunnen vore meir fargerikt om han berre fekk ligge.

Då Ikea kjørte halv pris på alle Ektorptrekk var er rask ute på labben og sikra meg to sett med grå trekk. Knallbra kvalitet i forhold til dei kvite, og MYYYYYYYKJE meir barnevenlege. Trekka må eigentleg rensast, men eg gjer som Emmeline, og satsar på å vaske dei på finvask. Den tid den sorg.

Adventstjerna i dette vinduet er frå Starligthz, og eg elskar den. Den var den første papirstjerna som kom på marknaden etter den store metallstjerne-i-gull-trenden. Hugsar de dei stjernene? Ser ikkje mange slike nå lengre - syns alle har papirstjerner nå. Mi metallstjerne har ikkje kome opp føreløpig, men me skal prøve å få til å henge den opp i leikehytta :) Måtte oppdatere innlegget her, for eg såg nå at det kunne oppfattast som om eg omtrent gjorde narr av gullstjernene, og det var jo absolutt ikkje meininga.

Avslutningsvis tenkte eg å dele eit tips til dåko som eg plukka opp i pepperkakebyen i Bergen... Det er garantert mange andre som gjer det på denne måten, men kanskje nokon av lesarane mine ikkje har tenkt på dette og blir glad for idèen. Eg har putta ei lyslenke inni metallhusa frå Walters & Co. Slik er husa mykje meir barnevennlege, meir brannsikre, det vert mindre stearinsot i huset og det er alltid lys i husa når lysbrytaren er slådd på. Eg har også lyslenke inni pepperkakehusa eg pleier bake.

Jepp. Dett var dett. Mandagen er over, omgangssjuka er overstått (urk) og eg er klar for å gå ei frisk tid i møte :)
Tudelu :)

22 kommentarer:

whitebite sa...

smart;)

Pink lady sa...

Jeg synes det ble veldig lunt og flott hos dere med de nye trekkene på. En venninne av meg har make trekk og hun hadde fått vite på IKEA at det nok gikk fint med finvask. Og de anbefalte at man tok trekkene på før de var helt tørre. Men det siste visste du nok:)

Lyslenketipset er ikke dumt, dumt at jeg ikke vet hvor lyslenkene mine på batteri har blitt av:(

Flott at dere er friske!

Klem Pink lady

Villblomsten sa...

Lurt med lyslenke istedefor stearinlys :-)

Helt sikkert barnevennliglurt med grå trekk istedefor hvite ja :-)

Emmeline sa...

Halloen Gråtass:)

Du må ta bilder av den nye herligheten i dagslys sånn at vi virkelig får se hvordan det tar seg ut med grått hos Feen... Jeg regner med at det passer enda bedre hos deg enn hos meg:)

Saken kommer på trykk med egen video (!GRØSS!) på torsdag regner jeg med. Kan ikke si at jeg gleder meg men håper de tar flest bilder med jentene...

Stakkars Aurora som er så sjenert ventet lenge og vel på at søsteren skulle komme hjem....Mens hun pyntet og pyntet på pepperkakene så svetten piplet;) hehehe!

Jeg sier det hver gang: NEVER AGAIN! Har jo pinadø jobbet dag og natt i ukesvis... Malt gulv og vegger og spisestue og trukket om og båret ut møbler og inn julepynt og har ikke mindre enn TRE juletrær tilforladelig spredt utover min ringe bolig...På altanen, i yttergangen og på stuen. Er i tvil om de i det hele tatt ble knipset...Grønne granbarkvister med tilfeldig plasserte sløyfer forsvant også i glemselen;) HO HO HO. For et SINNSYKT stress....

Nei--jeg tviler på om jeg NOENSINNE kommer til å orke å gjøre dette igjen;) Ler hvis bildene blir som sist
...griner litt også;) SEE U! KLEM

Anja Rio sa...

Likte veldig godt trekket eg óg. Hadde lyst å kjøpe det, men det var så dyrt for hjørnesofa...

Og forresten. Eg har ei sånn messingstjerne. Sjølv om den ikkje er den mest hippe stjerna, så syns eg det er den mest koselege. Sentimental verdi over all annan, tenkjer eg :)

Ha ei fin adventsveke!

strikkegal sa...

Pent med grått trekk også :) Og som jeg skrev hos Emmeline, jeg har med hell vaska mitt beige "kun rens" trekk til ektorp hardt i maskin... 60 grader tok kattespy og krympa trekket litt, men det gikk på igjen og ble ikke så helt galt krøllete heller :)

Ellers er jeg en av de som sverger til metallstjerne, tradisjon vet du ;) Har til og med blogga bilde av den!

Får håpe omgangssyka har reist sin veg, god bedring til store og små! :)

Maiken sa...

Me har framleis gullstjerne i metall hengande i vindauga. ;-) Så den eksisterer framleis!

Den gode feen sa...

Gløymte heilt å legge til at eg også har gullstjerna mi inntakt :)

Anita fra hjerterommet sa...

Takk for tips ang lys lenke, smart:))

Ha en flott siste dag i november 2010:))

Fotograf Tanja Myrbråten sa...

Det var en lur ide med lys lenkene.. den skal jeg legge på minnet:) og stuen, det ser kjempekoselig ut der:)

Mette sa...

Veldig smart tips! takk for det.

Haust sa...

Nei, gullstjernene må ein absolutt ikkje gjere narr av, mi heng på kjøkkenet og er så fin, så fin! :)

Koselege stemningsbilete frå deg!

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Lekkert!! :D

Ha en fin dag!
Godklem Jorid

Tone sa...

Beklager, men jeg er ikke helt med- hva slags lyslenke snakker vi om? På batteri? Hvor får man kjøpt slike?

AA sa...

Høh, kanskje det er Ektorp-salg jeg først hører om NÅ som var årsaken til at jeg ikke fikk tak i nytt sofatrekk her forleden...

AA sa...

Høh, kanskje det er Ektorp-salg jeg først hører om NÅ som var årsaken til at jeg ikke fikk tak i nytt sofatrekk her forleden...

Anonym sa...

Velkommen etter! Er sååå lei av alle de hvite Ektorpene i alle interiørblader og i blogger! Grått er mye bedre ja:-)) Er for tiden veldig inspirert av Tine K Home og blir bare mer og mer fornøyd med mine lysegrå Karlstad. Mine trekk kan visst også bare renses- men kanskje skal jeg ta sjansen på en finvask..??

Fin dag til deg Linda! Hva strikker du for noe fint da... Noe til Epla??:-))

Fanny

Anonym sa...

Hei. Fin adventsstemning i moderne vri. Er nok mer gammeldags og tradisjonell, hos meg er nesten alt lilla og julestjerna mi er i metall, kjøpte den på Europris i fjor og er veldig fornøyd med den, de selges på både Europris og Nille i år såvidt jeg har fått med meg ;-) Men vi er alle forskjellige og har forskjellig smak og det er bare gøy, tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle hadde det samme ;-)

Anonym sa...

Hej. Hvor ser det hyggeligt ud med strikkegarnet. Dejlig grå sofa du har :)

Boligstylist Mikala Råe

Sweet Chilli. sa...

Syntes ikke det ble grått og trist i det hele tatt jeg, men veldig fint! Forandring fryder ikke sant...? ;)

Klem fra Pernille

June sa...

HEi:)
Syns du hadde d kjempefint eg! Isje någe kjedeligt, såg veldigt koseligt ud:) Å d va veldi lurt å ha lyslenke inni di huså! Kjente på mitt at d blei jo så varmt å d e litt skummelt ja, takk for tipse;)
Klem:)

Ann C sa...

Hei!

Mine ikeasofatrekk (til utgåtte Karlanda) er merket med at de ikke engang kan renses! Men jeg har med hell vasket trekkene flere ganger. 40 grader, "vanlig vask", vanlig vaskemiddel. Jeg setter trekkene på sofaen og putene mens trekkene ennå er våte (rett fra maskinen).
:)

Related Posts with Thumbnails